Stylxgeel yazdı:HAHAHAHAHA koptum burda okurken bunları.... Ama aklınızda bulunsun ben hala nefes alıyorum :mrgreen: Buralarda olmaya calısıyorum ama real hayattakı çalışma temposu daha agır basıyor.. Hayatta bir taş ustune bir taş daha koyamadık yani sizin anlayacağınız bir dil olarak (Bir baltaya sap olamadık daha) inşallah bakalım bundan sonra bi şeyler yapmaya çalışacağm.. Sizden ayrı gayrı kaldım ama olsun önce hayatı yoluna koymam gerekli idi her zaman burdayım dostlarım .. Hepinizi seviyorum.. Yanlış anlama olmasın arkadaş olarak :mrgreen: Yaw hala anlamadım ahahhahahahaha hala gülüyorum başkan diyen kimmiş :mrgreen: STYLX kardeşliğinde kimse başkan olmadı olmayacakta ben bunu bilir bunu söylerim :mrgreen: Hepinize saygılar,sevgiler. Beni sevenede eyw sevmeyenede eyw.. Kendinize çok cici bakın fırsat buldukca hep yanınızdayım KARDEŞLERİM.. MUCUKKKKK MUCUKKKK
Bende seni seviyorum kanka yanlış anlayabilirsin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ayrıca çok alındım benim bu loncanın başkanı :mrgreen: :mrgreen: bunu okurken sözlü olarak verdiğin cevabı biliyorum evet o başkan benim :mrgreen:
hepınıze lavo you kiss you sızı sevıyore falan yok bızde yemeyın bırbırınızı burda sevgı cumlelerı ozele sövüşler var acık olun dırek yazın suraya bu arada umut kanka enesın sana vercegı cevabı dusundum dırek koptum :twisted:
[/color]
Cevap gelıyor..TÜPÜMÜ YEEEE anca bunu yakın kelime olarak bulabildim :mrgreen: Tüpümün başkanı :mrgreen:
''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ? __NaY__
hahahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: kankam benim özledim seni :mrgreen:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Selamunaleyküm cümleten nasilsiniz millet az giremedim oyuna özledim hepinizi ekran kartini yaptim bu seferde sorun bu bilen varsa bi yazsin yardim etsin ...
Tarayıcı(Browser) ayarlarınızın çerezleri(cookies) kabul etmesini sağlayın.
Tarayıcınız şu anda çerezleri engelleyecek şekilde ayarlanmış. Mynet servislerini kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda çerezlere izin verilmelidir. Çerezlere nasıl izin verileceğini öğrenmek için tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın
Yaw salla oyunu yawwww Hayat güzel ne gerenk var oyuna ben mozilla kullanıyorum araçlar seçeneklerden herşeyi açıp kapıyorum
Rahman ve Rahim Olan ALLAH'ın adıyla...
Yaw enes kardeşim nerelerdesin sen görüşemiyoruz oyunda yoksun kayıplardasın bu ara...Polise eşgalini bildirdim kayıp,bulun diye kardeşimi...Bu ara nefes alabiliyormuşsun dikkatli ol sizin sloganı benimseyen kamyoncular varmış pisi pisine gitme yani...
Hepiniz Allah'a emanet olun olun....Zübeyir
Abi onun işi gücü çok fazla bu aralar Polis konusuna gelince var zaten bilimum resmi ama onlarda korkuyolar ieçri almaya :mrgreen: :mrgreen:
İyi dileklerin için sağolasın Abi, Sende Allah'a Emanet Olasın. İmzamı sildim diğer imza anca yetiyor kim diye soracak olursan Manasız adam Manasıyok (Umut)(Stylxwolverr, Stylxelectra, Stylxelectraa, StylxKcalb, Stylxkcalb, Stylxwolveri, Stylxgeel, StylxKaDiM, offf yoruldum hepsini sayamıcam hadi kal sağlıcakla hoşgeldin sayfamıza