İşini bilen büyü savaşcıyı çok kolay kesebilir eğer zihnin tutulmazsa.Demişsin ki 2 savaşcı gelse nasıl kescem .Ne kadar çok şey istiyorsun öyle 2 savaşcı gelse kesemezsin.üstü normal olan ezik olmayan 2 karekter gelse (büyücü,savaşcıi ,şifacı ) Kim tek kesebiliyor ki .Üzerin istediği kadar iyi olsun karşına 2 kişi gelsin (ezik olmayan ve oynamasını az çok bilen) kesme ihtimalin yok .dolayısıyla 2 savaşcı geliyor kesemiyom geç bu ayakları.1 savaşcı 2 büyüyü kesebiliyomu veya 1 şifa 2 savaşcıyı ve büyüyü kesebiliyomu? kesemiyor dolaysıyla seninde kesememen 2 svaşcıyı çok normal
1 savaşcı 2 büyüyü kesiyor evet..ben kesmekten söz etmiyorum düzgün okusaydınız ...büyücünün canı çok az ister sağlam olsun üster dandik adam durdurma attığı zaman olay orada bitiyor...adam 35 lvl büyüler daha farkına varmadan gelip canını indiriyor...adamın deparı var durdurması var dikkat dağıtma var gariban büyüde bi zihin var...oh ne güzel memleket......ben sana kesemiyorum demiyorum adamların canı 20bin normal savaşcılar büyüler 10bin biz canı 80e indirene kadar onlar bi ağır vuruşta büyünün canını 30 40 indiriyor...savaşcılar yorum yazmasın lütfen...
sni çok ezmişler oyunda galiba neyin ne oldugunu herkes bilio
Sypratan yazdı:Büyücünün canını 15 bin veya 20 bin yapsalar
Bu oyununda savaşçı denen sınıf kalmaz
arada görürsünüz ws atmak için giren 1-2 tane nadir savaşçı
İşini bilen büyü savaşcıyı çok kolay kesebilir eğer zihnin tutulmazsa.Demişsin ki 2 savaşcı gelse nasıl kescem .Ne kadar çok şey istiyorsun öyle 2 savaşcı gelse kesemezsin.üstü normal olan ezik olmayan 2 karekter gelse (büyücü,savaşcıi ,şifacı ) Kim tek kesebiliyor ki .Üzerin istediği kadar iyi olsun karşına 2 kişi gelsin (ezik olmayan ve oynamasını az çok bilen) kesme ihtimalin yok .dolayısıyla 2 savaşcı geliyor kesemiyom geç bu ayakları.1 savaşcı 2 büyüyü kesebiliyomu veya 1 şifa 2 savaşcıyı ve büyüyü kesebiliyomu? kesemiyor dolaysıyla seninde kesememen 2 svaşcıyı çok normal
1 savaşcı 2 büyüyü kesiyor evet..ben kesmekten söz etmiyorum düzgün okusaydınız ...büyücünün canı çok az ister sağlam olsun üster dandik adam durdurma attığı zaman olay orada bitiyor...adam 35 lvl büyüler daha farkına varmadan gelip canını indiriyor...adamın deparı var durdurması var dikkat dağıtma var gariban büyüde bi zihin var...oh ne güzel memleket......ben sana kesemiyorum demiyorum adamların canı 20bin normal savaşcılar büyüler 10bin biz canı 80e indirene kadar onlar bi ağır vuruşta büyünün canını 30 40 indiriyor...savaşcılar yorum yazmasın lütfen...
Önemli olanda o zaten işini biliyosan 100 canla da kesersin savaşcıya bi kere bile vurdurmadan .Savaşcılar hep der büyücü ezik 2 vuruşluk canı var diye .Ama bilmezler ki o 2 vuruşu vurabilecekler mi ??
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Grandxtexas yazdı:Hatırlıyorumda eskiden kemik kafaya 16 bin vurunca hemen fotoğraf falan çekilir foruma falan konulurdu!
şimdi üstü full büyücü bile o kadar vurmuyor kritiklerin eski tadı yok!
kritikle savaşçıya 10 bin küsür vururken şimdi üstüm full olduğu halde kritik 5 bin ile 7 bin arası vuruyor!
ayrıca daha fare kesemicek savaşçı büyücüye bir durdurma atıyor, bir ağır vuruş! eee noldu ( büyücü yerde)
bide üstü full savaşçının büyücünün peşinde olduğunu düşünün!
çözüm olarak büyücünün ya canı artırılmalı yada savunması! mesela eskiden görev itemi 26 bin savunmalı ayakkabı vardı şimdi ona benzer birşeyde yok!
kemik kafaya max hasar çok fazla işliyo savaşçıyla normal 9 bin vurdugumu hatırlıyorum büyücüler ozaman vuramuyodu o kadar ama şuan savaşçılar vuramıyo büyücüler vuruyo
sondurockx1 yazdı:Büyü bozma savşçının durdurmasını pert edio.dikkat attı diyelim yaklaşınca kutup aç...3 sn zamnın var kaçmak için.tesla kur ve kaç.vurmaya devam et depar için zihin var.bi maraton ayak ytr hızlı kaçman için.işini iyi bilirsen zor degil savaşçı kesmek.
sen bizi anlamamışsın galiba
------------------------------------------
savaşcı durdurma attımı 5/4 ü zihin oluyor...bu arada savaşcı yardırıyor ( 2 vuruşta büyücü geberdi gitti )
büyü bozma demişsin büyü bozmanın ihtimali sözde % 25 -- 15 puanda yalandan başka bişey değil...hadi diyelim savaşcı durdurmayı attı bozdun birincisini kaçtın bi yere kadar savaşcının durdurma 30sn de açılıyor büyücünün zihini 60 snde 30snde zaten atı alan üsküdarı 50 kere geçiyor
kaç vurmaya devam et demişsin....büyücü kaçarken dalsa bile büyü attığında durarak vuruyor zaten örn : buz atınca kritk gelmezse vary büyünün haline
yine kutup demişsin....puan varda bizmi vermiyoruz kutuba 15 hadi verdik diyelim 2 savaşcı daldı birinin durdurmasını bozdun diyelim %25 ihtimal ile diğerininkini neyle nasıl bozacaksın..
sana katılıyorum tabi ki 1 büyü 2 savaşı kesemez ama yanılmıyorsam Petcarar isimli kullanıcı büyücü rehberi yapmıştı orda da 2 savaşçı size saldırırsa mutlaka ölürsünüz ama birini yanınızda götürme taktiğini anlatmıştı :geek: