3.Şahıslara duyuru Estergon ailesi hk.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

3.Şahıslara duyuru Estergon ailesi hk.

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Selamlar;
Kendi sayfamız altında bu duyuruyu yapsak ta 3.kişilerin mağdur olmaması açısından ayrı bir sayfada duyurumuzun altını çizmek istedik. Estergon ailesi olarak Adımız kullanılarak 3. kişiler üzerinden fayda sağlamak amaçlı bilgimiz haricinde Estergonxanılar isimli bir şifacı açılmıştır. Kendisi ile iletişime geçmeye çalışsak ta tüm lonca üyelerini yasaklamış bizlerle iletişime kaplı bir yol çizerek cahrını kasmaya devam etmektedir.
Estergonxanılar ne lonca yetkilisi nede bir lonca üyesidir. İyi niyetli 3. kişiler bu charın görevlerine sırf başında ESTERGON yazıyor diye yardım ettiği gözlemlenmiş ve istemeden de olsa bu dolandırıcıya yardım etmişlerdir.
Teşkilat sakinleri Estergonxanılar ın kasılmasına yardım etmemeli görevlerini yapmamalı ve ismimizi kullanarak 3. kişileri dolandırmasına müsaade etmememledir.

Estergon ailesi özel kalemi.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: 3.Şahıslara duyuru Estergon ailesi hk.

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Bu vesile ile Lonca sisteminin bir an önce aktif olmasını istiyoruz.....
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen edaxmaral »

Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Kendi sayfamız altında bu duyuruyu yapsak ta 3.kişilerin mağdur olmaması açısından ayrı bir sayfada duyurumuzun altını çizmek istedik. Estergon ailesi olarak Adımız kullanılarak 3. kişiler üzerinden fayda sağlamak amaçlı bilgimiz haricinde Estergonxanılar isimli bir şifacı açılmıştır. Kendisi ile iletişime geçmeye çalışsak ta tüm lonca üyelerini yasaklamış bizlerle iletişime kaplı bir yol çizerek cahrını kasmaya devam etmektedir.
Estergonxanılar ne lonca yetkilisi nede bir lonca üyesidir. İyi niyetli 3. kişiler bu charın görevlerine sırf başında ESTERGON yazıyor diye yardım ettiği gözlemlenmiş ve istemeden de olsa bu dolandırıcıya yardım etmişlerdir.
Teşkilat sakinleri Estergonxanılar ın kasılmasına yardım etmemeli görevlerini yapmamalı ve ismimizi kullanarak 3. kişileri dolandırmasına müsaade etmememledir.

Estergon ailesi özel kalemi.

duyuru için teşekkür ederiz bencede gerekli ve önemliydi ailemize zarar vermeye çalışan bu gibi zavallı kişilerin ne yazıkki önüne geçemiyoruz.
gönül verdiğimiz oyunumuzda lonca sisteminin gelmesi artık lüx değil şart olmuştur yönetimin bizleri duymasını temenni eder en kısa zamanda aktıf hale getirilmesını rica ederiz.
herkeze dürüst ve seviyeli oyunlar dilerim......
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Estergonxreis »

bu oyunda lonca sistemi aktif olmadıkça bu sorunlar hep olacak malesef akçe derken yeni bölge yeni eklenti derken lonca sistemi hep geri planda kalıyor artık lonca aktif olsun tek isteğimiz bu huzurla oyun oynamak istiyoruz
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön