Handan Katledildi...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Handan Katledildi...

Mesaj gönderen yarar »

KEYFALAN yazdı:
yarar yazdı:
KEYFALAN yazdı:
Bu tip söylemlerde onca kişinin emeğini sahiplenmektir ;) Hiç kimse tek başına bunu yapamazdı onun için kimse burda evcilik oynamasın.
İYİ OKU İYİ GÖR İYİ BENİMSE :!:

Ancak Bu basarı tüm LODOS KLANIN BASARISIDIR. Emeği Geçenlere Minnetkarız.
Gök Takımı
Gayet iyi okundu sıkıntı etme ;) başında laf sokup sonunda Lodosların başarsıdır demişsin anlamamak için aptal olmak gerek ayrıca konuşma tarzına dikkat et...
Bende seni olgun sanıp konusuyorum ya kendimden utandım tmm arkadasım siz yaptınız siz büyüksünüz siz olmasanız gerçekten olmaz dı sağolun. k.g.
Resim®
SİNCE 2007...
KEYFALAN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen KEYFALAN »

yarar yazdı:
KEYFALAN yazdı:
yarar yazdı:
KEYFALAN yazdı:
Bu tip söylemlerde onca kişinin emeğini sahiplenmektir ;) Hiç kimse tek başına bunu yapamazdı onun için kimse burda evcilik oynamasın.

Gök Takımı
Gayet iyi okundu sıkıntı etme ;) başında laf sokup sonunda Lodosların başarsıdır demişsin anlamamak için aptal olmak gerek ayrıca konuşma tarzına dikkat et...
Bende seni olgun sanıp konusuyorum ya kendimden utandım tmm arkadasım siz yaptınız siz büyüksünüz siz olmasanız gerçekten olmaz dı sağolun. k.g.

Doğru onun için abi, abi diyordun ;) Biz öyle birşey demedik ama yazdıklarından anlaşıldığı üzere kral sizmişsiniz siz olmasanız olmazmış :)
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."

AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SpxGreywolf »

yarar yazdı:
KEYFALAN yazdı:
yarar yazdı:
KEYFALAN yazdı:

Gök Takımı
Tamam uzatmaya Gerek yk AMa DAha Kmse Bİlmez ken ben ve ALone konusuorduk Ayrıca Orda oLmayanda Buraya LAf atıp tutmasn
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
KEYFALAN
İskele Babası
İskele Babası

Niye bura senin babanın tapulu malımı ?

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."

Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERRO »

Emeği geçen herkese tebrikler.
O planlamışmış bu planlamışmış bunlar önemli değil sonuçta kimse tek veya 2 kişiyle klan lideri kesemez.
Bu tür tartışmalara girmeyin lütfen çocuk değilsiniz...
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
KEYFALAN
İskele Babası
İskele Babası

FERRO yazdı:Emeği geçen herkese tebrikler.
O planlamışmış bu planlamışmış bunlar önemli değil sonuçta kimse tek veya 2 kişiyle klan lideri kesemez.
Bu tür tartışmalara girmeyin lütfen çocuk değilsiniz...
Demek istediğimde bundan ibaretti, ama pohpohlanmaya alışmış zihniyetler düne kadar abi der kuyruğuna basılınca işler değişir. :)

Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Muriscoyagmao yazdı:Sancak sunucu önde gelen loncalarının ve klandaşların katılımı ile Arz'ın Çocukları lideri Handan hanım Katledilmiştir.

Fotolar ve Video Az sonra burada... :lol:

Bu kesim şaşırttı beni Murat, bunu beklemezdim..
Ayrıca tebrikler :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Tebriklr Tüm Lodos Klanına.Tartışmalarınız Boş Tüm Klanın Başarısı. Öncü Diyede Bişey Olamaz Askerde Operasyona Çıkmıyosunuz. :D
ResimByULuBay
Yobazz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Yobazz »

Keşke Bende Aranızda Olabilseydim. Emeği Geçen Herkese Helal Olsun. İşte Benim Klanım :)
Kullanıcı avatarı
Gkbxxtalat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen Gkbxxtalat »

yarar yazdı:
KEYFALAN yazdı:
yarar yazdı:
KEYFALAN yazdı:

Gök Takımı

Bizim cümlelerimizde biz yaptik biz büyügüz biz olmasaydık yapamazdınız gibi cümle geçmedi . Zaten böyle herşeyi üstleneceginizi bilseydik gelmezdik . Bizce Orada bulunan herkes emek verdi ve herkesin emegi eşittir . Bu başari için 3 kişiyi göstermek bencillikten baska birsey degildir . Ha siz bunda ısrarlısınız sorun yok emeginize saglık asıl o 3 kişi olmasa bu oyunda handanı kesmek imkansız ve imkansız olacaktı . Bu arada Orada olan Diğer TÜM LONCALARI TEBRİK EDİYORUM . onlarda bu adi geçen 3 kişi kadar olmasada emegi geçmistir. Öyle bir yazıyorsunuzki 3 kişiyi bulunmaz hint kumaşı Orada olan Loncaların emegini resmen arka plana atmıssınız . BİZCE BU BAŞARI ORADA OLAN TÜM LONCALARIN BAŞARISIDIR. Bunu 3 kişiye bağlamak ise sadece bencilliktir.
XxByMeRLiNxX

“Genel Sohbet” sayfasına dön