Forumda dikkatimi çekti maden süreleri 20 dk dan 15 dk'ya düşürülmüştür yazıyor. Ben hiç Tungsten'in 15 Dakikada Çıktığını görmedim. Standart 5 dk +/- 2 dk rotar yapardı Şimdi hic bi madene oturulmuyor ki İnşallah buna bi çözüm üretirler.
İyi Forumlar.
Ben hiç görmedim . Ya siz ?
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ben hiç görmedim . Ya siz ?
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Ben hiç görmedim . Ya siz ?
ah ah eskiden 5 dk da çıkan madeni şimdi 15-20 dk beklioz. piyasa uçtu gittim. güncellemelerden önce 8 m ye sattığım 3 menekşeyi şu an 210 m ye satardım, zararımı sen hesapla.Rockergirl yazdı:Forumda dikkatimi çekti maden süreleri 20 dk dan 15 dk'ya düşürülmüştür yazıyor. Ben hiç Tungsten'in 15 Dakikada Çıktığını görmedim. Standart 5 dk +/- 2 dk rotar yapardı Şimdi hic bi madene oturulmuyor ki İnşallah buna bi çözüm üretirler.
İyi Forumlar.
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
40-90 arasıRockergirl yazdı:Eminönüde 70 m mi Menekse![]()
- ottomanempire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
Eski 5 dk lık sistemi özledim :roll:
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

İnsanlar bilgisiyarı hızlı diye madene oturup kımseye maden çektirmesin diye 15 dk lık sistem geldı zaten.Artık oyunda pek maden bulunamaz dolayısıyla ticareti olamaz dolayısıyla 40 50m gibi uçuk fiyatlarda maden satısı olamaz.Maden ihtiyacı olan gidip kendine çekecektir.
Şuan için olan uçuk madenlerın fıyatı ıse yavaş yavaş iniyor.Eskiden 20m aldıgım mavi suan 15 14 sularında.Yani sistem yerleştikçe 39 lvl kadar olmasada madenlerin baya bir aşağı düştüğünü farkedeceksiniz.
Şuan için olan uçuk madenlerın fıyatı ıse yavaş yavaş iniyor.Eskiden 20m aldıgım mavi suan 15 14 sularında.Yani sistem yerleştikçe 39 lvl kadar olmasada madenlerin baya bir aşağı düştüğünü farkedeceksiniz.
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı

:arrow:ottomanempire yazdı:Eski 5 dk lık sistemi özledim :roll:
Sistem geri gelsin maden sayıları kalsın yine de herkes istediği zaman maden cekebilir.
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Teşkilatda 80 m oldu menekşe 100'ü görür...
39 lvl lin ilk başlarında maden süreleri max 3 2 dk.Sonra 5 ettiler sonra 20 sonrada 15 dk bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum.
39 lvl lin ilk başlarında maden süreleri max 3 2 dk.Sonra 5 ettiler sonra 20 sonrada 15 dk bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM