tekrardan tebrikler zor bir iş.
TürkxxLoncası (Kenan 3kişi kesim )
Re: TürkxxLoncası (Kenan 3kişi kesim )
tebrikler.yapmak istediğimi teknik olarak yapmışsınız fakat yakında daha zor bir girişimde bulunacağım
inşalalh başarılı olacağız.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Genel etkileşimde konunun aynısı var Bende tebrik ettim Yaptıgınız zor birşey.
Ama ordaki arkadaşların da yazılarıyla bende fikrimi değiştirdim Yaptıgınız ukalalık Gibi bir şey. Nasılmı ;
Orda 10'larca hatta 100'lerce , Sıgınaktan son bir kolyesını yüzüğünü almak için , Yada ilk nadide Siftahını yapmak isteyen savaşçılar var.
Aynı grup + 3 tanede yada en fazla 1-2 tane savaşçı alsaydınız Hem yardımları dokunurdu , Hem görevleri olurdu , Hiç yoktan şalterlerde dururlardı .
Bu benım sadece önerim . Fikir size kalmış . Yaptığınızın gerçekten zor oldugunu birdaha söylemek istiyorum .
Başarılarınız devamını dilerim .
Ama ordaki arkadaşların da yazılarıyla bende fikrimi değiştirdim Yaptıgınız ukalalık Gibi bir şey. Nasılmı ;
Orda 10'larca hatta 100'lerce , Sıgınaktan son bir kolyesını yüzüğünü almak için , Yada ilk nadide Siftahını yapmak isteyen savaşçılar var.
Aynı grup + 3 tanede yada en fazla 1-2 tane savaşçı alsaydınız Hem yardımları dokunurdu , Hem görevleri olurdu , Hiç yoktan şalterlerde dururlardı .
Bu benım sadece önerim . Fikir size kalmış . Yaptığınızın gerçekten zor oldugunu birdaha söylemek istiyorum .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Yorumların ıcın teşkkr ederim ama şöyle birşey var Biz burda sadece birşeyi başarmak ıstedıkPARD10 yazdı:Genel etkileşimde konunun aynısı var Bende tebrik ettim Yaptıgınız zor birşey.
Ha dediklerıne hak veriyorum doğru zaten boş kaldıgımızda Gerek loncadan gerek dısardan adamları alıp mıgrat ve sıgınak yapıyoruz
İnş Başarırsınız Yormların ıcın tesekkur ederım..ElitConan yazdı:tebrikler.yapmak istediğimi teknik olarak yapmışsınız fakat yakında daha zor bir girişimde bulunacağıminşalalh başarılı olacağız.
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
oyun sanırım sızı çok sıkmıs ne yapıcağınızı sasırıyosunuz artık
Merhaba,
Daha önce de söylediğim gibi; İKV gelişimi moderasyonel veya teknik ilerlemelerin yanı sıra oyuncu aktiviteleri ile de önemli bir rol oynayarak gerçekleşmektedir.
İKV Neferi'nin mizaç ve çalışmaları yapılan işten aldığımız gururu da betimler niteliktedir.
Başarılı ve önemli bir adım olduğunu düşünüyorum.
İyi eğlenceler!
Daha önce de söylediğim gibi; İKV gelişimi moderasyonel veya teknik ilerlemelerin yanı sıra oyuncu aktiviteleri ile de önemli bir rol oynayarak gerçekleşmektedir.
İKV Neferi'nin mizaç ve çalışmaları yapılan işten aldığımız gururu da betimler niteliktedir.
İyi eğlenceler!
- IIxATAKANxII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
H.o zoru başarmıssınız biz 5 kişi gidioz herkez ezq Ben haric
onune gelen yatıo daha ilk koşeyi dönemioz xD Tekrar Tebrikler!!!

Kindar yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler!
Yorumlarınızı Esirgemedıgınız IcinIIxATAKANxII yazdı:H.o zoru başarmıssınız biz 5 kişi gidioz herkez ezq Ben haric![]()
onune gelen yatıo daha ilk koşeyi dönemioz xD Tekrar Tebrikler!!!
TürkxxLoncası adına Çok Teşekkür ederim
Bir ZamanLar
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- SoNVaNLy
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle Başarınızı Tebrik Ederim. Ve devamını Temeni Ederim

IIIHaNBeYIII EceL GeTiRen
SoNVaNLy EjDeR aSa
Teşekkür ederim PaşamSoNVaNLy yazdı: Öncelikle Başarınızı Tebrik Ederim. Ve devamını Temeni Ederim
Bir ZamanLar
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
Yawh Nede Olsa Benım Kankılerım Tabi Keserler Kesmedıklerı Hayvan Kalmadı Oyunda Yakında 3 kişi İle Junon Keserlerse Hiç Şaşmayın Tebrikler Ederim Arkın Mesut Adem (AlbaTros)