Cevabım kötü olacak demiştim (FUJİ)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Mesir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Cevabım kötü olacak demiştim (FUJİ)

Mesaj gönderen Mesir »

fujı öncelikle cok polisiyesin bunu söyleyeyim. ben KUralxone değilim. ama sunu söyleyim oyundan arkadaşım ve müşterimdir kendisi. bu yüzden onu savundum ama zaten bakılırsa söyledikleri de haklı . sen o resimleri koymakla kendini ele vermişssin . bir cinayet işlemissin ve tek başına üstlenmeye çalışıyorsun. ama resimler hiç de öyle demiyor bunu kabullen. çünkü dedillleri yok edememişssin yada o kadar kafan basmamış. sen herkesi foruma giren herkesi kendin kadar saf görme. ( ki zaten bundan sonra cok dikkatli olacağını düşünüyorum)
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Mesir yazdı:fujı öncelikle cok polisiyesin bunu söyleyeyim. ben KUralxone değilim. ama sunu söyleyim oyundan arkadaşım ve müşterimdir kendisi. bu yüzden onu savundum ama zaten bakılırsa söyledikleri de haklı . sen o resimleri koymakla kendini ele vermişssin . bir cinayet işlemissin ve tek başına üstlenmeye çalışıyorsun. ama resimler hiç de öyle demiyor bunu kabullen. çünkü dedillleri yok edememişssin yada o kadar kafan basmamış. sen herkesi foruma giren herkesi kendin kadar saf görme. ( ki zaten bundan sonra cok dikkatli olacağını düşünüyorum)
Birader sen akıl hastanesindenmi bağlanıyorsun nete
Yobazz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Yobazz »

Cevap Veremeyince Küçük oluruz zaten :? Kimin ne olduğunu herkese gösterdin kuralxone bence sus ki adam sansınlar :roll:
Kuralxone
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kuralxone »

Ya hala FUJI sorumun cevabını veremiyor acaba neden ???????galiba kabullenemiyor.
Kuralxone
İskele Babası
İskele Babası

FUJI yi 100 canla kestiğim fotoyu yeniden ekledim ilgileneneler baksınlar ( nakaratın böylesi fujı nostaljı) :) :D :D
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Mesir yazdı:fujı öncelikle cok polisiyesin bunu söyleyeyim. ben KUralxone değilim. ama sunu söyleyim oyundan arkadaşım ve müşterimdir kendisi. bu yüzden onu savundum ama zaten bakılırsa söyledikleri de haklı . sen o resimleri koymakla kendini ele vermişssin . bir cinayet işlemissin ve tek başına üstlenmeye çalışıyorsun. ama resimler hiç de öyle demiyor bunu kabullen. çünkü dedillleri yok edememişssin yada o kadar kafan basmamış. sen herkesi foruma giren herkesi kendin kadar saf görme. ( ki zaten bundan sonra cok dikkatli olacağını düşünüyorum)

Sen oyunu oynama la sanalı böyle qörüyosan reelde halin nedir belirsiz. :D
ResimByULuBay
Freestyler
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Freestyler »

Kuralxone yazdı:a resmi inceledikçe gülesim geliyor grup oldukarına bakın ilk resimde Rowxkomando çantadan aldı :diye bir ifade var buradan da anlaşılıyor ki grup olarak oradan geçtşikleri ama tam resmi alırken uyanık gruptan cıkmış gelde gülme:)
ya tam komedi cıktın sen FUJI harikasın. Ama dedim ya senden daha zekiyim bunu unutma.

Sana 2 Kişi Dalsalar Dalan Kişinin Adını Bilirdin ;)
Rowxkomando Diyorsun Eet O Karaktersizin Teki Ancak Sana Dalsaydı o Sırada Onun Adını Yazardın 2 Kişiyle Daldı Die Grubda Olmaları Bişeyi Değiştirmez..!
Kuralxone
İskele Babası
İskele Babası

Freestyler yazdı:
Kuralxone yazdı:a resmi inceledikçe gülesim geliyor grup oldukarına bakın ilk resimde Rowxkomando çantadan aldı :diye bir ifade var buradan da anlaşılıyor ki grup olarak oradan geçtşikleri ama tam resmi alırken uyanık gruptan cıkmış gelde gülme:)
ya tam komedi cıktın sen FUJI harikasın. Ama dedim ya senden daha zekiyim bunu unutma.

Sana 2 Kişi Dalsalar Dalan Kişinin Adını Bilirdin ;)
Rowxkomando Diyorsun Eet O Karaktersizin Teki Ancak Sana Dalsaydı o Sırada Onun Adını Yazardın 2 Kişiyle Daldı Die Grubda Olmaları Bişeyi Değiştirmez..!

Sen FUJI nin neden gruptan cıkıp resim çektiğini sorgulamayacak kadar taraflısın ve de iki resimden olayı anlamayacak kadar safsın. başka da bir sözüm yok . sana Bak işine. (Freesteyler sana bunlar anlamzsın diye acıklayayım o kapasiteyi göremedim onun için.

“Genel Sohbet” sayfasına dön