Sunucuya iletişim olmuyo
Re: Sunucuya iletişim olmuyo
2 tane var bir tanesini ben buldum herkez birinciye doldu gezerken ikinciyi buldum 2 tane yeşil hidra var
Eceli üret yücleen ardneller o zaman Puffff Söncek balon gibimaxxperfect yazdı:geri sarma olmasın dairidyumları mesmer arden kafaları alıyoruz
:D
Mcteam
Gelişmiş Meranın Gelişmiş Loncası "McTeam"
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
mc ... 2 tane yeşil hidra var subaydan görev alıp keşif i hallet sonra komutandan görevini al yeşili kesınce kadim kendı gelıo .... kadim suyun ordaki yeşiller diğer kapılarda
ya sabır ya arkadaşım tmm hangi kapı onu soruyorum yeşilin keşfi var hangisi yeşile çıkıomaxxperfect yazdı:mc ... 2 tane yeşil hidra var subaydan görev alıp keşif i hallet sonra komutandan görevini al yeşili kesınce kadim kendı gelıo .... kadim suyun ordaki yeşiller diğer kapılarda
Mcteam
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
bu ecel tutkusunu anlamıyorum iyi değil o kdr .... hüseyindekı reçetenın malzemelerını toplayın uretın
ama zenginim havam olsun diyorsan üret çokta lazım olan bi silah olduğunu dusunmuyorum... latif daha iyi gibi test edip görecez
içeri gir hidraya bir kere vur oluyo görevMcTeam yazdı:ya sabır ya arkadaşım tmm hangi kapı onu soruyorum yeşilin keşfi var hangisi yeşile çıkıomaxxperfect yazdı:mc ... 2 tane yeşil hidra var subaydan görev alıp keşif i hallet sonra komutandan görevini al yeşili kesınce kadim kendı gelıo .... kadim suyun ordaki yeşiller diğer kapılarda
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
yeterince acıkladım nese ... bak ortadaki kapı kadime cıkar sağ ve soldaki kapı yeşiller ... anladın ?McTeam yazdı:ya sabır ya arkadaşım tmm hangi kapı onu soruyorum yeşilin keşfi var hangisi yeşile çıkıomaxxperfect yazdı:mc ... 2 tane yeşil hidra var subaydan görev alıp keşif i hallet sonra komutandan görevini al yeşili kesınce kadim kendı gelıo .... kadim suyun ordaki yeşiller diğer kapılarda
hah sağolmaxxperfect yazdı:yeterince acıkladım nese ... bak ortadaki kapı kadime cıkar sağ ve soldaki kapı yeşiller ... anladın ?McTeam yazdı:ya sabır ya arkadaşım tmm hangi kapı onu soruyorum yeşilin keşfi var hangisi yeşile çıkıomaxxperfect yazdı:mc ... 2 tane yeşil hidra var subaydan görev alıp keşif i hallet sonra komutandan görevini al yeşili kesınce kadim kendı gelıo .... kadim suyun ordaki yeşiller diğer kapılarda
Mcteam
bişi sorcam bide Element kapısını geçince akrep veya benzeri bişi varmı?McTeam yazdı:hah sağolmaxxperfect yazdı:yeterince acıkladım nese ... bak ortadaki kapı kadime cıkar sağ ve soldaki kapı yeşiller ... anladın ?McTeam yazdı:ya sabır ya arkadaşım tmm hangi kapı onu soruyorum yeşilin keşfi var hangisi yeşile çıkıomaxxperfect yazdı:mc ... 2 tane yeşil hidra var subaydan görev alıp keşif i hallet sonra komutandan görevini al yeşili kesınce kadim kendı gelıo .... kadim suyun ordaki yeşiller diğer kapılarda
Mcteam
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
ne demek.. ayrıca kadimi kesmek yeşili kesmekten daha kolay ... 36 savascı 10 canını aldı 2 şifa ile sadece 4 şifa 8 savascıyla rahat alınır... yanlız kükreyince fena oluyoMcTeam yazdı:hah sağolmaxxperfect yazdı:yeterince acıkladım nese ... bak ortadaki kapı kadime cıkar sağ ve soldaki kapı yeşiller ... anladın ?McTeam yazdı:ya sabır ya arkadaşım tmm hangi kapı onu soruyorum yeşilin keşfi var hangisi yeşile çıkıomaxxperfect yazdı:mc ... 2 tane yeşil hidra var subaydan görev alıp keşif i hallet sonra komutandan görevini al yeşili kesınce kadim kendı gelıo .... kadim suyun ordaki yeşiller diğer kapılarda