Herhangi bir klanda değilimdim ama bu günleri çok iyi hatırlıyorum....resimdekilerin hepsinide çok iyi hatırlıyorum ve tanıyorum....
NOSTALJİK bir resim
supervizorler iyiydi görev de yapardık savaşırdık vs de yapardık işim var dedin mi geçer giderdin
fotoda harbifenerli ile justplay i görüyorum elementi ilk kullanan savaşçılar bu adamlardan sonra herkes element dizmeye başladı meteor ilk zamanları vsde en iyiydiler şimdi kim bilir nerdeler eve gideyim ben de bakarım eski resimlere lodoşlardan kimler var bakalım
Resimde Benim charım yok !!!
KONU kiLiT pLs :evil: :evil: :evil:
tamam eski deiLiz ama insan montaj yapar umuddd tessüflerimi bildiriyorum :ugeek:
şaka şaka güzeL paylaşım orda olmak isterdim :lol: :lol:
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine [E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme [R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime [E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin [N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
Bu fotoğraf sankı turnuva olan güne benziyor harbifeneli düzenlemişti. Babidibubidibux 2. olmuştu sanırsam Hediye edilen gözlüğü alıp kaybolmuştu hemen.. Güzel günlerdi bakarmısın herkezde kütük var Onlar günler ayrıydı bence..
ikv'nin en güzel dönemlerinden birisi. Bu fotoları bukadar zaman sonra görmek hala mutluluk verici. Evet turnuva gününün fotosu orhan 1.olmuştu sanırım (Justplay) oyunun 2. turnuvası diye hatırlıyorum ikv keşke o halinde kalsaydı.
as Franco askerlikten sonra dönüş yapmadın ikv seni bekler