Evet sevgili arkadaşlarım ben B.E.K ikv oyuncusuyum ve size şöyle bi anket yaptırmak istiyorum.
"Tank dediğin böyle olur!"
Bir tankta olmazsa olmazları en iyi pvp tank yeteneklerini, itemlerini, taktiklerini bu konu altına yazmanızı istiyeceğim.
Özellikle şöyle şahısların yazmasını istiyorum ; "Öyle bi tank yaparımki pvp de 10 kişi gelse tek şifacı ile herkezi madara ederim."
Hadi biraz oyun bilginizi sınayalım.
Tank dediğin böyle olur!- Anket
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Re: Tank dediğin böyle olur!- Anket
Effairgençlik'in üstüne tanımam kuklacı
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- muzooo1977
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- izmirliiii
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Öyle bir tankın şifacısı da sağlam olmasıl lazım öncelikle elinde yükseltilmiş latif farabi farabi ceketi de unutmamk lzm. Yeteneklerde gruplarda kullanılan saptırma ve savaş nağrası yerine dikkat dağıtma ve kanatma 15 olarak kullanılabilir.2 item zırh itemi 2 item plevne diğer itemlerde direnç olabilir. takılar ışık yada hasar plevne olursa fena olmaz. Yanlışda düşünüyor olabilirim ama denemeye değer:)
*MartinLUTHER Almanlar’a hitap ediyor“Ey Almanlar, bırakınız Türkler Almanya’yı istila etsinler,hakkın, adaletin ne olduğunu Türkler size öğreteceklerdir..
Çarlarım; Vıvxtarih , TürkünYüceTarihi , GülYüzündeGöreli,Mehteranxtarih
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Tank dedin mi ayağında Maraton Ayakkabı kesinlikle olacak...
Gerisi bence fazla önemli değil...
Tanklığı bildikten sonra ne olursa olsun canın normal bir savaşçıya bile eşdeğer olsun ayağındaki maraton ayakla kendine o hayvanı değdirtmezsin...
Tanklığı bildikten sonra ne olursa olsun canın normal bir savaşçıya bile eşdeğer olsun ayağındaki maraton ayakla kendine o hayvanı değdirtmezsin...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

TaTaNgAxEbKK yazdı:Tank dedin mi ayağında Maraton Ayakkabı kesinlikle olacak...
Şahsen arkadaşımın görüşüne katılmıyorum. gb ler için doğru bir yaklaşım ama sahışlara karşı maroaton ok işe yaramaz diye düşünüyorum.
İyi oyunlar, bol maden ve itemleriniz olsun
*MartinLUTHER Almanlar’a hitap ediyor“Ey Almanlar, bırakınız Türkler Almanya’yı istila etsinler,hakkın, adaletin ne olduğunu Türkler size öğreteceklerdir..
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben gbler ve kadim için konuşuyorum zaten...Tarih yazdı:TaTaNgAxEbKK yazdı:Tank dedin mi ayağında Maraton Ayakkabı kesinlikle olacak...
Şahsen arkadaşımın görüşüne katılmıyorum. gb ler için doğru bir yaklaşım ama sahışlara karşı maroaton ok işe yaramaz diye düşünüyorum.
İyi oyunlar, bol maden ve itemleriniz olsun
Tankla insan içine çıkmak bence sadece kendini küçük düşürmek olur...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa