Karekter Kurtama İşleminde Bulunan Oyuncuların hemen hemen hepsinin şikayeti bellidir. Güzel Bir uygulama fakat bende mahdurum 5 gündür karekterlerim yok kurtarma işlemi için gerkeli olan tüm şartları bünyemde bulunduruyorum fakat İKV yönetimin yoğun olması nedeniyle gecikmeler söz konusu
eğerki karekterlerimiz için karekter silme kodlarımız olsa ve karekterleri silceğimiz zaman bu kodlar bizden istense daha güzel bir İKV olur.
IıIxHaYaLeTxIıI
İyi Forumlar.
Oyun Hakkında Güzel Bir Öneri
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Oyun Hakkında Güzel Bir Öneri
aynen guzel olur. karaker silmek için daha onceden belirledigimiz sifremizden ayrı bir parolamız olsa magduriyetlerinde onune gecilir.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Oyun Hakkında Güzel Bir Öneri
Bünyemde bulunduruyorum ha güzeldiForGaDDaRLorD yazdı:Karekter Kurtama İşleminde Bulunan Oyuncuların hemen hemen hepsinin şikayeti bellidir. Güzel Bir uygulama fakat bende mahdurum 5 gündür karekterlerim yok kurtarma işlemi için gerkeli olan tüm şartları bünyemde bulunduruyorum fakat İKV yönetimin yoğun olması nedeniyle gecikmeler söz konusu
eğerki karekterlerimiz için karekter silme kodlarımız olsa ve karekterleri silceğimiz zaman bu kodlar bizden istense daha güzel bir İKV olur.
IıIxHaYaLeTxIıI
İyi Forumlar.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL