Oyuna girebilen varmı !!!!
Re: Oyuna girebilen varmı !!!!
orhan abim bu daha bişey değilki biz aykutla diğer hidraya daldık
hidra 2 kere vurdu can 8 kaldı ölümden döndü asit öldürüyordu son anda kurtuldu
D
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
Hem Yeşil Hidra Küçük Olanı Kolay Olcak Tabe Bi Kadim Hidraya Gidelmde O Zaman Görecez Onların Enerjisiyle ve Gücüyle Oynamazlar Bence

- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Merhaba
Oyunda bir hata tespit ettik,bu hatayı düzenlemek için oyunu geri sarmış bulunmaktayız...İkv sorunları için LÜtfen;
İkvdestek.com'dan bize ulasabilrsiniz..
GmCAPTAİNATX
Alıntıdır
Oyunda bir hata tespit ettik,bu hatayı düzenlemek için oyunu geri sarmış bulunmaktayız...İkv sorunları için LÜtfen;
İkvdestek.com'dan bize ulasabilrsiniz..
GmCAPTAİNATX
Alıntıdır
Göster
-
Orhanteber001
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
La daha yeni kalktım göremedim hidrayı deli oldum yaa... AMa inş hidrayı güçlendirirler ve oyunu geri sararlar.. Yoksa yakın zamanda herkesin elinde ecel vb silahlar görecez..
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
Orhanteber001 yazdı:La daha yeni kalktım göremedim hidrayı deli oldum yaa... AMa inş hidrayı güçlendirirler ve oyunu geri sararlar.. Yoksa yakın zamanda herkesin elinde ecel vb silahlar görecez..
Bencede biraz zor olmasi lazim hidrayi kesmenin o kadar bekledik zevkli olsun bari
AteşSalih -- TERBİYECİ

- ATAXMARASEL
- Salgın Koruyucusu

yaw onca uğraştık kesitk yeşili kadime giridim kimsecikler yok ve kadim ve ben baş başa kuşandım zırhımı çektim balyozumu başladım kötü kötü gülmeye baktım iki başlı dev kadim ay imdat sapık var diye bağırdı sus kız dedim
ya benimsin ya topraın dedim sapık dei bi tükürdü asit attı bana nayır nolamaz dedim benim kadimim bunu bana yapamaz dedim ama işte nakör kadrim bide arkadan vurdu nöyle kahpe bir vuştuki 8 bin çaktı ama ölmedim sadece
kadirme üzülüp öldüm içim parçalndı şimdi ikv yönetimi hiç bişe olmamış gibi yapıy geri saracaklar ve kadim yine naşkım seni seviyorum diyecek nama ben bunları biliyorum ulennnnn :twisted:
ya benimsin ya topraın dedim sapık dei bi tükürdü asit attı bana nayır nolamaz dedim benim kadimim bunu bana yapamaz dedim ama işte nakör kadrim bide arkadan vurdu nöyle kahpe bir vuştuki 8 bin çaktı ama ölmedim sadece
kadirme üzülüp öldüm içim parçalndı şimdi ikv yönetimi hiç bişe olmamış gibi yapıy geri saracaklar ve kadim yine naşkım seni seviyorum diyecek nama ben bunları biliyorum ulennnnn :twisted:
HER DOĞAN GÜNEŞ BATMAYA MAHKUMDUR
ROWXMARAŞEL
ROWXMARAŞEL
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
uhahaATAXMARASEL yazdı:yaw onca uğraştık kesitk yeşili kadime giridim kimsecikler yok ve kadim ve ben baş başa kuşandım zırhımı çektim balyozumu başladım kötü kötü gülmeye baktım iki başlı dev kadim ay imdat sapık var diye bağırdı sus kız dedim
Göster
- ATAXMARASEL
- Salgın Koruyucusu