YAZIK BİZE
- Kansorejen
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
YAZIK BİZE
aRkadaslar ya nie son donemlerde herkes kendını dusunur oldu, sunucumuz budkrmı bencıl * Dıer sunucuların hepsı hıdrayı keswmıs hatta ecel ureten bıle olmus..AYIP BIZE ya arkadaslar bırbırımıze destek vermeLıyız yapmayı vböyle
**FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TÖVBEKAR COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İÇİN YASAR DOSTUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ VEDE HİÇBİR ZAMAN HİÇ BİR YERDE HİÇ KİMSEYE HESAP VERMEYİZ >>>
-
- Salgın Koruyucusu
Re: YAZIK BİZE
vall kardesım haklsın teskılta ve emin önu suncusunda üretmısler bile hidrayaı fln kesdık dıorllar oyun gırlımıyor peki nasıl kesdıler : :lol: foto yok ama kesdılerıne dahıl ama uretmıs biri ecel getıren* valla kafm cok karısıtı
Lostxçağlar
Lostxçağlar
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Bizde kestik buyur kardeş

Yazık olanlara Orhan Gencebay'dan bir şarkı gönderelim ozaman az sakin olun ya ne u ilk günden...
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kim Yapmışsa Sana Hak Etmişsindir Bide Bencillikten Söz Ediyorsun, Bencil Birisi Varsa Oda Sensin Klan Sawaşı Esnasında Bir Arz Arkadaşla Sawaşırken Bana Alışveriş Açan Kişi Gelmiş Bencillikten Söz Eder Olmuş Hadi Klanda Olsan Alışveriş Açsan Neyse.Kansorejen yazdı:aRkadaslar ya nie son donemlerde herkes kendını dusunur oldu, sunucumuz budkrmı bencıl * Dıer sunucuların hepsı hıdrayı keswmıs hatta ecel ureten bıle olmus..AYIP BIZE ya arkadaslar bırbırımıze destek vermeLıyız yapmayı vböyle
leoNHeaRt yazdı: Kim Yapmışsa Sana Hak Etmişsindir Bide Bencillikten Söz Ediyorsun, Bencil Birisi Varsa Oda Sensin Klan Sawaşı Esnasında Bir Arz Arkadaşla Sawaşırken Bana Alışveriş Açan Kişi Gelmiş Bencillikten Söz Eder Olmuş Hadi Klanda Olsan Alışveriş Açsan Neyse.
Sen ne biçim varlıksın çözmüş değilim seni ortaklarını söyle bana hırsızlık yaparken birlikte olduğun ortaklarından bahsediyorum...
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- Damz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
SaZoBaLi yazdı:leoNHeaRt yazdı: Kim Yapmışsa Sana Hak Etmişsindir Bide Bencillikten Söz Ediyorsun, Bencil Birisi Varsa Oda Sensin Klan Sawaşı Esnasında Bir Arz Arkadaşla Sawaşırken Bana Alışveriş Açan Kişi Gelmiş Bencillikten Söz Eder Olmuş Hadi Klanda Olsan Alışveriş Açsan Neyse.
Sen ne biçim varlıksın çözmüş değilim seni ortaklarını söyle bana hırsızlık yaparken birlikte olduğun ortaklarından bahsediyorum...
Damz İkrardan Gelir.
- Kansorejen
- Acemi Savaşçı
Senın herkez ne oldugunu bılıyo kardes hırsızlıkta ustune yok, Orda alısverıs acmadım demıyorum acdımleoNHeaRt yazdı:Kim Yapmışsa Sana Hak Etmişsindir Bide Bencillikten Söz Ediyorsun, Bencil Birisi Varsa Oda Sensin Klan Sawaşı Esnasında Bir Arz Arkadaşla Sawaşırken Bana Alışveriş Açan Kişi Gelmiş Bencillikten Söz Eder Olmuş Hadi Klanda Olsan Alışveriş Açsan Neyse.Kansorejen yazdı:aRkadaslar ya nie son donemlerde herkes kendını dusunur oldu, sunucumuz budkrmı bencıl * Dıer sunucuların hepsı hıdrayı keswmıs hatta ecel ureten bıle olmus..AYIP BIZE ya arkadaslar bırbırımıze destek vermeLıyız yapmayı vböyle
**FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TÖVBEKAR COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İÇİN YASAR DOSTUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ VEDE HİÇBİR ZAMAN HİÇ BİR YERDE HİÇ KİMSEYE HESAP VERMEYİZ >>>
Ben Böyle Bir İnsanım Ewladım Meyve Weren Ağaç Taşlanır Çekemeyen Anten Takar YavrucumSaZoBaLi yazdı:leoNHeaRt yazdı: Kim Yapmışsa Sana Hak Etmişsindir Bide Bencillikten Söz Ediyorsun, Bencil Birisi Varsa Oda Sensin Klan Sawaşı Esnasında Bir Arz Arkadaşla Sawaşırken Bana Alışveriş Açan Kişi Gelmiş Bencillikten Söz Eder Olmuş Hadi Klanda Olsan Alışveriş Açsan Neyse.