Mynet'ten Bağlanamıyorum.. GM'Ler içeri

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
greendevil
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mynet'ten Bağlanamıyorum.. GM'Ler içeri

Mesaj gönderen greendevil »

Arkadaşlar Benim Uzun Süre Bilgisayarım Kapalıydı Çökmüştü Bende Yaptırdım.. Bu Gün İse Mynet Üyeliğimi Biliyorum mynetten Giriş Yaptım Sonra Oyuna Girmeye Çalıştım.. İkv yi indirmiştim Güncellemeler Felan Oldu her Neyse.. Ben Meran Ve Myneti Seçtim.. Oyna'ya Tıklamama Rağmen Hiç Birşey Olmuyor.. Sonra Da Hata Veriyor Destek Lütfen :cry: :cry:
Sessizlik bitti,geri dönüyorum.
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mynet'ten Bağlanamıyorum.. GM'Ler içeri

Mesaj gönderen evsahibi »

greendevil yazdı:Arkadaşlar Benim Uzun Süre Bilgisayarım Kapalıydı Çökmüştü Bende Yaptırdım.. Bu Gün İse Mynet Üyeliğimi Biliyorum mynetten Giriş Yaptım Sonra Oyuna Girmeye Çalıştım.. İkv yi indirmiştim Güncellemeler Felan Oldu her Neyse.. Ben Meran Ve Myneti Seçtim.. Oyna'ya Tıklamama Rağmen Hiç Birşey Olmuyor.. Sonra Da Hata Veriyor Destek Lütfen :cry: :cry:

Alla Alla şifreyi bide bana ver bakıyım bi snn bilgissayardan mı kaynaklanıyo..
merak etme hırsızlık var bnde.. endişelenmene gerek yok en fazla çalıp aziz veya barışa veririm çarı .. :D
neden mi veriom onlara. :D
TEFEci onlar borç almıştım ödeyemedim xDDD
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

greendevil yazdı:Arkadaşlar Benim Uzun Süre Bilgisayarım Kapalıydı Çökmüştü Bende Yaptırdım.. Bu Gün İse Mynet Üyeliğimi Biliyorum mynetten Giriş Yaptım Sonra Oyuna Girmeye Çalıştım.. İkv yi indirmiştim Güncellemeler Felan Oldu her Neyse.. Ben Meran Ve Myneti Seçtim.. Oyna'ya Tıklamama Rağmen Hiç Birşey Olmuyor.. Sonra Da Hata Veriyor Destek Lütfen :cry: :cry:

Görev Yöneticisini açıp " İşlemler " den istanbul exe yi bul ve "İşlemi Sonlandır" Daha sonra tekrar denediginde açılacaktır sanıyorum.

iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
greendevil
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen greendevil »

Arkdaşlar Çok Tşk Ederim... Sorun Düzeldi Gerçekten Çok Saolun Arkadasım Sende Tefeciler'den Borç Alma Bi Daha :D
Sessizlik bitti,geri dönüyorum.
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen evsahibi »

greendevil yazdı:Arkdaşlar Çok Tşk Ederim... Sorun Düzeldi Gerçekten Çok Saolun Arkadasım Sende Tefeciler'den Borç Alma Bi Daha :D
:mrgreen:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön