İKV Dükkan geliştikçe gelişmeye devam ediyor. Bizim isteklerimiz ve desteklerimiz doğrultusunda da canlanıyor . . .
" Karakter Adı Değiştirme " ve " Saç-Sakal Stil Değiştirme "
Bu çok istenen iki üründe umarım çok yakın zamanda vitrinlerde yerini alacaktır . .
İKV Dükkan açıldı!
Re: İKV Dükkan açıldı!
2009-2013
S.a
Birde Silinmiş karakterleri AKÇE karşılığı kurmatma imkanımız olsa ne güzeL oLur
Birde Silinmiş karakterleri AKÇE karşılığı kurmatma imkanımız olsa ne güzeL oLur
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
bana plus lazım ama ben vodafonum tl yükledim ama olmyor ne yapacgım yardım edin
Dükkana akçe ile ecel-ejder-ashabı keyf fln şahaserlerde eklenirse güzel olur.
oyunda yapmak zor gerçek parayla alalım onlarıda
oyunda yapmak zor gerçek parayla alalım onlarıda
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bence dükkanda şaheser yerine sadece menekşe elmas da akçe ile satılsa yeter :mrgreen: :mrgreen:
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ben akçeyle bişey almak isteyenler ASOSYALler.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
Bu şans artırıcılar hiç bir işe yaramıyor aksini söleyen varsa yazsın. sarraf %60 şans artırıcısı aldım hiç bir şey çıkmıyor. Bunlar para tuzagırıdr..Dİkakt ediniz.
OoHeXeoO Anarchyxhuso Anarchyxpsıko
Yoo bence çok işe yarıyo %60 Lokman şans arttırıcı aldım 70 mantarda 2 gano çektim daha ne olsun 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
gm kardeşlerim bacilarim abilerim amcalarim bu ikv dükkani olayini gercekten taktir ettim ama bir eksik var madem her sey e pin o zaman ender meteryalleride ikv dükkandan alalim benim gibi düşünen eminim 100 lerce oyunu oynayan vede maden basinda sabahlamaktan bıkan arkadaşlarimiz var yönetim ve gm arkadaslar bu istegimizi lütfen bir çözüme kavusturun bu eger her daim olmaycAKSa sadece 1 haftaligina bu uygulamayi getirin perisan olan arkadaslar eksikliklerini tamamlasinlar sarraf % 60 şans artırıcı aldim kasamda 524 adet elmas oldu halen menekşe yok kını geldi beklemekden her madende en az 6 adam var bu oyunu daha beter biktiriyor
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
S.a . yönetici kardeşim. ben bu oyunu 4 yıldır oynuyorum bakarsanız adım efsaneler arasında Gezegen olarak görürsünüz. karakterim bu gün oyuna girdiğimde bloklanmış olarak karşılaştım. nedenini öğrenmek istiyorum. cevap verirseniz sevinirim. iyi eğlenceler yöneticiler ve arkadaşlar