GRAND kardeşim çok güzel bir konu açmişsiniz ben büyücüden çok anlamam açikcası ama en büyük düşmanı şavaşçidan anlarım ve büyücü kesmede zorlanmam yönetim sınıfları birbirine eşit yapmak içn uğraşiyoz diyo ama YALANNN
bence günümüz ikv sine göre ve en son grup bölgeleri itemlerini giyen karekter sınıflarında şöyle bi tablo oluştu (kendi sınıfındaki bi karekteri iyi kullananlar hariç !!)
ŞAVAŞCI
ws de çok güçlendi yaratık kesmede büyüye oranda bi düşuş oldu (grup bölgelerine ve hidraya göre) ecel ,latif ve ışıklarla vs de vuruşları yükseldi
BÜYÜCÜ
grup bölgeleri ile birlikte büyücü grup bölgelerinde vazgeçilmez oldu buda boss kesme yeteneğinin artığını gösterir ve bence bir elektirkçi veya bir buzcu bir şavaşçiya göre çok iyi yaratık kesiyor şüphesiz ama şavaşçi veya şifacıya saldırdığı zaman eskisi gibi performans gösterdiği görüluyo karşi sınıfın güçlenmesi ile ws de güçsüzlenmeye başladı
ŞİFACİ
iyileştirme büyülerinde büyük ölçüde güçlendi grup bölgelerinde ucuz item çok iş durumu oldu vs de cent itemleri ile ve element itemlerinini çöp olması yüzünden vs de güç kaybı yaşandı
FaunTLeRoy yazdı:İlk olarak bir konuya açıklık getirmek istiyorum
Zırh değil Amplifikatördür o . Büyücünün hasarını arttırmak için genç bilginler tarafından yapıldı zırh işlevini görmek amaçlı değil . Çantada zırh yeri boş olduğu için oraya konuldu .
Büyücü savaşçı meselesine gelirsek
Zihin gelirse şansa ve tecrübeye bakar
Zihin gelmediği taktirde her türlü kesebilirsin
sen çok memnunsun yani bu durumdan?
tmm bişey demiyorum
memnumun şahsen diğer sınıflarda da oynadığım için eşitlik olduğunu düşünüyorum
xxJUN yazdı:
Zırh değil Amplifikatördür o . Büyücünün hasarını arttırmak için genç bilginler tarafından yapıldı zırh işlevini görmek amaçlı değil . Çantada zırh yeri boş olduğu için oraya konuldu .
deveye hendek atlatmak diye bir deyim var türkçemizde.
Tabir etmek istediğimz sorunu anlatamıyoruz heralde.
Savascının zırhı % sayısına + veriyor
sarmaşık % sayısına + veriyor
bizim mevzu yeni gelen zırhlarla ilgili değil direk balıklama dalmayalım konuya lütfen
biz büyücünün zırh savunma ve kritik oranlarının düşmesinden söz ediyoruz
kolay gelsin...
Büyücü Kritik olarak savaşçıya 6-7 bin vurabiliyor (Buz ile)
Fiziksel ile bu oran 8 binlere dahi çıkabiliyor acaba hangi kritik orandan bahsediyorsunuz
Her vurduğunuzun kritik olmasından mı
yoksa Vuruşlarınızın 10 - 11 bin olmasından mı ?
kritikler düştü derken 26.00 kritik var çok memnunum ama kritiklerin hasarı azaldı!
mesela 7 bin vurmak yerine 10-11 vurmak iyi olurdu! ( eskiden bu oranlarda üstünde şimdiye göre dandik item olanlar çok rahat atıyordu!)
sen çok memnunsun yani bu durumdan?
tmm bişey demiyorum
memnumun şahsen diğer sınıflarda da oynadığım için eşitlik olduğunu düşünüyorum
xxJUN yazdı:
Zihin gelmediği taktirde her türlü kesebilirsin [/color]
deveye hendek atlatmak diye bir deyim var türkçemizde.
Tabir etmek istediğimz sorunu anlatamıyoruz heralde.
Savascının zırhı % sayısına + veriyor
sarmaşık % sayısına + veriyor
bizim mevzu yeni gelen zırhlarla ilgili değil direk balıklama dalmayalım konuya lütfen
biz büyücünün zırh savunma ve kritik oranlarının düşmesinden söz ediyoruz
kolay gelsin...
kritikler düştü derken 26.00 kritik var çok memnunum ama kritiklerin hasarı azaldı!
mesela 7 bin vurmak yerine 10-11 vurmak iyi olurdu! ( eskiden bu oranlarda üstünde şimdiye göre dandik item olanlar çok rahat atıyordu!)
yaratıklara zaten 10 - 11 bin vurabiliyoruz
wslerde
10 bin vursak
Büyücüye tek veya canı 10-
Şifacıya 20 -
Savaşçıya 50 - veya 40 -
büyücü için herşey 2 vuruştan ibaret olurdu
evet o kadarda abartmayın bence 11 bin ne 2 vuruşta savaşçıyı kesiceksin o zaman menzilin önemi kalmazki
15 Fizik
15 Bilgis
15 Kons
15 Medi
15 Zihin
15 Kutup
8 Tesla yap
vs başlamadan tesla kur meditasyon bas itemlerin iyiyse 30 u geçer kritik son aç kons yüzde 75 kritik oldu 2 tane vur savaşçı yeetnk atamadan pert
FeArOfNiGhT yazdı:evet o kadarda abartmayın bence 11 bin ne 2 vuruşta savaşçıyı kesiceksin o zaman menzilin önemi kalmazki
15 Fizik
15 Bilgis
15 Kons
15 Medi
15 Zihin
15 Kutup
8 Tesla yap
vs başlamadan tesla kur meditasyon bas itemlerin iyiyse 30 u geçer kritik son aç kons yüzde 75 kritik oldu 2 tane vur savaşçı yeetnk atamadan pert
öyle yapın böyle yapın savaşçı söyle yaparsa böyle yok öyle yapmaz böyle yaparsa şöyle
FeArOfNiGhT yazdı:evet o kadarda abartmayın bence 11 bin ne 2 vuruşta savaşçıyı kesiceksin o zaman menzilin önemi kalmazki
15 Fizik
15 Bilgis
15 Kons
15 Medi
15 Zihin
15 Kutup
8 Tesla yap
öyle yapın böyle yapın savaşçı söyle yaparsa böyle yok öyle yapmaz böyle yaparsa şöyle
İyimisin? 11 bin vurursa oyundaki herkes büyücü olur diyorum.Saçma sapan konuşma
15 Fizik
15 Bilgis
15 Kons
15 Medi
15 Zihin
15 Kutup
8 Tesla yap
İyimisin? 11 bin vurursa oyundaki herkes büyücü olur diyorum.Saçma sapan konuşma
ben size oyundaki değişmeyi anlatmaya çalışıyorum örneğin eskiden 300 ateş büyüsü olan büyücü kritikle 16 bin rahat vuruyordu! (kimsede şimdiki gibi tepki vermiyordu)
ama şuanda 1500 ateş büyü yapabildiğim halde 14 binden yukarı çıkmıyor!
büyücü karakteri olan arkadaşlar konu açıyor : büyülerin canı çok az hemen kesiliyor
aradan bazı sivriler çıkıyor : işi bilen büyü her savaşcıyı keser pehhh
-----------------------------------------------
savaşcı deparı basıyor hadi onu zihinledin arkadan gelenler ne olacak hadi onlarıda arkadaşların zihinledi....hadi onuda geçtim....adamın zihini açılıyor bi durdurma zaten durdurma attıklarında 5/4 ü zihin olduğu için büyücüler 2 3 vuruşta yerde bide üstü ful olan savaşcıları düşünün adamda var 4000 5000 max ortada acayip büyük bi adaletsizlik var...
geçenlerde biri konu açmış hani durdurma 15de durdurulamazdı zihin atınca durduruluyor diye oda olmasa büyücünün ne anlamı kalır şu oyunda...kudretinin fazla olması sadece bölgelerde işe yarıyor....savaşcı gelip daha farkına varamadan kesip gidiyor