**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
Turahan zaten bir konu açıLdı Sayfamıza koymandaki amac ne biz kesmiş gibi sanki !
GueNT
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
beN öyle bişi Yapmaya Çalışmadım Ama sen öğle anlamışssın benim ordaki amacım lodosların gücünü göstermekti
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Biz kestik la musti ne var ne bağırıyon 
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

Ferhat bana ulaşıver keyfalan@hotmail.comFERRO yazdı:Biz kestik la musti ne var ne bağırıyon
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
FERRO yazdı:Biz kestik la musti ne var ne bağırıyon
bağırmıyorum sen oyuna giriyor musun
GueNT
Artık bir şeyler yapma vakti gelmedi mi ? 
Karagumruk, RoWxKaraGumruk
Karagumruk, RoWxKaraGumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
ROWxAmasia nın Row Loncası iLe ilgisi yoktur ... Rowxokty kendi kafasına göre aLdığı için onunda LoncayLa ilişkisi kesilmiştir... Bilginize.
GueNT
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
quenT061 yazdı:ROWxAmasia nın Row Loncası iLe ilgisi yoktur ... Rowxokty kendi kafasına göre aLdığı için onunda LoncayLa ilişkisi kesilmiştir... Bilginize.
Gecmiş oLsun oktay . Gurkan sende cok sevınmıstın Loncaya gırdım dıye adamıda Loncadan attırdın
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..