Karekter Kurtarma Hakkında

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Karekter Kurtarma Hakkında

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Ya Arkadaslar Benim Hesabım Siliniyor oRda yazıyor karekterleriniz hesabınızda 3 aylık plus varsa sistemde saklanır diyor şimdide konu açılmış 2 gündür desteğe mail atıyorum fakat hala cevap gelmiyor ben şimdi karekter sigortası yaptırması gerekiyor diyo böyle adaletmi olur benim hesaplarımın silinmesini mi bekliyordunuz ?
STaRDuSTx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Karekter Kurtarma Hakkında

Mesaj gönderen STaRDuSTx »

Adam Cok Haklı Bencede Yönetimin Bu Konu Hakkında Birşeyler Yapması Gerekir Madureyitini Önlemek İcin 2 gün öncesine kadar gerekli koşullara sahip olan bir üye cünkü gereğinin yapılması dileğiyle

İyi Forumlar.
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba,

Karakterlerinizi kurtarmanız için Karakter Sigortası ürünü kullanma şartınız yoktur. Eski sistemde olduğu gibi karakterlerinizi kurtarabilirsiniz.

Karakterleriniz silindiği an üyeliğinizde plus paket aktif olarak bulunuyorsa karakterleriniz arka planda saklanır ve kurtarılabilir. Tek yapmanız gereken karakter kurtarma başvurusunda bulunmaktır. Karakter kurtarma başvurusunda bulunmak için iki seçeneğiniz vardır. İsterseniz üyeliğinize en az 1 kere İKV Özel Sürüm Kutu kodu yüklerseniz. İsterseniz Karakter Sigortası ürünü alarak karakter kurtarma başvuru gönderebilirsiniz.

Karakter kurtarma sisteminde fazla başvuru sebebiyle geri dönüş mailleri gecikmeli olarak gelebilmektedir.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
EfsaNeLER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen EfsaNeLER »

Karakter Hakkında Konu Açılmışken.
Benım Sobee Üyeliğim İptal oLdu Ve Karakterim Başkaları Tarafından Kullanıyo. Ben Bi Türlü O Hattı Çıkartamadım Desteğede Mail Attım Ama Beklediğim Sonuç geLmedi Sonra Bana Destekten Msj geLdi Benden İstenilen Şeyleri Söyledi Bende Söyledim Ama 2 Hafta oLdu Bi Türlü Cevap geLmiyo...
ASPİRİNE

“Genel Sohbet” sayfasına dön