BENİM YOKLUĞUMDA AÇILMIŞ VE UTANMADAN 49 SEVİYE YAPILMIŞ OLAN (Gardenxhırs) İSİMLİ ŞAHSİYETSİZLE ALAKAM YOKTUR GÜVENLİĞİNİZ VE BENİM PRESTİJİMİN ZEDELENMEMESİ AÇISINDAN ONUNLA ALIŞ-VERİŞ YAPMAYIN VE ONU İLK GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE YASAKLAYIN BU TİP OYUNCULAR GÜZEL TEŞKİLATIMIZA YAKIŞMIYOR...(not EMPATİ kurarak neler hissettiğimi anlar ve abuk subuk eleştirilerden kaçınırsınız umarım...Başınıza aynı durum gelse beni anlardınız...
Gardenxhırs İLE ALAKAM YOKTUR [Hırs]
Gardenxhırs İLE ALAKAM YOKTUR [Hırs]
DİKKAT DİKKAT!!!
BENİM YOKLUĞUMDA AÇILMIŞ VE UTANMADAN 49 SEVİYE YAPILMIŞ OLAN (Gardenxhırs) İSİMLİ ŞAHSİYETSİZLE ALAKAM YOKTUR GÜVENLİĞİNİZ VE BENİM PRESTİJİMİN ZEDELENMEMESİ AÇISINDAN ONUNLA ALIŞ-VERİŞ YAPMAYIN VE ONU İLK GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE YASAKLAYIN BU TİP OYUNCULAR GÜZEL TEŞKİLATIMIZA YAKIŞMIYOR...(not EMPATİ kurarak neler hissettiğimi anlar ve abuk subuk eleştirilerden kaçınırsınız umarım...Başınıza aynı durum gelse beni anlardınız...
)
Hırs
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Gardenxhırs İLE ALAKAM YOKTUR [Hırs]
Uyarıyorsun SagoLasın Fakat 49 Level Olmus Bir ChaRı Önceden Hiç Mı Görmedin ? 49 Lvl Oldugunda Mı Uyarıyorsun. Bir Carı 49 Yaptıysa Adam Senden Haberi Bile Yoktur.
:):) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Siz Kismis Pi ?
evet haberi yoktu çünkü grup bölgeleri gelmeden oyunu bıraktım ben uzun sürede geri gelmedim geçtiğimiz ayın başlarında kesin dönüş yaptım ve bu süprizle karşılaştım dediğim gibi yokluğumda açılmış... yoksa benden önce açılmış olsa ejder falan dinlemem ben karekterimi silerim...
Hırs
- Desqualders
- Cin Avcısı
Hirs yazdı:evet haberi yoktu çünkü grup bölgeleri gelmeden oyunu bıraktım ben uzun sürede geri gelmedim geçtiğimiz ayın başlarında kesin dönüş yaptım ve bu süprizle karşılaştım dediğim gibi yokluğumda açılmış... yoksa benden önce açılmış olsa ejder falan dinlemem ben karekterimi silerim...
O Napsın ? Silsin Mı ? Ben Olsam 49 Charımı SiLmem En İyisi İsim Kod Al Değiştir İsmini Sende Rahatlasın Oda
Siz Kismis Pi ?
sen pisikopat mısın?
ben neden değişiyomuşum benim çarım daha önce açıldı ve 49 oldu....
inanmayan başvursun karekterimin yaşına baktırsın yani için dışın fesat umarım başına DAHA BETERİ gelir
inanmayan başvursun karekterimin yaşına baktırsın yani için dışın fesat umarım başına DAHA BETERİ gelir
Hırs
- Desqualders
- Cin Avcısı
Hirs yazdı:sen pisikopat mısın?
inanmayan başvursun karekterimin yaşına baktırsın yani için dışın fesat umarım başına DAHA BETERİ gelir[/quote
Bedduayı Kesttt![]()
Siz Kismis Pi ?