Runtime Error HATASI !!!!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
lazrailx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Runtime Error HATASI !!!!!!

Mesaj gönderen lazrailx »

OYUNDA güncelleme sırasında gelen Runtime Error başlıklı hata nasıl düzeltilir bilen varsa bir cevap yazabilirmi her zmn reklam_A.dds dosyasında yken tıkanıyorr ......
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: Runtime Error HATASI !!!!!!

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

oyunu silip baştan kurmalısınız o eskiden kalmıs güncellemelerde öyle yapıyor ben biliyorum o hatayı.
jackal5613
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen jackal5613 »

ben oyunu silip baştan kurdum yinede bu hatayı verior :S:S biri yardım etsinn...
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Sorunuzun yanıtı forum içerisinde Sıkça Sorulan Sorular katagorisinde mevcuttu...

Soru: Microsoft Visual C++ Runtime library hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Cevap: Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.

Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra http://www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.

İyi Forumlar.
Koray YAR

“Genel Sohbet” sayfasına dön