Bu oyunda söylenen en büyük yalanlar:)
- zehra
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÜTOPİA
Re: Bu oyunda söylenen en büyük yalanlar:)
bence ınsanlından utanması gereken varsa oda sensın yalancının tekısın sen senın erkek demenle ben erkek olmam merak etme sen benı tanıyanlar tanır zaten ve bende onlarla arkadaslık ederım gerısı benım ıcın sorun olmaz ne derse desın takmam bıle ama sunu ıyı bıl burak çok kin iyi diildir bigün gelır sanada ıftıra atılır ozaman anlarsın bunun nası bısı oldunu bu arada şifamı da çaldın al senın olsun dızer oynarsın
19 yasındasın ama 5 yasında çocuk gıbı davranıorsun bıraz kendını duzeltmenı önerırım 
SıRDoLu
zehra yazdı:bence ınsanlından utanması gereken varsa oda sensın yalancının tekısın sen senın erkek demenle ben erkek olmam merak etme sen benı tanıyanlar tanır zaten ve bende onlarla arkadaslık ederım gerısı benım ıcın sorun olmaz ne derse desın takmam bıle ama sunu ıyı bıl burak çok kin iyi diildir bigün gelır sanada ıftıra atılır ozaman anlarsın bunun nası bısı oldunu bu arada şifamı da çaldın al senın olsun dızer oynarsın19 yasındasın ama 5 yasında çocuk gıbı davranıorsun bıraz kendını duzeltmenı önerırım
Siz hani istanbulda buluşmuştunuz :?: hani sevgiliydiniz :?: Gök loncasına beraber geçmiştiniz :?: bize hakaretler etmiştiniz :?: Byreal beni soydu dediğin günün ertesi gün biz byreal ile çıkıyoruz diyen sen değilmiydin Zehr :?: nebiçim bir ilişki anlamadım yuh diyorum ama yakışmış size ikinizede.
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ulan ne şizofren adamsınız
Hiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu
Nikahınızıda agahmı kıyacak
ne dengesiz adamlarsınız yaw
ama bir yandanda hak vermemek elde değil. Reelde kişilik sahibi olamayanlar burada kendini bir cacık sanıyor kendi hayatını oyuna adayıp yok ben bir numarayım yok benim sevgilim var :lol: Gerçekten komedisiniz :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Pardon mesaj iki kez gönderilmiş forum yetkilisi arkadaşlar tekini kaldırınız
-
- İri Fare Avcısı
Bu Beyinsiz Bu Konuda Haklı...WHiTexDeWiL yazdı:Ulan ne şizofren adamsınızHiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu
ama bir yandanda hak vermemek elde değil. Reelde kişilik sahibi olamayanlar burada kendini bir cacık sanıyor kendi hayatını oyuna adayıp yok ben bir numarayım yok benim sevgilim var :lol: Gerçekten komedisiniz :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Freestyler yazdı:Bu Beyinsiz Bu Konuda Haklı...WHiTexDeWiL yazdı:Ulan ne şizofren adamsınızHiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu
Sen hiç konuşma
HAdi şifanıda çaldık diyelım ya bi git mahkemeye ver topık git dava aç görelım şikayet dilekçesi ver kanıt koy onume bende bılıyım
- yenero96
- Sahaf Yardımcısı
100de 100 haklsn wallaWHiTexDeWiL yazdı:Ulan ne şizofren adamsınızHiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Serhat
- yenero96
- Sahaf Yardımcısı
Ben mine yada eylül deglm ama alakamda yoq saylmaz.
bu arada burock herkes sni blio madem diosn cwremde qız dolu sanaldan sewgli arama telasn ne??
bu arada eskiden onn crları patlattn artq düzelmceq bi iliskiye ndn grdn?
herneyse snde sradan oynda ilerlems ama reelde 2lafı braraya getremeyen bri msn??
bu arada burock herkes sni blio madem diosn cwremde qız dolu sanaldan sewgli arama telasn ne??
bu arada eskiden onn crları patlattn artq düzelmceq bi iliskiye ndn grdn?
herneyse snde sradan oynda ilerlems ama reelde 2lafı braraya getremeyen bri msn??
Serhat
Serhat
- yenero96
- Sahaf Yardımcısı
Glmeqtn gberdmWHiTexDeWiL yazdı:Freestyler yazdı:Bu Beyinsiz Bu Konuda Haklı...WHiTexDeWiL yazdı:Ulan ne şizofren adamsınızHiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu
Sen hiç konuşmaHadi bunların gene sanalda sewgili yapıp kendilerini tatmin etme şansları var. Ama sendeki o tiple bırak reeli sanalı uzaya gitsen orda bile bi halt yapamassın :mrgreen: :mrgreen:
Serhat
Serhat