adım mehmet
soyadım kaykısız
yaş=20
memleket=kutahya
kakterler Oanxtafra 42 lvl sifa calınan charlar Update ve kardeşxmehmett
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- oanxtafra
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Oanxtafra =43 lvl
Oooxooo=44 lvl
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze oluyu mezar
Nede şeytan gunahı
Benim ikv kastıgım kadar
Oooxooo=44 lvl
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze oluyu mezar
Nede şeytan gunahı
Benim ikv kastıgım kadar
Beyler Toplantının Ortasında Çıktım Konuşacağım Çok Şey Vardı Onur Kardeşimle . . Fakat Zaman Kısıtlıydı. Neyse. . Önümüzdeki Toplantıya Artık . .
İyi ForumlaR . .
SÜLEYMANa
İyi ForumlaR . .
SÜLEYMANa

ÖrGüLüxALTıNDaLx
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx (^)Ejder Asa
-
- Sahaf Yardımcısı
selamun aleyküm arkadaşlar toplantımız yapıldı herkeze hayırlı olsun yeni alınan kararlar inşalah daha guzel olucak loncamız öncelikle toplantıya katılmayan arkadaşlarım kusmesin ben yazmıştım anlamadılar loncadan atılmışlardır isimlerini yazmayacagım kişiler loncada yoktur şimdiden kalanlara hayırlı olsun gelelim alınan kararlara bundan sonra herken her cumartesi kendi çarları üzerinde 1.m bırakmak suretiyle üzerindeki tum parayı teslim edecek madenler saflar üzerindekiler bana bizat teslim edilecek maden çekilecek saf olmayan madenler yavuz kardeşime ve başka iksir üreten kimse ona verilip iksir üretilecek akşamları sıgınak atılacak ve herkez skp yuklesin konuşma için kimsenin kimseyle loncada birbirleriyle tartışma birbirlerine saygısızlık kesinlikle istemiyorum bundan sonra diyer olan ne varsa geçmişte kaldı ben loncada kalan arkadaşların isimlerini belirtecem yani lancada kalan derken artık bu kalanlar oyunda devamlılık gösterecek arkadaşlar diyorum bilmem anlata bildimi arkadaşlar aklıma bir fikir daha geldi [içerik düzenlendi]bunun hakındada yorum yaparsanız sevinirim ve loncada kalan arkadaşlar form sayfasını mutlaka takip edecek anlamayan varsa bizat [İçerik düzenlendi] den ulaşa bilir Kardeşxorhan
Kişisel bilgilerinizi lütfen paylaşmayınız.
Schiller
Kişisel bilgilerinizi lütfen paylaşmayınız.
Schiller
Orhan Abi Benim Evde Mikrafon Kullanma Şansım Yok , Bu Konu Hakkında Anlayışlı Olursanız Sevinirim . .
Birde 1m Bırakma Konusuna Açıklık Getirirseniz SEvinirim..
İyi ForumlaR . .
SÜLEYM@N
Birde 1m Bırakma Konusuna Açıklık Getirirseniz SEvinirim..
İyi ForumlaR . .
SÜLEYM@N

ÖrGüLüxALTıNDaLx
Arkadaşlar Lütfen Foruma Girdiğinizde Mesaj Yazmadan Çıkmayın , Forumu Güncel Tutalım .
İyi ForumlaR . .
SÜLEYM@N
İyi ForumlaR . .
SÜLEYM@N

ÖrGüLüxALTıNDaLx
Merhaba sevgili loncam;
Toplantı yapılmış ve yeni kararlar alınmış alınan kararlara sasygı duyarım her nekadar da katılamasamda para biriktirme konusundada şunları söylmek isterim ben kimseden para almam kimseye para vermem he ihtiyaç olur ozaman veririm zaten ihtiyacınızı elimden elimden geldiğince karşılamaya çalılıyorum. Para konusunda sorumlu olan enişte dir nasıl yapıcanıda kendi bilir yeni liste ile yolumuza devam edicez listede adı olmayanlara veya atılan kişilere bundan sonraki hayatında başarılar dilerim
- dendbax
- İskele Babası
Kadir söyledi durumları kabul ediyorum arkadaşlar üstümü düzecem daha biraz anlayış gösterirsiniz seviniri m loncayada yeteince para bırakcam
Oooxooo
(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·¦¦
HaYaT BiR SaVaŞTıR.TeK SiLaHıN AkLıN Ve İNaNcInDır
(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·¦¦
HaYaT BiR SaVaŞTıR.TeK SiLaHıN AkLıN Ve İNaNcInDır
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Azda gülelim
Bir Alman bir İngiliz ve bir Türk bir trenin aynı kompartımanında yolculuk ediyorlarmış bu sırada İngiliz sıcaktan bunaldığını söyleyip camı açmış ve içeriye bir sinek girmiş İngiliz cebinden kılıcını çıkarıp sineğe vurmuş ve sinek ortadan ikiye ayrılmış İngiliz övünerek cebinden kartını çıkarmış kartta İngiltere'nin en ünlü kılıç kullanan insanı yazıyormuş.
Alman'da aynı bahane ile camı açmış ve içeriye bir sinek daha girmiş Alman'da cebinden çıkardığı tabancası ile sineğe ateş etmiş sinek paramparça olmuş Alman'da övünerek cebinden kartını çıkarmış kartta Almanya'nın en ünlü silahşörü yazıyormuş.
Bizim Türk de camı açmış ve içeriye bir sinek daha girmiş bizimki cebinden bıçağını çıkardığı gibi sineğe vurmuş ama sineğe bir şey olmamış İngiliz ve Alman içlerinden gülerlerken bizimkide övünerek cebinden kartını çıkarmış kartta
Türkiye'nin en ünlü sünnetçisi yazıyormuş.
________________________________________________________________________________________________
Ülkeler arası bir yarışma yapılacakmış.Türkiye'den de Temel yarışmaya katılmış. ...Yarışmanın konusu, her yarışmacıya 1 adet müshil hapı verilecek ve 70 katlı gökdeleni altına yapmadan çıkıp tekrar aşağıya inen yarışmacı yarışmanın birincisi ilan edilecekmiş. Önce Fransız çıkmıs ve inmiş; ardından yarışma jürisi kontrol etmiş 20. katta dayanamamış yapmış. İngilize sıra gelmıs o da 35. katta, Amerikalı, 40. katta derken en son sıra Temel'e gelmiş. Temel ben 2 tane istiyorum demiş. Jüri nasıl olur tüm ülke yarışmacıları 1 tane ile dayanamadı sen nasıl becereceksin? Siz verin demiş ve 2 müshil ilacını da içmiş. Gökdelenin 35. katında yeni doğmuş bir bebek 70. katında da bir sarhoş varmış. Temel hapları içip çıkmaya başlamış 35. kata geldiğinde sıkışmış yeni doğmuş bebeğin kundağını açıp içine yapmış. 70. kata geldiğinde yine sıkışmış sarhoşun pantolonunu indirip pantolonun içine yapmış ve aşağıya inmiş. Jüri 70 katı gezmiş ve hiçbir şey yok şaşırmışlar, yarışmanın birincisi ilan edilmiş. Ertesi gün televizyonda şok şok şok 3 kilo bebek 5 kilo yaptı.bir sarhoş iç donuna yapmadan pantolonuna yapmayı becerdi.
Bir Alman bir İngiliz ve bir Türk bir trenin aynı kompartımanında yolculuk ediyorlarmış bu sırada İngiliz sıcaktan bunaldığını söyleyip camı açmış ve içeriye bir sinek girmiş İngiliz cebinden kılıcını çıkarıp sineğe vurmuş ve sinek ortadan ikiye ayrılmış İngiliz övünerek cebinden kartını çıkarmış kartta İngiltere'nin en ünlü kılıç kullanan insanı yazıyormuş.
Alman'da aynı bahane ile camı açmış ve içeriye bir sinek daha girmiş Alman'da cebinden çıkardığı tabancası ile sineğe ateş etmiş sinek paramparça olmuş Alman'da övünerek cebinden kartını çıkarmış kartta Almanya'nın en ünlü silahşörü yazıyormuş.
Bizim Türk de camı açmış ve içeriye bir sinek daha girmiş bizimki cebinden bıçağını çıkardığı gibi sineğe vurmuş ama sineğe bir şey olmamış İngiliz ve Alman içlerinden gülerlerken bizimkide övünerek cebinden kartını çıkarmış kartta
Türkiye'nin en ünlü sünnetçisi yazıyormuş.
________________________________________________________________________________________________
Ülkeler arası bir yarışma yapılacakmış.Türkiye'den de Temel yarışmaya katılmış. ...Yarışmanın konusu, her yarışmacıya 1 adet müshil hapı verilecek ve 70 katlı gökdeleni altına yapmadan çıkıp tekrar aşağıya inen yarışmacı yarışmanın birincisi ilan edilecekmiş. Önce Fransız çıkmıs ve inmiş; ardından yarışma jürisi kontrol etmiş 20. katta dayanamamış yapmış. İngilize sıra gelmıs o da 35. katta, Amerikalı, 40. katta derken en son sıra Temel'e gelmiş. Temel ben 2 tane istiyorum demiş. Jüri nasıl olur tüm ülke yarışmacıları 1 tane ile dayanamadı sen nasıl becereceksin? Siz verin demiş ve 2 müshil ilacını da içmiş. Gökdelenin 35. katında yeni doğmuş bir bebek 70. katında da bir sarhoş varmış. Temel hapları içip çıkmaya başlamış 35. kata geldiğinde sıkışmış yeni doğmuş bebeğin kundağını açıp içine yapmış. 70. kata geldiğinde yine sıkışmış sarhoşun pantolonunu indirip pantolonun içine yapmış ve aşağıya inmiş. Jüri 70 katı gezmiş ve hiçbir şey yok şaşırmışlar, yarışmanın birincisi ilan edilmiş. Ertesi gün televizyonda şok şok şok 3 kilo bebek 5 kilo yaptı.bir sarhoş iç donuna yapmadan pantolonuna yapmayı becerdi.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxALTıNDaLx

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Genç deve annesine sormuş;
- anne niye bizim ayaklarımız bu kadar büyük?
Anne cevap vermiş;
- çölde kuma batmamak için.
Genç deve tekrar sormuş;
- peki kirpiklerimiz niye bu kadar gür?
Anne tekrar cevap vermiş;
- çölde kum fırtınalarında kum kaçmasın diye.
Merakı yatışmamış olan genç deve bir soru daha sormus;
- bizim niye hörgüçlerimiz var?
Anne deve sabırla yanıtlamış;
- çölde çok uzun süre susuz idare edebilmek için suyu hörgüçlerimizde depolarız demiş.
Sonunda dayanamayan genç deve sormuş;
- Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne b** yiyoruz?''...
___________________________________________________________________________________________
Temel bir gün ingiltere'ye ingiliz arkadaşının yanına gitmiş.Temel'in dili damağına yapışmış. Arkadaşıda Temel'e şişenin içine işeyip bira diye ikram etmiş.Temel durumu anlamış fakat belli etmemiş.Geri dönerken arkadaşına "bende seni bizim memelekete beklerim" diye davet etmiş. Arkadaşı bir süre sonra temelin evine gelmiş. Tabikide temel geçen hadiseyi unutmamış.Temel'de s*** **kunu suyla karıştırarak ingilize kahve diye ikram etmiş.İngiliz kahveyi içip çok beğenince. Temel'e: -Bu kahvenin fabrikası nerede? diye sormuş.Temel'de:
-Sizin bira fabrikasının hemen arkasında demiş.
- anne niye bizim ayaklarımız bu kadar büyük?
Anne cevap vermiş;
- çölde kuma batmamak için.
Genç deve tekrar sormuş;
- peki kirpiklerimiz niye bu kadar gür?
Anne tekrar cevap vermiş;
- çölde kum fırtınalarında kum kaçmasın diye.
Merakı yatışmamış olan genç deve bir soru daha sormus;
- bizim niye hörgüçlerimiz var?
Anne deve sabırla yanıtlamış;
- çölde çok uzun süre susuz idare edebilmek için suyu hörgüçlerimizde depolarız demiş.
Sonunda dayanamayan genç deve sormuş;
- Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne b** yiyoruz?''...
___________________________________________________________________________________________
Temel bir gün ingiltere'ye ingiliz arkadaşının yanına gitmiş.Temel'in dili damağına yapışmış. Arkadaşıda Temel'e şişenin içine işeyip bira diye ikram etmiş.Temel durumu anlamış fakat belli etmemiş.Geri dönerken arkadaşına "bende seni bizim memelekete beklerim" diye davet etmiş. Arkadaşı bir süre sonra temelin evine gelmiş. Tabikide temel geçen hadiseyi unutmamış.Temel'de s*** **kunu suyla karıştırarak ingilize kahve diye ikram etmiş.İngiliz kahveyi içip çok beğenince. Temel'e: -Bu kahvenin fabrikası nerede? diye sormuş.Temel'de:
-Sizin bira fabrikasının hemen arkasında demiş.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

TechnOMafiA yazdı:Azda gülelim![]()
Türkiye'nin en ünlü sünnetçisi yazıyormuş.![]()
![]()
![]()