Akçe Mutluluğu Satın Alamaz Mı ? Alabilir.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Akçe Mutluluğu Satın Alamaz Mı ? Alabilir.

Mesaj gönderen rapper »

Merhaba arkadaşlar,
Çok monoton gelicek bazılarınıza ama yazmadan edemeyeceğim kusura bakmayın. Bildiğiniz üzere akçe sistemi geldi ve bu akçe sistemi sayesinde kimileri akçeleri oyun parasıyla sattı, kimileri silahını yükseltti, kimileri maden şans arttırıcıyı aldı koluna haydi bakalım maden yoluna. Sonuçta herkes bu akçeyi kendi yararına kullanarak mutlu oldu. Ama akçe alamayanlar ne yaptı? Bu yazıyı kendim için yazmıyorum şu an elimde her çeşit akçe meşhur ancak oyuna yatıracak parası olamayan insanlar her zamanki gibi hüsrana uğradı. Bu insanlar silahı yükselttilmiş şaheserli biri tarafından çok rahat kesildikleri için çoğu oyunu bırakmış durumda. Kısaca oyun Knight veya Metin2 tarzı oyunlara döndü. Ama diğer insanları da düşünün biraz, herkes bu oyunu İstanbul'dan Ankara'dan İzmir'den vs. oynamıyor Doğu Anadolu'dan Güneydoğu Anadolu'dan oynayan ve oyuna yatıracak parası olmayan çoğu oyuncu da bu oyunda mevcut. Unutmayın onlar da sizin müşteriniz. Oyunumuz gelişmekle birlikte gitgide çıkarcı ve paranın oyunun büyük bölümünü esir aldığı bir oyun haline geliyor. En azından akçelerin fiyatlarını biraz düşürerek diğer oyuncularımızın da akçeden faydalanmasını sağlayabiliriz. Eminim ki bu oyuncu kaybını azaltacağı gibi ikv oyuncularına da derin bir "Oh" çektirecektir.
Lütfen saçma sapan yorumlar atmayın yukarıda da dediğim gibi ben başkalarını düşündüğüm bir için bu konuya burada zaman harcıyorum kendim için değil.
Dipnot: Akçe alanların çoğu da memnun değil. (Örn. Şans arttırıcılar işe yaramıyor.)
Saygılar..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Akçe Mutluluğu Satın Alamaz Mı ? Alabilir.

Mesaj gönderen melodrama44 »

Şans arttırıcılar konusunda haklısın bir işe yaramıyor ama ONLINE bir oyunun gelişmesi için gerekli olan şey PARADIR. paranın olması için oyuncuların gözüne cazip birşeyler sunmak gerekiyor. İKv şimdi olmasa 1 yıl sonra böyle olacaktı çünki bunları yapmazsa piyasada tutunamaz.ama yinede metin2 ve knıght gibi oyunlara göre çok ucuz bunu söyliyim.ikvde bi silaha efekt vermek 25 lira.knıght da vs. efekt vermek basit ama efekt olunca silah iyi olmuyor + basmak lazım + basarken silahın yanma ihitmalide var bunuda düşünün +9 bir item basmak için en az 150-200 liralık itemi yakacaksın oda bir ihtimal belki.hazır almak istersende 600 tl civarındalar hesapla işte ne kadar çok para ediyor.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Cerigo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cerigo »

rapper yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Çok monoton gelicek bazılarınıza ama yazmadan edemeyeceğim kusura bakmayın. Bildiğiniz üzere akçe sistemi geldi ve bu akçe sistemi sayesinde kimileri akçeleri oyun parasıyla sattı, kimileri silahını yükseltti, kimileri maden şans arttırıcıyı aldı koluna haydi bakalım maden yoluna. Sonuçta herkes bu akçeyi kendi yararına kullanarak mutlu oldu. Ama akçe alamayanlar ne yaptı? Bu yazıyı kendim için yazmıyorum şu an elimde her çeşit akçe meşhur ancak oyuna yatıracak parası olamayan insanlar her zamanki gibi hüsrana uğradı. Bu insanlar silahı yükselttilmiş şaheserli biri tarafından çok rahat kesildikleri için çoğu oyunu bırakmış durumda. Kısaca oyun Knight veya Metin2 tarzı oyunlara döndü. Ama diğer insanları da düşünün biraz, herkes bu oyunu İstanbul'dan Ankara'dan İzmir'den vs. oynamıyor Doğu Anadolu'dan Güneydoğu Anadolu'dan oynayan ve oyuna yatıracak parası olmayan çoğu oyuncu da bu oyunda mevcut. Unutmayın onlar da sizin müşteriniz. Oyunumuz gelişmekle birlikte gitgide çıkarcı ve paranın oyunun büyük bölümünü esir aldığı bir oyun haline geliyor. En azından akçelerin fiyatlarını biraz düşürerek diğer oyuncularımızın da akçeden faydalanmasını sağlayabiliriz. Eminim ki bu oyuncu kaybını azaltacağı gibi ikv oyuncularına da derin bir "Oh" çektirecektir.
Lütfen saçma sapan yorumlar atmayın yukarıda da dediğim gibi ben başkalarını düşündüğüm bir için bu konuya burada zaman harcıyorum kendim için değil.
Dipnot: Akçe alanların çoğu da memnun değil. (Örn. Şans arttırıcılar işe yaramıyor.)
Saygılar..

En başından beri oyunun gidişatı belliydi .
diger online oyunlar gibi oluyor demissin zaten online oyunlar ve diger oyunlar maddiyata bakar manevi degerler hiç bir zaman ön planda olmamıştırda olmazda .

fıkra örnek olur sanırım : Bir gün Nasrettin Hoca pazara giderken çocuklar etrafını almışlar. Hepsi birer düdük ısmarlamış, ama para veren olmamış.

Hoca çocukların tümüne olumlu cevap vermiş:

- Peki, olur...

Çocuklardan yalnız biri, elinde para olduğu halde, Hoca'ya şunları söylemiş:

- Şu parayla bana bir düdük getirir misin ?

Hoca akşama doğru pazardan dönmüş. Yolunu bekleyen çocuklar hemen

Hoca'nın etrafını sararak düdüklerini istemişler.

Nasrettin Hoca, cebinden bir düdük çıkarıp kendisine para veren çocuğa uzatmış.

Ötekileri bağırmaya başlamışlar:

- Ya bizim düdükler nerede ?

Hoca'nın cevabı kısa ve anlamlı olmuş:

- Parayı veren düdüğü çalar.

Hayatın kuralı bu paran varsa paşa paran yoksa perişan olursun.

Not : akçe fiyatları şu anki endeksinde kalacagını sanmam ilk başlarda millet meraktan hep aldı yavaş yavaş hevesler geçiyor para kaybı olmasın diye düşecektir .
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana

Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
Kullanıcı avatarı
OTTOMAN34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OTTOMAN34 »

rapper yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Saygılar..
adam haklı beyler dagılın
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen exoriusII »

melodrama44 yazdı: Şans arttırıcılar konusunda haklısın bir işe yaramıyor ama ONLINE bir oyunun gelişmesi için gerekli olan şey PARADIR. paranın olması için oyuncuların gözüne cazip birşeyler sunmak gerekiyor. İKv şimdi olmasa 1 yıl sonra böyle olacaktı çünki bunları yapmazsa piyasada tutunamaz.ama yinede metin2 ve knıght gibi oyunlara göre çok ucuz bunu söyliyim.ikvde bi silaha efekt vermek 25 lira.knıght da vs. efekt vermek basit ama efekt olunca silah iyi olmuyor + basmak lazım + basarken silahın yanma ihitmalide var bunuda düşünün +9 bir item basmak için en az 150-200 liralık itemi yakacaksın oda bir ihtimal belki.hazır almak istersende 600 tl civarındalar hesapla işte ne kadar çok para ediyor.
harfi harfine katılıyorum fakat şans artırıcı konusunda kararsızım kımılerıne 1 gecede 5 6 mavı topaz cıkıyor , lonca arkadasım bi gecede 3 iridyum 2 şelit çekti kimilerine de cıkmıyor adı üstünde şans :) ama grup bölgelerinde yüzde yüz etkili bi kac bölge atıp da item düşmedi diyene şüphheyle yaklaşırım
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Yorumlar ilginc.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Herkes akın etmese belki ucuzlardı ama İKV yönetimi satışlardan memnun ve indirceklerini sanmıyorum bu fiyatları
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Arkadaşlar şu oyunu oynayıp da akçe alacak durumu olmayan adamlar var demeyin..
Bu oyunda silahınızı iki katına çıkarmak için vereceğiniz miktar 20 tl..
ADSL aboneliği net limitsiz 1mb 49 tl.. Ha evinde internet de yok cafeden oynuyosa durum daha da kötü 60 saatlik internet cafe aboneliği 40 tl.. Yüksek online olmak isteyen bu oyunda bahsettiğim abonelikten 2 kere almanız gerekir ayda..

Hesap açık ve net.. Haaa bana derseniz ki ; " İyi güzel de havaleyle alınsın ilkokul bebeleri akçe yükleyemez malum telefonları bile yoktur." ona amenna ...
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön