Linkini verdiğim konuya bak.Yarın akşam bi link daha vericem sana.Ondan sonra neler yazabilecen çok merak ediyorum.Bundan sonra ne seninle nede loncanla muhattap olurum.Hepiniz birbirinizin aynası olmuşsunuz ...
Korayın msj'ında sadece megaşifa'dan bahsediyor. Bende buna dayanarak, gerekli yorumu koraya yaptım...Senin yeni gelin gibi sarılmana gerek yok... !!! Senin verdiğin linkler benim ipimde olmaz..Bana tektek yollama, hepsini yolla ben arnımın akı ile cıkarım merak etme...
Ayrıca cevabının muhattabı sen olamazsın benim derdim başkası ile...
Sen kimsinki benimle muhattab olma cürretinde bulanuacaksın ki ! ? Muhattap olmam diyorsun.... !!!
Sen önce kiminle muhattap olduğuna dikkat et bence !!!!!
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar CW
Linkini verdiğim konuya bak.Yarın akşam bi link daha vericem sana.Ondan sonra neler yazabilecen çok merak ediyorum.Bundan sonra ne seninle nede loncanla muhattap olurum.Hepiniz birbirinizin aynası olmuşsunuz ...
Korayın msj'ında sadece megaşifa'dan bahsediyor. Bende buna dayanarak, gerekli yorumu koraya yaptım...Senin yeni gelin gibi sarılmana gerek yok... !!! Senin verdiğin linkler benim ipimde olmaz..Bana tektek yollama, hepsini yolla ben arnımın akı ile cıkarım merak etme...
Sen kimsinki benimle muhattab olma cürretinde bulanuacaksın ki ! ? Muhattap olmam diyorsun.... !!!
Sağda Solda Ahkam Keserek Gerçek Seviyeni ( Varsa Eğer ) Göstereceğine Kadir Arkadaşımın Verdiği Linki Gözden Geçirirsen ve Yukarda Sadece 1 Charımla Devam Edeceğimi Belirttiğim Yazıyı Okursan Sorunun Yanıtını Alırsın Amir Efendi Ve Benim Ne Yaptığım Kimseyi İlgilendirmez Kimsin ki Kendini Birşey Sanan Bir Uslubla Konumuza Gelip Boş Boş Konusuyorsun...
Buranın Forum Konumuz Olduğunu Belirterek Boş Yorumlarla O Boş Kişiliğine Yakışır Kelimeler KuLLanmaman Gerektiğini Tekrardan Söylüyorum...
Sağda Solda Ahkam Keserek Gerçek Seviyeni ( Varsa Eğer ) Göstereceğine Kadir Arkadaşımın Verdiği Linki Gözden Geçirirsen ve Yukarda Sadece 1 Charımla Devam Edeceğimi Belirttiğim Yazıyı Okursan Sorunun Yanıtını Alırsın Amir Efendi Ve Benim Ne Yaptığım Kimseyi İlgilendirmez Kimsin ki Kendini Birşey Sanan Bir Uslubla Konumuza Gelip Boş Boş Konusuyorsun...
Buranın Forum Konumuz Olduğunu Belirterek Boş Yorumlarla O Boş Kişiliğine Yakışır Kelimeler KuLLanmaman Gerektiğini Tekrardan Söylüyorum...
Ben ne zaman nerde ahkam kesmişim? sağda solda diyorsun ve hala yalan konuşuyorsun. !!! Benim kişiliğim seninkinden çok daha iyidir velet. Benim sana demek istdiğim; Senin bana konuştuğun(uz) yalanlardır ve yine söyluyorum yalancı serefsiz(si)niz..
Ben yukarıda bir charınla devam edeceğini biliyorum..
AmiR yazdı:Sadece o'mu kalmış elinde. Bence o bile gitse daha çok mutlu olurdum.. Yalancı ciyersiz..
yorumu okuma kabileyetin varmı bilimiyorum ama istersen tekrar oku.. !!
Senin yaptıkların beni ilgilendirmez ama bana konuştuğun yalanlar beni ilgilendirir.
Senin ne yaptığın deyil, öbür ciğeri beş para etmez kansızın yaptıkları beni ilgilendirir. Ha onunda zamanı gelecek merak etme...
Uslubum sizin yaptıklarınıza göre az bile ama dua et forum burası.. Ben hiç bir zaman boş konuşmam ve senin gibide yalan konuşmam..
Boş konularmı_? dolu konularmı_? zamanı gelince göreceksizniz. !!!
Benim kullandığım kelimeler ikinize az bile, merak etme ben yeri geldiğinde gerekli cümler kurarım. Senin gibi gereksiz cevaplar yazmam.!!!
"Yıldızdoğan"
Ben ne zaman nerde ahkam kesmişim? sağda solda diyorsun ve hala yalan konuşuyorsun. !!! Benim kişiliğim seninkinden çok daha iyidir velet. Benim sana demek istdiğim; Senin bana konuştuğun(uz) yalanlardır ve yine söyluyorum yalancı serefsiz(si)niz..
Ben yukarıda bir charınla devam edeceğini biliyorum..
AmiR yazdı:Sadece o'mu kalmış elinde. Bence o bile gitse daha çok mutlu olurdum.. Yalancı ciyersiz..
yorumu okuma kabileyetin varmı bilimiyorum ama istersen tekrar oku.. !!
Senin yaptıkların beni ilgilendirmez ama bana konuştuğun yalanlar beni ilgilendirir.
Senin ne yaptığın deyil, öbür ciğeri beş para etmez kansızın yaptıkları beni ilgilendirir. Ha onunda zamanı gelecek merak etme...
Uslubum sizin yaptıklarınıza göre az bile ama dua et forum burası.. Ben hiç bir zaman boş konuşmam ve senin gibide yalan konuşmam..
Boş konularmı_? dolu konularmı_? zamanı gelince göreceksizniz. !!!
Benim kullandığım kelimeler ikinize az bile, merak etme ben yeri geldiğinde gerekli cümler kurarım. Senin gibi gereksiz cevaplar yazmam.!!!
Belli ki 4 Aydır Oyunda Olmamama Rağmen Kuyruğuna İyi Basmışım YokLuğumda biLe Arkamdan Konusabilecek Kadar Seviyesiz Biriymişsin Doğrusu Bu Kadar Canının Yandığını Bilmiyodum.. Benim Oyundan Kimseyle Bir Derdim yoK Ne Yalan Ne de Başka Bir Borcum Var Beni Bilen Bilir Gereksiz Kişilerin Düşünceleri Beni İlgilendirmez Ben Kendi Özel Hayatıma Bakarım Senin Gibi Kaç İnsan Tanıdım Ben Kendi Çöplüğünde Ötüp Duran Sürekli Arkamdan Konuşan... Tek Diyeceğim Eğlenmek İstiyorsan Kendine Baska Bir Oyun Parkı buL Amir Efendi Seviyesizlerin Yeri Burası DeğiL ; Dediğin Gibi Bende Gereksiz Kişiler için Gereksiz Cwplar Vermeyeyim yoL aL Başka Konuya...!
MeGaStaR yazdı: Belli ki 4 Aydır Oyunda Olmamama Rağmen Kuyruğuna İyi Basmışım YokLuğumda biLe Arkamdan Konusabilecek Kadar Seviyesiz Biriymişsin Doğrusu Bu Kadar Canının Yandığını Bilmiyodum.. Benim Oyundan Kimseyle Bir Derdim yoK Ne Yalan Ne de Başka Bir Borcum Var Beni Bilen Bilir Gereksiz Kişilerin Düşünceleri Beni İlgilendirmez Ben Kendi Özel Hayatıma Bakarım Senin Gibi Kaç İnsan Tanıdım Ben Kendi Çöplüğünde Ötüp Duran Sürekli Arkamdan Konuşan... Tek Diyeceğim Eğlenmek İstiyorsan Kendine Baska Bir Oyun Parkı buL Amir Efendi Seviyesizlerin Yeri Burası DeğiL ; Dediğin Gibi Bende Gereksiz Kişiler için Gereksiz Cwplar Vermeyeyim yoL aL Başka Konuya...!
Şimdiye kadar arkandan kime ne söylemişim_? de, sen benim seviyemi ölçebiliyorsun_? Sen benim canımı yakacak kemale erişimezsin ki !!..
Seni oyunda bende insan olarak bilirdim. Dikkat ettiysen seninle en son konuşmamdan önce sana en ufak bir hatam olmamıştır ve son konuşmalarımda bana yalan söyledin diyorum sen tutmuşsun; Benim ne yalan nede başka borcum var diyorsun.!! Beni bilen bilir demişsin; Seni bende bir zamanlar efendi insan bilirdim..Birileri korayla aran iyiydi şimdi ne oldu_? diye sorular alıyorum.!
Beni daha tanımadın sen zamanı gelince tanışacağım seninle ve sürekli ne zaman arkandan konuşmuşum_?
Gereklimi_? Gereksizmiyiz_? zaman gösterecek...
Benimde sana tek diyeceğim var son yazdığın cümlelerin arkadasında durabilecekmisin_? sabırsızla o zamanı bekliyeceğim..!!!
Hangi konuya, ne cevabı, ne zaman ve nasıl vereceğim seni ilgilendirmez..!!!!!
"Yıldızdoğan"
MeGaStaR yazdı: !!!! :roll: Sadece bu yazının anlamı yetiyor bana MeGaStaR yazar tabiiiiiii yazar yazar :idea: :idea: :arrow: geçelim lütfen .. . boşver be amir.! çocuk bu koray, vesselam :roll: :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Ferhatbey yazdı:MeGaStaR yazdı: !!!! :roll: Sadece bu yazının anlamı yetiyor bana MeGaStaR yazar tabiiiiiii yazar yazar :idea: :idea: :arrow: geçelim lütfen .. . boşver be amir.! çocuk bu koray, vesselam :roll: :roll:
NE amiri ne korayı ne kholpashalix i nede megax i severim !! hatta megaxlerin '' bazılarını '' değişirim karakter olarak kholpashalix e örnek olarak talhayı umutu ,mechanize ve face'ye ama iyi niyetli kavga yürümesin ve kendi düşüncelerim olan bu söylemlerimi kabul edeceksiniz ama,kendinizi savunacaksınız burada .bu döngü böyle canınız sağolsun , vesselam :geek: :geek: :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
* Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
* BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
[/b]
* Üye Alımlarımız Lonca Üyelerimizden En Az 3 Arkadaşımızın Referansı ile Gerçekleşmektedir...
* Üyelik Başvurularını Lonca Kurucu ve Başkanlarına Veya Lonca Başkan Yardımcılarımıza Oyun İçinde Danışarak Ayrıca http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG / İLETİŞİM Adresinden de Bize ULaşarak Yapabilirsiniz...
ikvoyuncusu2008 yazdı:Yeni yapılanma sürecine giren Loncamız MeGaxTeam'de alımlar başlamıştır.
Lonca alımlarımızda aranacak hususlar ;
- Herhangi bir hırsızlık veya çalıntı olayında adınızın geçmemesi ,
- Oyun içerisinde en az 2 49 LvL Karakteri bulunması ,
- Lonca içinden veya oyun içinde tanınmış abilerimiz , ablalarımız , kardeşlerimizden en az 2 kişiden referans almanız gerekmektedir.
Yukarıdaki hususları kendinizde taşıdığınızı düşünüyorsanız alımlar için oyunda Bana , Megaxinscrib'e , Megaxblack'e , MegaxNitoEtt'e ulaşmanız yeterli olucaktır.
MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
[/b] * MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz....Teşekkürler...
* Listemiz Güncellenmiştir .
* Web Sitemizden Üyelik Başvurusu Yapan Arkadaşlarımızın Üyelik Değerlendirmeleri Sonucunda Yapılacak Açıklamaları Burdan Takip Etmeleri Rica Olunur...
İlginiz İçin Teşekkürler.
Yeni yapılanma sürecine giren Loncamız MeGaxTeam'de alımlar başlamıştır.
Lonca alımlarımızda aranacak hususlar ;
- Herhangi bir hırsızlık veya çalıntı olayında adınızın geçmemesi ,
- Oyun içerisinde en az 2 49 LvL Karakteri bulunması ,
- Lonca içinden veya oyun içinde tanınmış abilerimiz , ablalarımız , kardeşlerimizden en az 2 kişiden referans almanız gerekmektedir.
Yukarıdaki hususları kendinizde taşıdığınızı düşünüyorsanız alımlar için oyunda Bana , CaLLiPToo'ya , MeGaxExKaLLiBRe'ye , ulaşmanız yeterli olucaktır.
Lodos Klanı'nda Bir İLk , İLkLerin Adamı YaLNıZSavaŞÇII'dan .Meran Sunucusu'na Bir 3 yıLdız Pembe Daha DahiL OLdu ... 2010'un Kasım Ayında Rütbeden SıkıLdık ve 1 ayda Tek BiLgisayar ve 4 Çar İLe 500 bin kp kasarak 3 YıLdız YeşiL Yapmıştık .
==> 1,499,980 ŞAN***
==> 1,500,000 ŞAN ***
Şimdi ise YeşiL Bizi Sarmaz Oyunun En Yüksek Rütbesi Bizde OLsun Dedik SADECE 21 Günde , 4 Arz Çar ve Para İLe 1,500,000 Kp Kastık .
==> 2,999,999 ŞAN ***
==> 3,000,000 ŞAN***
Bu Sürede Bana Yardımda BuLunan MeGax AiLe'me , Bütün Lodos ve Arz DostLarıma , ÖzeLLikLe SoNx AiLesi'ne Teşekkürü Bir Borç BiLirim.