Hepinizle iyi,kötü,acı ve tatlı birçok anılar geçirdik..Oyuna akçe sistemi geldikden sonra sarmamaya başladı..Diyer oyunlardan farklı olduğu için ikv tercih etmiştim fakat akçe sistemi geldikden sonra herşeyin para olduğu bu oyunda kalmanın pek bir anlamı olmadığını düşünüyorum..Arada girer kolaçan ederim oyunu fakat sadece sohbet etmek arkadaşlarla keyifli zamanlar geçirmek için..
selametle ama cok şaşırdım akçe sistemini eleştirir bi tavır sergilemene nedenini soracak olursan akçeyle sac sakal değiştrmyle ilgili bi konuda iyi olacagını söylüyordun sarmaması enteresan neyse kararını vermişsin zaten ama pek tutacagnı sanmam kardeş 1 hafta boyunca girmezsen bırakmışsın demektır ama bi iki kere de olsa girersen bırakamazsn
Çok Üzüldüm Bende Ara Vermiştim Ama Senin Sayende tekrar başladım ve sen beni yalnız bıraktın teşkilatta...
İnşallah En Kısa zamanda Oyuna Tekrar Dönersin..Temelli. :evil: theİSTANBUL
Counter-strike Genckafe.net 'de Çok önemli başarılara imza atmıştım m@X'tı nickim arkadaşlar Cs dön dedi kıramadım zaten oyunda sıktı .. Şimdi Cs kasıyorum..
exoriusII yazdı:selametle ama cok şaşırdım akçe sistemini eleştirir bi tavır sergilemene nedenini soracak olursan akçeyle sac sakal değiştrmyle ilgili bi konuda iyi olacagını söylüyordun sarmaması enteresan neyse kararını vermişsin zaten ama pek tutacagnı sanmam kardeş 1 hafta boyunca girmezsen bırakmışsın demektır ama bi iki kere de olsa girersen bırakamazsn
sanane lan otoban çocuğu ...nı kaça satıyorsan 2 katı para verimde ağzına bir ...rak al
Selametle git Selametle DÖN kardeşm bnm geri gelirsin inşallah.Ara vermek konusunda haklısın sonuna kadar hemde..
iyi kötü günlermz geçti hayırlısı olsn senin için
urban zırh la ceketi 120m ye kakaladıgını unutmadım evlat acısı gibi oturdu yüreğime ama herşeye değersin kardeşm tekrardan SELAMETLE.
IIxRoCCoxII yazdı:Counter-strike Genckafe.net 'de Çok önemli başarılara imza atmıştım m@X'tı nickim arkadaşlar Cs dön dedi kıramadım zaten oyunda sıktı .. Şimdi Cs kasıyorum..
Oyunda Cs Oynayan Çıktı
Bende Oynuyorum Yaklaşık 7-8 Senedir Sıktı Artık Oyun Bende Ara Verdim Akçe Geldiğinden Beri Ne Dostluk Kaldı Ne Başka Bir Şey .