Bizde İnsanız...
Bizde İnsanız...
Yeter artık yaa !!! 2 gundur cardan cıkmadan arkadasım ıle sureklı elmas cekıyoruz 469 elmas oldu 17 tane yeşil cıktı menkşe cıkmadı nasıl bir iş bu Sans artırıcıda var sans artırıcısı olmaynlara acıyorum ... Yönetim Hİçbişe demıyorum....
Re: Bizde İnsanız...
YÖNETİME LAF YOK !!!!!!!!namev0 yazdı:Yeter artık yaa !!! 2 gundur cardan cıkmadan arkadasım ıle sureklı elmas cekıyoruz 469 elmas oldu 17 tane yeşil cıktı menkşe cıkmadı nasıl bir iş bu Sans artırıcıda var sans artırıcısı olmaynlara acıyorum ... Yönetim Hİçbişe demıyorum....
Gidin Abdest Alın Arkadaşınla..
Sonra Pc yi açarken Besemele çekin..
3 ihlas
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Re: Bizde İnsanız...
Kuran-ı Kerim'i hatim ettik gene yok baska bi önerin varmı xDD Hem aBdeslisiymevsahibi yazdı:YÖNETİME LAF YOK !!!!!!!!namev0 yazdı:Yeter artık yaa !!! 2 gundur cardan cıkmadan arkadasım ıle sureklı elmas cekıyoruz 469 elmas oldu 17 tane yeşil cıktı menkşe cıkmadı nasıl bir iş bu Sans artırıcıda var sans artırıcısı olmaynlara acıyorum ... Yönetim Hİçbişe demıyorum....
Gidin Abdest Alın Arkadaşınla..
Sonra Pc yi açarken Besemele çekin..
3 ihlas1 elham oku ondan sonrra çek elmas
![]()