BU VS'NİN BU ÇARIN SAHİBİ İLE YANİ İBRAHİM İLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR VE VS ATILMIŞ FOTOLAR YOKTUR VE ALBATROS HIRSIZININ BENDEN ÇALDIĞI 70MİLYONU VERENE KADAR BU ADAM KIVRANACAKTIR ....(TEKRAR SÖYLÜYORUM BU FOTOLAR'IN ÇARIN SAHİBİ İBRAHİM İLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR VS Yİ KİMLE ATTIĞINA DAİR FOTOLARI YOKTUR ....)
Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
"Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
Hazır cevaplar zaten ws yi kiminle attımı ogün oradaki herkes biliyo fotolarda var zaten konuştugum kişi o ws yi attıgım kişide o ws ye başlamadan önce 2 kere soruyorum foto alacagım için tamam demesini bekliyorum be ws bitiminde kıvırıyo param yok diye ve isim epini vermeyi teklif ediyo herşey net ve açık ortada
Öncelikle SeLamm Bundan 2 ay önce yanılmıyorsam Böyle Bi olay Olmuştu İsim Epini Caldı Diye Kuralsız Reis ADlı karaktere Carın Sahibi Degilde Eski Realxistefan Yane Şimdiki Kabusxplayboy Giriyor. cardaki Tolgamı Diyeceksiniz Hayır Tolga Degil Tolganın kardeşi Tunc Diye bi Cocuk Ve Gecen Klandan Bile Ben isim EPini caldım Diye itiraf eti .
ceycey yazdı:BU VS'NİN BU ÇARIN SAHİBİ İLE YANİ İBRAHİM İLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR VE VS ATILMIŞ FOTOLAR YOKTUR VE ALBATROS HIRSIZININ BENDEN ÇALDIĞI 70MİLYONU VERENE KADAR BU ADAM KIVRANACAKTIR ....(TEKRAR SÖYLÜYORUM BU FOTOLAR'IN ÇARIN SAHİBİ İBRAHİM İLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR VS Yİ KİMLE ATTIĞINA DAİR FOTOLARI YOKTUR ....)
Yazmış Ki 70 m acaba Sen hayatında Caldığın İTemler + isin epinleri Dışında 70m Bİ ARADA gÖRDÜNMÜ arkın son bi lafım daha var bu cocuk senin e.ö arz sancakta 50 m ws atığın cocuktur hane oyundan kaçtı yhaa
Bende bişey eklicem arkınmısn ne sin sen bnlarla ugrasacagına gel 150 m sıne vs atalım gecen gun 150m getir atalım dıyordun para hazır gel atalım )) Gene nası bahane uyduracan
Doğru bu Realxistefan ile yani şimdiki adı KabusxPlayboy ile 50m sine atmıştık ve vs bitince oyundan çıkmıştı parayı vermemişti eger bunların aynı kişi olduğunu bilseydim zaten vs atmazdım zaten oyun içinde bu atmış olduğum vs lere şahitlerim var
bu İstefan dediya albatros 70m mı vermedı ben byücüdeydim ben savaşçıda bi arkım vardı istefanın özeline dedim onla ws atma çarın sahibi benım dedim o tama dedi .. Sonra baktım ws atıyo onla yendıkten sonra bende 50m istiyıo bende dedim vermedım bunda hırsız mı oluyoz adama atma diyoz atıyo cocug yawh nedense kazandıkları ws de kendısı oluyor kaybetıkten sonra çarın sahibi ben değilim bilmem çarın çalınmış v.b gibi bahaneler bluyor
Benden Size Bi Tavsiye bu adamla parasına veya başkaska bişeysinee ws atmayın eger yenerse durmadan ister yenılırse oyndan çıkar sonra girdiği zaman çarım çalınmış çarda başkası vardı gibi bahanler bulu Dikat !!!!
adam yenlıyo diyo albatros 70m verecek olum benmı sana dedim benım arkadaşım ile ws at sana dedim çarın sahibi benım ne boka atıyon atıyosan bende vermıyom dedim şımdı kaybol git boş boş burda konu açma bebe :mrgreen: