%60 lık şans'lar

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HeXe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

%60 lık şans'lar

Mesaj gönderen HeXe »

Arkadaşlar 3 gün önce almış olduğum 1 aylık sarraf şansından şimdiye dek sadece ve sadece 1 adet akik çıkmıştr.. Şansı olmayanlar bile 3 günde 1 akik 1 sibir flean çekiyolar.Bu gm ler bizden para mı almaya çalışıyor?? Hasan abinin(Sonxquit) dediği gibi yardım kampanyası başlatın ve bizde yardım edelim.Bu şansları nie werdiniz bize ne için kullanıyorsunuz .. Lütfen şu 3.cü tür madenleri biraz daha çogaltınız.
OoHeXeoO Anarchyxhuso Anarchyxpsıko
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: %60 lık şans'lar

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

bu tür lüzumsuz konular defalarca açıldı.kardeşim birde ben anlatayım...

Şimdi diyelim ki normalde menekşe çıkma şansı %10 .
Sen %60 lık aldığında bu 60x10 : 100 = 10 + 6 dan yüzden 16 lık bir orana yükseltir.

Hiç mi matematik dersi görmediniz ? yüzde faiz problemleri çözmediniz mi ?

EĞİTİM ŞART !!!
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Süveyda'nın dediğinin yanında bu şans arttırıcılardan %60'lık olanı aldıysanız 100 maden çekiminden 60 adet fazla maden çekiyorsunuz yani 100+60ekstra =160 maden.Ben %60'lık arttırıcı ile sadece 2 günlük maden çekimi gerçekleştirdim ve 13 adet mavi topaz , 2 adet iridyum ve 1 adet şelit çektim ki çektiğim saatleri toplasanız toplamda 7 saati geçmez.O yüzden bana maden çıkmıyo gibi yorumlar yapmayın bence.Çektiğiniz maden bölgesinin yeride önemlidir şans faktöründe ;)
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kanuni
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kanuni »

Bu gibi konuları Dükkan linki altındaki konuya örnegin 200 elmas 6 yeşil 1 menekse gibi yazarsınız şikayetler daha etkili olabilir. Bu arada habire matematik hesabı yapan arkadaşlar, herkes sistemin nasıl çalıştığını biliyor. Sorun sistemin ne iş yaptığı, şans faktörünün nasıl çalıştığı değil örneğin Menekşe Elmasın çıkma oranının düşüklüğüdür. Eğer bir matematik hesabı yapacaksınız çektiğiniz maden sayısını ve kaç adet 2. ve 3. safını çektiğinizi yazında asıl önemli olan konuyu madenlerin % de kaçla saf verdiğini öğrenelim. Bu zamana kadar insanlar yalnızca kendi kendilerine oyun içinde şikayet ediyordu şu anda ise para veriyorlar ve karşılık alamıyorlar. Bunu şöyle düşünün plus aldınız ve bir hatadan dolayı klana yazamıyorsunuz veya plusınız var ancak örs için halen 5600 gibi bir para ödüyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen evsahibi »

bendensairolmaz yazdı:bu tür lüzumsuz konular defalarca açıldı.kardeşim birde ben anlatayım...

Sen %60 lık aldığında bu 60x10 : 100 = 10 + 6 dan yüzden 16 lık bir orana yükseltir.

EĞİTİM ŞART !!!
:ugeek:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

evsahibi yazdı:
bendensairolmaz yazdı:bu tür lüzumsuz konular defalarca açıldı.kardeşim birde ben anlatayım...

EĞİTİM ŞART !!!
:ugeek:

adam haklı olabilir :mrgreen:
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

EĞİTİM ŞART !!!
adam kısa ve öz konuştu dağılın beyler :roll: vede çok hakLı EĞİTİM HER KONUDA HER ZAMAN ŞART !! :geek: :ugeek:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Ferhatbey yazdı:

EĞİTİM ŞART !!!
adam kısa ve öz konuştu dağılın beyler :roll: vede çok hakLı EĞİTİM HER KONUDA HER ZAMAN ŞART !! :geek: :ugeek:
işte bilmeden konu açıyolar :) ben 1 haftada ecel ürettim ama o 1 hafta boyunca madendeydim 60 lık madenci şansım vardı 12 iridyum 1 şelit çektim :) günlük 3 saatten fazla girmem genelde 1-2 saat online olurum
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Tahasalih
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tahasalih »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Süveyda'nın dediğinin yanında bu şans arttırıcılardan %60'lık olanı aldıysanız 100 maden çekiminden 60 adet fazla maden çekiyorsunuz yani 100+60ekstra =160 maden.Ben %60'lık arttırıcı ile sadece 2 günlük maden çekimi gerçekleştirdim ve 13 adet mavi topaz , 2 adet iridyum ve 1 adet şelit çektim ki çektiğim saatleri toplasanız toplamda 7 saati geçmez.O yüzden bana maden çıkmıyo gibi yorumlar yapmayın bence.Çektiğiniz maden bölgesinin yeride önemlidir şans faktöründe ;)
Asıl bu Adam HAklı .

Bu adam İse Hiçbirşey Bilmeden Konusuyor ..
Dukkana Bakın Esyanın Detaylarına Bakın .
Diyorki %60 Bir madende 2 torba çıkartma sansınız olur .
Yuzde 10 sanssa yuzde 6 daha eklemıyor ..
Yazık Önce ARastır Sonra İnsanları Eleştir.

EĞİTİM ŞART !!!
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

walla mı la 8-) :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Genel Sohbet” sayfasına dön