Pangea yazdı:Ne olursa olsun 1 Nisan'ın İKV ye yeni birşeyler getirmesini isterim...Yöneticilerin dikkatine
1 Nisan BekLentiLeriniz
Re: 1 Nisan BekLentiLeriniz
Benim beklentim Daha çok Lonca sistemi üzerine. Gelirse bu bize bi 6 ay yeter sonrasında ise "Çemberlitaş"a hazır oluruz 
Yada Çemberlitaş ile ilgili videolar gelebilir. Üstünde çok araştırmalar yapılıyor.Biraz daha açıklayıcı bir video beklerim en azından.
Not: Çemberlitaş için erken olduğunu düşünüyorum.(Şahsi görüşüm.)
Yada Çemberlitaş ile ilgili videolar gelebilir. Üstünde çok araştırmalar yapılıyor.Biraz daha açıklayıcı bir video beklerim en azından.
Not: Çemberlitaş için erken olduğunu düşünüyorum.(Şahsi görüşüm.)
YalnızYolcu
eskiler hatırlar labirent ne kadar doluydu. salon a gidebilmek için herkes toplanırdı. ve o kadar kişinin yuzde 20 si yolda ölürdü. diger bolgelerin gelmesiyle labirent tenhalastı. labirent e maden koyulmadan once gunduz bile 5 kişiyi gecmezdi içeride olanlar. cemberlitaş gelince gb lerin halide bu sekilde olacak. saheser transferi ile ilgili gelişmeler olmazsa saheserlerini dizemeyen oyuncular cok zorlanacak.baskabir konuda birinin dedigi gibi millet cemberlitaş ta dolanırken biz fedai peşinde koşacagız. bunlara bir cozum bulunmadan gelmemeli. ki hepimiz cemberli tas yuzunden cok meraklandık.
Hatırlarsanız geçen yıl da Migrat ve Sığınakları bekliyorduk. Fakat taa haziranda geldi
Çemberlitaş gibi devasa bir grup bölgesinin gelemesini beklemeyin 1 nisanda 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bence yöneticiler konu açarla '' Karşınızda ÇEMBERLİTAŞ ! '' diye. 1-2 saat sonra '' 1 Nisan '' açarlar gibi gibi 
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
çemberlitaşı açmıcakları kesin ama girişi nereden olcak gösterseler yeterMeLankoLkBanyemS yazdı:Bence yöneticiler konu açarla '' Karşınızda ÇEMBERLİTAŞ ! '' diye. 1-2 saat sonra '' 1 Nisan '' açarlar gibi gibi
forum biraz rahatlar
http://bit.ly/qM7njk
haziran gibi gelir bence. kardeşlerimiz karne alıp tatile cıkıyor :lol:
Yönetim 1 günlüğüne de olsa haksızlık yapmasa,
ne gülerdik demi
ne gülerdik demi

İmla Hatası: Herkez değil, herkes olacaktı, sayın GM : )
Bizi ümitlendirip,sonra bunun ''şakaa'' olduğunu söylememeleri
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
1 Günlüğüne insan yerine konulup sömürülmesek süper oLur :ugeek:ByShisco yazdı:Yönetim 1 günlüğüne de olsa haksızlık yapmasa,
ne gülerdik demi
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.