Handanda süperwomen o zaman hahaDeathLord yazdı:Klan başkanınız da bir süperman o zamanturkoxHAMSTER yazdı:Bırakın Türklüğü oyun 2000 li yıllarda geçiyor.Bu yıllarda pelerin takarak gezen tek kişi Süpermen![]()
İkv PéLér!n
Re: İkv PéLér!n
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Onların birlikteliğinden ortaya çıkan kişiyi de sen tahmin etSypratan yazdı:Handanda süperwomen o zaman hahaDeathLord yazdı:Klan başkanınız da bir süperman o zamanturkoxHAMSTER yazdı:Bırakın Türklüğü oyun 2000 li yıllarda geçiyor.Bu yıllarda pelerin takarak gezen tek kişi Süpermen![]()
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Handandada pelerin varSahcihan yazdı:İstanbul kıyamet vakti ilk türk yapımı online oyun . Oyun evreni kurgusu ve karakterleri tamamen bizim kültürümüzle özdeşleşen kendine has bir dokusu olan oyundur. Pelerin tamamen yabancı kültüre ait bir öğedir. Bana bir örnek verebilirmisiniiz şu türk pelerin giyiyordu die ? Lütfen ikvyi farklı oyun ve kültürlerle kıyaslamayınız.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Konuyu googledan bulup hortlatıyorum ama bence gereksiz. + CS'den çalıntı gibi. 
PIRASASAPI
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
bızde kaftan gıyellım ozaman ama arkadasın yaptıgı guzel ellerıne saglık...

Sariyerli yazdı:Güzel bi öneri
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
CS'den çalıntı diyen zekayı ayakta alkışlıyorumozaerdenn yazdı:Konuyu googledan bulup hortlatıyorum ama bence gereksiz. + CS'den çalıntı gibi.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Oturamamana sebep olan nedir?KaraXHayalet yazdı:CS'den çalıntı diyen zekayı ayakta alkışlıyorumozaerdenn yazdı:Konuyu googledan bulup hortlatıyorum ama bence gereksiz. + CS'den çalıntı gibi.
PIRASASAPI
- IIxATAKANxII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos