yaklaşık 3 yıldır oynamama rağmen hiç büyücü kasmadım 49 lwller geldiğinde bıraktım büyücüyü şuan yeni kasıyorum 35 lwl sizce nelere veriyim
eski tecrübelerimle buz meteor verdim bütün 30 lwller buz elektirik veriyo ama ben meteora verdim bunun dışında puanları 6 puan konst. 4 puan büyü bozma verdim şimdi neere veriyim
üstüm görev itemi üstüme ne diziyim 30-40-49
49 lwl sığnak/miğrata giricem ne dizsem
Yeni büyücüyüm :))
Yeni büyücüyüm :))
Manyakk [49]
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni büyücüyüm :))
inan bunun için defalarca konu açıldı soran arkadaşlara yazmaktan ellerim ağrıdı
forumda araştırsan olmaz mıydı ?
forumda araştırsan olmaz mıydı ?

Manyakk [49]
Merhaba , kısaca anlatayım . 35 - 40 lvl arası komet dizip , meteorit olup adada kemik kafalarda rahat kasabilirsin . 40 lvlden sonra kendine bağlı olarak Nitrojen / Doğru akım / Azat / Bilge dizebilirsin . Ben Azat , Doğru akım öneririm Grup bölgelerinde yer bulabilmen için. Ayrıca 44 lvlden sonra azatla merandada iyi kasabilirsin .
Skillerden bahsediyim
35 - 40 lvl arası
15 meteorit / 15 bilgisi
15 buz / 15 bilgisi
15 Konstrarasyon / 1 meditasyon
40 lvl
15 buz / 15 bilgisi
15 elektrik / 15 bilgisi
15 direnç kırma / 1 tesla
1 büyü bozma / 1 meditasyon
1 kutup / 1 zihin ( lvl atladıkca zihine)
berkan587 yazdı:
Merhaba , kısaca anlatayım . 35 - 40 lvl arası komet dizip , meteorit olup adada kemik kafalarda rahat kasabilirsin . 40 lvlden sonra kendine bağlı olarak Nitrojen / Doğru akım / Azat / Bilge dizebilirsin . Ben Azat , Doğru akım öneririm Grup bölgelerinde yer bulabilmen için. Ayrıca 44 lvlden sonra azatla merandada iyi kasabilirsin .
Skillerden bahsediyim
35 - 40 lvl arası
15 meteorit / 15 bilgisi
15 buz / 15 bilgisi
15 Konstrarasyon / 1 meditasyon
40 lvl
15 buz / 15 bilgisi
15 elektrik / 15 bilgisi
15 direnç kırma / 1 tesla
1 büyü bozma / 1 meditasyon
1 kutup / 1 zihin ( lvl atladıkca zihine)
teşekkürler
Manyakk [49]