Atatürk'ün Tek Suçu.. Bir Ortaokul Öğrencisinin Kaleminden
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Atatürk'ün Tek Suçu.. Bir Ortaokul Öğrencisinin Kaleminden
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Laik Bir Ülkedir Dini Yoktur . İsteyen İstediği Dinde Olabilir ..

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
IISehrazatII yazdı:Öncelikle ben yazımda mübalağ etmiştim.Estergonxreis yazdı:sonsuzluk yazdı:Müslüman bi ülkede değiliz layık bi ülkedeyiz içkiyi isteyen içebilirIISehrazatII yazdı:Töbe töbe sen ne dediğinin farkındamısın (!) Müslüman ülke burası gardaşım içki içilmez günah. (!)
Padişahımın (!) gavur ilan ettiği izmirden selam olsun... bu önemli günde tüm aziz şehitlerimize ve Mustafa Kemal Atatürk' e BİZİM İÇİN yapmaktan fedakarlık ettikleri şeyler için teşekkür ediyorum![]()
Nasıl müslüman bir ülkede değiliz kardeş ne dediğinin farkındamısın içkiyi istersen uzayda iç o kimseyi bağlamaz senle ALLAH(cc) arasında Müslüman bir ülkede müslüman kardeşlerimiz ve gayri müslim kardeşlerimizle barış içinde huzurla yaşıyoruz içki olayı tamamen senin özelin kimseyi bağlamaz ALLAH (cc) türkü korusun ve yüceltsin konuyu açan arkadaşada teşekkür bu sayede cumhuriyetimizin kurucusu Atatürkü saygıyla ve rahmetle anar tüm şehitlerimizide gururla anıyoruz
Bu ülkenin anayasında bu ülkenin laik bir ülke olduğu yazar, Yani bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti , Türk İslam devleti değil. Yine anayasada yazıyorki Türk olmak isteyen herkes; din, dil,ırk,renk,görüş,düşünce si farketmeden Türk olabilir. İsteyen herkes istediği şeye inanmakta,ibadet etmekte serbesttir. Her vatandaş eşit haklara sahiptir. TÜRKİYENİN MÜSLÜMAN BİR DEVLET OLMASI DEMEK ÇOĞUNLUĞUNUN MÜSLÜMAN OLMASI DEMEK DEĞİLDİR, İREAN ANAYASASINDA BU ÜLKE MÜSLÜMAN BİR DEVLETTİR YAZAR AMA BİZDE YAZMIYOR.
UMARIM SENDE İSTİKLAL MARŞINI FATİH SULTAN MEHMETİN YAZDIĞINI DÜŞÜNMÜYORSUNDUR.
ben sana ona buna muhalefet olsun diye yazmadım içimden o an o geldi onu yazdım konu kirlenmesin tabiki hepimiz aynı topraklarda aynı bayrak içinde yaşıyoruz kim ne yaparsa yapar yeterki kimse kimsenin hakkını gasp etmesin kardeşçe ömrümüz yettiğince yaşayalım yoksa farklı şeyler konuşmuyoruz yanlış anlatımım olabilir sürçü lisan olduysa affola yoksa benim bi muhalefet amacım yok çok şükür müslüman olarak dünyanın en güzel şanlı şerefli TÜRk topraklarında yaşıyoruz
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncusız
İsteyen 4 kadınla evlene bilir mi?
4 kadına kadar evlene bilmek sadece cümlenin sonudur. O cümlenin başı şu şekildedir;
Bir erkeğin evlendiği hanımının bir eksikliği olursa, örneğin sakat olur, iş göremez olur, erkeğine bakamaz hale gelir ise, hanımının rızasını aldığı taktirde ve bakacak gücü varsa 2. bir hanımla evlene bilir. Bunun amacı, erkeğin zina yapmasını önlemektir. haramı, helal etmektir. zevk-i sefa için birden fazla kadın alın demiyor.
Aldığım hanım bi kaza geçirdi ve benim isteklerimi karşılayamıyor, ne yapayım? onu boşayım mı? kaderine terk edeyim?
Ayetleri yada hadisleri TAM okumadan lütfen yorum yapmayın.
Kuran, insanların daha temiz ve daha rahat yaşaması için hayatımızı kolaylaştıracak, bize yol gösterecek olandır.
Okumadan salt bir cümleyi alıp yorumlamak sizleri başka türlü düşüncelere götürür.
Kızdığım nokta islam'ı farklı göstermeye çalışılması.
4 kadına kadar evlene bilmek sadece cümlenin sonudur. O cümlenin başı şu şekildedir;
Bir erkeğin evlendiği hanımının bir eksikliği olursa, örneğin sakat olur, iş göremez olur, erkeğine bakamaz hale gelir ise, hanımının rızasını aldığı taktirde ve bakacak gücü varsa 2. bir hanımla evlene bilir. Bunun amacı, erkeğin zina yapmasını önlemektir. haramı, helal etmektir. zevk-i sefa için birden fazla kadın alın demiyor.
Aldığım hanım bi kaza geçirdi ve benim isteklerimi karşılayamıyor, ne yapayım? onu boşayım mı? kaderine terk edeyim?
Kuran, insanların daha temiz ve daha rahat yaşaması için hayatımızı kolaylaştıracak, bize yol gösterecek olandır.
Okumadan salt bir cümleyi alıp yorumlamak sizleri başka türlü düşüncelere götürür.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Ben islamı çoook iyi biliyorum.. Biliyorum diyede inanmak zorunda değilim.. Bildiğim için inanmıyorum.SOVE yazdı:İsteyen 4 kadınla evlene bilir mi?
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncusız
109-KAFİRUN suresisonsuzluk yazdı:Ben islamı çoook iyi biliyorum.. Biliyorum diyede inanmak zorunda değilim.. Bildiğim için inanmıyorum.
"1 - (Ey Muhammed!) De ki: Ey kâfirler
2 - Sizin taptıklarınıza ben tapmam.
3 - Siz de benim taptığıma tapıcılar değilsiniz.
4 - Ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim.
5 - Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz.
6 - Sizin dininiz size, benim dinim banadır."

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Army Of Heavens
Türkiye Bütün Din ve mezheplere Açıktır kardeşim. ama anayasada 'Türkiyenin dini Müslümandır.' yazar.O yüsden Lütfen birbirinizi din,mezhep olarak ayırmayın.
CoBaiN wazzup
Sana bunu kim dedi ?eRaGorn yazdı:Türkiye Bütün Din ve mezheplere Açıktır kardeşim. ama anayasada 'Türkiyenin dini Müslümandır.' yazar.O yüsden Lütfen birbirinizi din,mezhep olarak ayırmayın.
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
eRaGorn yazdı:Türkiye Bütün Din ve mezheplere Açıktır kardeşim. ama anayasada 'Türkiyenin dini Müslümandır.' yazar.O yüsden Lütfen birbirinizi din,mezhep olarak ayırmayın.
1924 De Kaldırılmıştı Sanırım O Yasa

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN