YAZIK BİZE

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kansorejen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

YAZIK BİZE

Mesaj gönderen Kansorejen »

aRkadaslar ya nie son donemlerde herkes kendını dusunur oldu, sunucumuz budkrmı bencıl * Dıer sunucuların hepsı hıdrayı keswmıs hatta ecel ureten bıle olmus..AYIP BIZE ya arkadaslar bırbırımıze destek vermeLıyız yapmayı vböyle
**FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TÖVBEKAR COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İÇİN YASAR DOSTUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ VEDE HİÇBİR ZAMAN HİÇ BİR YERDE HİÇ KİMSEYE HESAP VERMEYİZ >>>
caglaremre
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: YAZIK BİZE

Mesaj gönderen caglaremre »

vall kardesım haklsın teskılta ve emin önu suncusunda üretmısler bile hidrayaı fln kesdık dıorllar oyun gırlımıyor peki nasıl kesdıler : :lol: foto yok ama kesdılerıne dahıl ama uretmıs biri ecel getıren* valla kafm cok karısıtı

Lostxçağlar
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Bizde kestik buyur kardeş

Resim
Kullanıcı avatarı
jfdf2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen jfdf2 »

Bu güncelleme Açılmadı hala :?
AncyraxDjateşII
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SaZoBaLi »

Yazık olanlara Orhan Gencebay'dan bir şarkı gönderelim ozaman az sakin olun ya ne u ilk günden...
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

Kansorejen yazdı:aRkadaslar ya nie son donemlerde herkes kendını dusunur oldu, sunucumuz budkrmı bencıl * Dıer sunucuların hepsı hıdrayı keswmıs hatta ecel ureten bıle olmus..AYIP BIZE ya arkadaslar bırbırımıze destek vermeLıyız yapmayı vböyle
Kim Yapmışsa Sana Hak Etmişsindir Bide Bencillikten Söz Ediyorsun, Bencil Birisi Varsa Oda Sensin Klan Sawaşı Esnasında Bir Arz Arkadaşla Sawaşırken Bana Alışveriş Açan Kişi Gelmiş Bencillikten Söz Eder Olmuş Hadi Klanda Olsan Alışveriş Açsan Neyse.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SaZoBaLi »

leoNHeaRt yazdı: Kim Yapmışsa Sana Hak Etmişsindir Bide Bencillikten Söz Ediyorsun, Bencil Birisi Varsa Oda Sensin Klan Sawaşı Esnasında Bir Arz Arkadaşla Sawaşırken Bana Alışveriş Açan Kişi Gelmiş Bencillikten Söz Eder Olmuş Hadi Klanda Olsan Alışveriş Açsan Neyse.

Sen ne biçim varlıksın çözmüş değilim seni ortaklarını söyle bana hırsızlık yaparken birlikte olduğun ortaklarından bahsediyorum...
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Damz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Damz »

SaZoBaLi yazdı:
leoNHeaRt yazdı: Kim Yapmışsa Sana Hak Etmişsindir Bide Bencillikten Söz Ediyorsun, Bencil Birisi Varsa Oda Sensin Klan Sawaşı Esnasında Bir Arz Arkadaşla Sawaşırken Bana Alışveriş Açan Kişi Gelmiş Bencillikten Söz Eder Olmuş Hadi Klanda Olsan Alışveriş Açsan Neyse.

Sen ne biçim varlıksın çözmüş değilim seni ortaklarını söyle bana hırsızlık yaparken birlikte olduğun ortaklarından bahsediyorum...
:D
Damz İkrardan Gelir.
Kullanıcı avatarı
Kansorejen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kansorejen »

leoNHeaRt yazdı:
Kansorejen yazdı:aRkadaslar ya nie son donemlerde herkes kendını dusunur oldu, sunucumuz budkrmı bencıl * Dıer sunucuların hepsı hıdrayı keswmıs hatta ecel ureten bıle olmus..AYIP BIZE ya arkadaslar bırbırımıze destek vermeLıyız yapmayı vböyle
Kim Yapmışsa Sana Hak Etmişsindir Bide Bencillikten Söz Ediyorsun, Bencil Birisi Varsa Oda Sensin Klan Sawaşı Esnasında Bir Arz Arkadaşla Sawaşırken Bana Alışveriş Açan Kişi Gelmiş Bencillikten Söz Eder Olmuş Hadi Klanda Olsan Alışveriş Açsan Neyse.
Senın herkez ne oldugunu bılıyo kardes hırsızlıkta ustune yok, Orda alısverıs acmadım demıyorum acdım :D abımı kesmene izin veremesdım
**FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TÖVBEKAR COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İÇİN YASAR DOSTUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ VEDE HİÇBİR ZAMAN HİÇ BİR YERDE HİÇ KİMSEYE HESAP VERMEYİZ >>>
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

SaZoBaLi yazdı:

Ben Böyle Bir İnsanım Ewladım Meyve Weren Ağaç Taşlanır Çekemeyen Anten Takar Yavrucum ;) KANITLA İSPATLA Boş Laklak Yapma Çocum :) Bir Kanıt KOY 8 Adet 49 Charımı Siler Giderim ;) Anca Mahalle Karısı Gibi Dır Dır.

Resim
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça

“Genel Sohbet” sayfasına dön