Merhaba Arkadaşlar, Böyle GeneL KonuLar Açıp Kimseyi Rahatsız Etmek İstemem Fakat Para Kazanmak İçin Herşeyi Yapan, Kutu Aldırmak İçin Türlü Oyunlarla Kafamıza Çuval Geçiren Yönetimin Biz KuLLanıcıLara Ne Denli Özen Gösterdiklerini ve Alınan Kutuların KarşıLığını NasıL VerdikLerini Paylaşmak,Tepkimi Ortaya Koymak İstiyorum...!!
Birincisi Destek Takımı Diyorsunuz İmzalarınıza , Oraya Buraya Desteğe Başvurun Yazıyorsunuz. Pekiii Destek Takımının Kendinden Haberi Varmı Acaba veya Gerçekten Samimiyetle Oyuncularına Gereken Desteği Sağlıyor mu Acaba ?
Ben Buraya Bir kaç Şey Paylaşmak İstiyorum ki Benim Düştüğüm Duruma Kimse Düşmesin ve Bu Oyunda Oyuncu Haklarının Güvenliğinin NasıL SağLandığını Herkes Görsün Diye...
Karakter Hesabımla İlgili Cİddi Bir Sorun Vardı ve Hızlı Desteğe Paylaştım...
DoNotDisturb İsimli Forum Yetkilisi Bu Sorunun Çözülebileceğini ve Desteğe Başvurmam Gerektiğini Söylüyor.. Bende Aynı ŞekiLde Desteğe Başvurdum En Az 1oo Kere Msj Gönderdim 2 Aydır Cevap Bekledim Fakat Aldığım Cevaplar Gerçekte Bir '' Destek Takımı '' Nın Olmadığını ve DoNotDisturb'un ''Oyuncuların Kötü İstismar Durumlarında Mağdur Duruma Düşmenizi İstemeyiz '' Sözünün Ne Kadar Doğru Olup Olmadığını Gösterdi Bana....
İşte Destek Takımının Verdiği Cevaplar...
Bunun Akabinde Gerekli Kişisel Bilgilerimi Onlarca Kez Paylaşmama Rağmen Ve Şifremi Elinde Bulunduranların Olduğunu Belirtmeme Rağmen , Hızlı Destek'ten Bu Tür Sorunların Çözülebileceği Onayını Almama Rağmen Desteğin Verdiği Cevap Böyle Bir Aktarımın Gerçekleştirilemeyeceği ve Bu Konuda Hiçbirşey YapıLamayacağıydı ... !!!
Veee... Sonunda ne OLdu ?? Onlarca , Belki Binlerce Kez Sorunumu Dile Getirmeme Rağmen Destek Takımının İlgisizliği ve Para İçin Herşeyi Gözden Çıkaran Yönetimin Getirdiği AKçe Sistemi Sayesinde Karakter Hesabıma Ait 1 Charım Ne bir Onay Kodu ne de Başka Birşey Geldiği Halde Haberim Olmadan Başka Birilerinin Hesabına AktarıLdı... Yani Paran Varsa Charın da Var Anlayışı Geldi Oyuna... Kim bilir Bundan Sonra Daha Neler Olacak ... Size Tavsiyem Artık Hiçbir Oyuna Gelmeyin Gözünüzü AÇın ve Bu Oyunun Açıklarını , Bize YapıLanLarı Boşa Giden Paralarınızın Karşılığını NasıL ALdığınızı Lütfen Gözden Geçirin...!! Benim Başıma Gelen Olay Sizin de Başınıza Gelmesin...
Konuyu dikkatlice inceledim ve gerçekten burada bir ilgisizlik olduğu ortada, önce yardım ediyor gibi gözüken ama sonunda oyuncuyu kaderine bırakın bir yönetim anlayışı var bu konuda.Bu kadar kolay olmamalı bu işler biz o kadar destekliyoruz para yatırıyoruz oyuna ama yönetim'den beklenen ilgiyi göremiyoruz malesef, hiçbir konuda severek yardım etmiyorlar emin olun yardım ediyor gibi gözüksede göze hoş gelmek içindir, Eski yönetimi arar oldum, Oyunumuzun eski halini arar oldum!
Konuyu dikkatlice inceledim ve gerçekten burada bir ilgisizlik olduğu ortada, önce yardım ediyor gibi gözüken ama sonunda oyuncuyu kaderine bırakın bir yönetim anlayışı var bu konuda.Bu kadar kolay olmamalı bu işler biz o kadar destekliyoruz para yatırıyoruz oyuna ama yönetim'den beklenen ilgiyi göremiyoruz malesef, hiçbir konuda severek yardım etmiyorlar emin olun yardım ediyor gibi gözüksede göze hoş gelmek içindir, Eski yönetimi arar oldum, Oyunumuzun eski halini arar oldum!
Bu nasıl bir saçmalıktır ? Bu nasıl yönetim ? Ciddi anlamda para kazanamayan yönetimin(eski) çok daha az ama iyi çalıştığını gözlemliyorum. Bu adamın sorununu çözmesi için buralarda rezil mi olması lazım ey YÖNETİM ! İllaki foruma taşıyıp tartışmalar,sayfalarca hakaretlerden oluşan mesajlar mı yazalım ?? İLGİ artık biraz daha İLGİ VE İSTEK.
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Bu konu İKV'de bir yönetim ekibinin var ama yok oldugunun göstergesidir.Yazıklar olsun size !! Kafanızı nasıl para kazanayım diye saçma saçma düşüncelerle dolduracağınıza biraz şu oyunu oynayanlara ilgi gösterin.Kim verecek bu adamın gidenlerını ? İtemleri geçtim EMEK VAR EMEK !!! Size söyleyecek fazla lafım yok.YAZIKLAR OLSUN . .!!!!
Cumartesi günü cereyan eden olay sonrasında yönetime zerre güvenim kalmadı.Kendileri özellikle fuarda reklamlar yaparak bizlerin Sobee giriş kanalını tercih etmemizi istiyor fakat oluşan bir arızada oyuncuların yanında dahi olmuyor.Yazık gerçekten tek kelime YAZIK...!
Burdan Kindar (İLyas) Bey'e de o üyeliğin bize ait olduğunu bildiği halde , çarların bize ait olduğunu bildiği halde , üyelikte kullanılan hattın kullanım dışı kalmış olduğunu bildiği halde yapmadığı yardımlar için çok ama çok teşekkür ederim.
Yarın akşam çarları çalan kişi ile yaptığım birkaç konuşmayı atıcam.Bazıları kendilerini düşürecek , rezil olucakları , altından kalkamayacakları kelimeler yazmış.Attığım resimlerden sonra bazıları MORarıcak.Özellikle KHOLPASHALİXAMİR SEN.Lonca konum altına yaptığın yorumla ne kadar rezil birisi olduğunu kanıtladın bize.Adam bildik KARI kılıklı , şereften yoksun birisi oldun çıktın karşımıza 4-5 ayda.
Koray'ım kardeşim sana tekrardan geçmiş olsun olayı biliyorum zaten cumartesi günü en az 4 saat bu iş için uğraş verdik birlikte.Şükürki dün sabah XxMeGaSiFaxX'ia kurtarabildik o şerefsizin elinden.Kendi elimle büyücünü ( Megaxbüyücü'yü ) sildim ALLAH kahretsinki...
Son bir uyarı...Artık hırsızların işi kolaylaştı alkışlayın yönetim ..! Çalınan hesaptan sadece 5TL ödeyerek , hesaba sahip kişinin hiçbir başka müdahalesini imkan vermeden ( herhangi bir e-mail adresine aktifleştirme kodu göndermeden vs.) alınan Karakter Aktarma e-pini ile adamlar çarları aktarıp , oyun içerisinde satışınıda gerçekleştirir , ismini değiştirip istediği gibide kullanır.Bu olaydan sonra oyuna dahi girmek istemiyorum.Böyle bir yönetim anlayışı anca TÜRK oyununda olabilirdi , bunu başardığınız için bütün İKV DESTEK ekibine , Sayın GM'lere , Sayın DEV'lere teşekkürler...
:? ÖnceLikLe Koray KaRdeşime Geçmiş OLsun DiyoRum..
Oyun Ne HaLden Ne HaLe qeLdi Artık OlaylaR kaRşısında ŞaşkınLıkla :? Ağzımız Açık bir şeKiLde İzLiyoRuz Ve Bunun Yanı sıRa ELimzden de Hiçbirşey qeLmemektediR.Bu arada İKV DESTEK Ekibinede çok TeşekküR ediyoruz.Çünki Adamlar İnanızLmaz işleR başarıolar.Neden mi ? Çünki adamların Hiç biR işi TAM değiL.Adamların Tek DeRdi Para Olduğnu GöstermektediR Şu Durum.
Konumuzdan pek'te uzak deiL ama bundan yakşalık 4,5 ay Önce biLiorusunz Ki BeoWulfxSiMoK adLı karekterim soyuLmuştu.Bütün Mor efsunLu Olan çarım Bi anda herşeyi silinmişti.ALLahtan tekrar toparLayak biLdik.Daha sonra İtem Kurtarma die bişey vaRmış.AraştıRdık BuLduk yapmaya çaLıştık ve yaptık ONLARCA 'İKV DESTEK' ekibine mesaj göndermeme rağmen sadece İbni İbni ceketim Geri geLebilmiştir.Ondan sonraki Ayakkabım Ve ELdivenim :? Geri geLmemiştir.Adamlara aynı Şekilde birçok mesaj atmama rağmen "Geçici bir süreliğine bazı nadide eşyaların iadesi yapılmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz."Şeklinde bana tam tamına 12 cevap mesajı göndermişlerdir Ondan sonraki gönderdiklerim mesajların ki yakLaşık olarak 20 tane felandır.Bana cevap dahi göndermemişlerdiR.Bnm Başıma geLen olayın aynısıda Erdem kardeşimizin Başına geLmiştir.Hala kardeşimizin YüceLen HaLit MoR Pantolonu Kendisine ulaşmamıştıR...
Uzun Lafın Kısası İKV DESTEK Ekibine çok TeşekküR edioruz Çünnki adamları Çok ÇaLışıolar demi ? Bunuda bize fena haLde Yansıtıolar.BakaLım Bnm ayakkabım ELdivenim Erdem ise pantolonu daha ne zaman gelcek çok merak edioruz.
KOray Tekrar'dan sanda Geçmiş Olsun Diorum BiLiorum Olayın Dışına Çıktım ama Bnde BöLe bi Konu Ne zaman açıLıcak die bekLeRken şikayetimi senin sayende sunmuş Oldum.Teşekkürler