Bu oyunda söylenen en büyük yalanlar:)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zehra
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÜTOPİA

Re: Bu oyunda söylenen en büyük yalanlar:)

Mesaj gönderen zehra »

bence ınsanlından utanması gereken varsa oda sensın yalancının tekısın sen senın erkek demenle ben erkek olmam merak etme sen benı tanıyanlar tanır zaten ve bende onlarla arkadaslık ederım gerısı benım ıcın sorun olmaz ne derse desın takmam bıle ama sunu ıyı bıl burak çok kin iyi diildir bigün gelır sanada ıftıra atılır ozaman anlarsın bunun nası bısı oldunu bu arada şifamı da çaldın al senın olsun dızer oynarsın :D 19 yasındasın ama 5 yasında çocuk gıbı davranıorsun bıraz kendını duzeltmenı önerırım ;)
SıRDoLu
Kullanıcı avatarı
Titxtuana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Titxtuana »

zehra yazdı:bence ınsanlından utanması gereken varsa oda sensın yalancının tekısın sen senın erkek demenle ben erkek olmam merak etme sen benı tanıyanlar tanır zaten ve bende onlarla arkadaslık ederım gerısı benım ıcın sorun olmaz ne derse desın takmam bıle ama sunu ıyı bıl burak çok kin iyi diildir bigün gelır sanada ıftıra atılır ozaman anlarsın bunun nası bısı oldunu bu arada şifamı da çaldın al senın olsun dızer oynarsın :D 19 yasındasın ama 5 yasında çocuk gıbı davranıorsun bıraz kendını duzeltmenı önerırım ;)

Siz hani istanbulda buluşmuştunuz :?: hani sevgiliydiniz :?: Gök loncasına beraber geçmiştiniz :?: bize hakaretler etmiştiniz :?: Byreal beni soydu dediğin günün ertesi gün biz byreal ile çıkıyoruz diyen sen değilmiydin Zehr :?: nebiçim bir ilişki anlamadım yuh diyorum ama yakışmış size ikinizede.
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena
Resim
Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Ulan ne şizofren adamsınız :D Hiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu :D Nikahınızıda agahmı kıyacak :D ne dengesiz adamlarsınız yaw :D ama bir yandanda hak vermemek elde değil. Reelde kişilik sahibi olamayanlar burada kendini bir cacık sanıyor kendi hayatını oyuna adayıp yok ben bir numarayım yok benim sevgilim var :lol: Gerçekten komedisiniz :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Pardon mesaj iki kez gönderilmiş forum yetkilisi arkadaşlar tekini kaldırınız :D
Freestyler
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Freestyler »

WHiTexDeWiL yazdı:Ulan ne şizofren adamsınız :D Hiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu :D Nikahınızıda agahmı kıyacak :D ne dengesiz adamlarsınız yaw :D ama bir yandanda hak vermemek elde değil. Reelde kişilik sahibi olamayanlar burada kendini bir cacık sanıyor kendi hayatını oyuna adayıp yok ben bir numarayım yok benim sevgilim var :lol: Gerçekten komedisiniz :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Bu Beyinsiz Bu Konuda Haklı... ;)
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Freestyler yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:Ulan ne şizofren adamsınız :D Hiç oyundan görüşdüğün biri ile çıkma / ilişki diye bir şey olurmu :D Nikahınızıda agahmı kıyacak :D ne dengesiz adamlarsınız yaw :D ama bir yandanda hak vermemek elde değil. Reelde kişilik sahibi olamayanlar burada kendini bir cacık sanıyor kendi hayatını oyuna adayıp yok ben bir numarayım yok benim sevgilim var :lol: Gerçekten komedisiniz :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Sen hiç konuşma :D Hadi bunların gene sanalda sewgili yapıp kendilerini tatmin etme şansları var. Ama sendeki o tiple bırak reeli sanalı uzaya gitsen orda bile bi halt yapamassın :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

HAdi şifanıda çaldık diyelım ya bi git mahkemeye ver topık git dava aç görelım şikayet dilekçesi ver kanıt koy onume bende bılıyım
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yenero96 »

100de 100 haklsn walla
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ben mine yada eylül deglm ama alakamda yoq saylmaz.
bu arada burock herkes sni blio madem diosn cwremde qız dolu sanaldan sewgli arama telasn ne??
bu arada eskiden onn crları patlattn artq düzelmceq bi iliskiye ndn grdn?
herneyse snde sradan oynda ilerlems ama reelde 2lafı braraya getremeyen bri msn??
Serhat
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

WHiTexDeWiL yazdı:
Freestyler yazdı:

Sen hiç konuşma :D Hadi bunların gene sanalda sewgili yapıp kendilerini tatmin etme şansları var. Ama sendeki o tiple bırak reeli sanalı uzaya gitsen orda bile bi halt yapamassın :mrgreen: :mrgreen:
Glmeqtn gberdm
Serhat
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön