Gece 00.13'te hesabım susturuldu. Bundan 2 hafta önce yine susturulmuştu.
Bana susturulmama neden olan ekran görüntüsünü gösterin, susturulmama sebep olacak kanıt gösterin diyorum.
Gösteremiyorlar.
Bu onların yönetimde ne kadar güçsüz olduklarını gösterir. Bir kişi ceza sebebinin ekran görüntüsünü ister ve gösteremezlerse ortada susturulmama sebep yok demektir.
Hiç bir işi şu ana kadar düzgün yapamadılar.
Maden, sarraf, lokman bonuslar. Migrat, sığınak yağma arttırıcılar hiç bir tanesinin faydasını göremedim. Bonussuz karakterle yoncayı 6 7 seferde, bonuslu karakterle 11 12 seferde çekiyorum.
Menekşe, akik, iridyum onlardan hiç bahsetmiyorum. Sanırım 0'dan başlayıp 245 elmasta 6 yeşil 0 menekşe durumu anlatır. Aralıksız 1 tane bile kaçırmadım madeni.
Karakterler arası orantı yok. Savaşçı büyücü durduruyor 2 BECERİ BİRDEN VURUYOR. Bu ne demek?
Büyücünün savaşçıya karşı şansı %35 45 arası.
Savaşçı zihin atar şifacı yerde kalır.
Bir ashab-ı kehf, ejder asa, latif veya ecel üretmek ne kadar zor ve pahalı.
Hiç bunlardan birisini normal bir karakterle üretmeyi denediniz mi?
OYUNCULARIN GÖRÜŞLERİNE SAYGI DUYUN VE ADALETLİ CEZA VERİN. BİRİSİ SİZDEN KANIT İSTEDİĞİNDE GÖSTERİN.
Böyle Yönetim İS-TE-Mİ-YO-RUZ!
Böyle Yönetim İS-TE-Mİ-YO-RUZ!
Şifacıların kudreti müttefiklerini etkisi alacak.
Savaşçılar güçleriyle muhalefetlerin korkulu rüyası olacak.
Büyücüler erdemiyle tüm dengeleri bozacak.
LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Böyle Yönetim İS-TE-Mİ-YO-RUZ!
Merhaba;
Hiçbir modarasyon sebepsiz yere verilemez sistemin böyle birşey yapma şansı yok yani sizin konuşmaınızı şikayet edilmeden modaratör göremez, Eğer modarasyonunuz ile ilgili yalnış işlem uygulandığını düşünüyorsanız lütfen destek iletişim adresimizden bildirim tipini Ceza İtiraz - Bilgilendirme olarak belirleyip yollayınız.
İyi Forumlar.
Hiçbir modarasyon sebepsiz yere verilemez sistemin böyle birşey yapma şansı yok yani sizin konuşmaınızı şikayet edilmeden modaratör göremez, Eğer modarasyonunuz ile ilgili yalnış işlem uygulandığını düşünüyorsanız lütfen destek iletişim adresimizden bildirim tipini Ceza İtiraz - Bilgilendirme olarak belirleyip yollayınız.
İyi Forumlar.
Koray YAR
Cevap veriyorlar mı diye bir sorsanız?
Hiç takmıyorlar ki cevap versinler.
Kanıt gösterin diyoruz gösteremiyolar sonra susturuyolar. Böyle yönetim mi olur?
Gidin hangi oyuna giderseniz kanıt göster deyin adam tak diye koyuyo ekran görüntüsünü.
Siz? Siz umursamıyosunuz bile. Doğru olup olmadığı bile malum susturmanın.
Oyunda kimseye küfür etmedim etmemde. Ama siz böyle yapmaya devam ederseniz bu oyunda kimse kalmaz.
İşi hem maddiyata dökün, hem milletin hakkını vermeyin, hem doğru düzgün kanıt gösteremeyin.
Böyle yönetim mi olur?
Hiç takmıyorlar ki cevap versinler.
Kanıt gösterin diyoruz gösteremiyolar sonra susturuyolar. Böyle yönetim mi olur?
Gidin hangi oyuna giderseniz kanıt göster deyin adam tak diye koyuyo ekran görüntüsünü.
Siz? Siz umursamıyosunuz bile. Doğru olup olmadığı bile malum susturmanın.
Oyunda kimseye küfür etmedim etmemde. Ama siz böyle yapmaya devam ederseniz bu oyunda kimse kalmaz.
İşi hem maddiyata dökün, hem milletin hakkını vermeyin, hem doğru düzgün kanıt gösteremeyin.
Böyle yönetim mi olur?
Şifacıların kudreti müttefiklerini etkisi alacak.
LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
büyücülerin savaşçılar karşısında şansı yok mu? lütfen yapma ya. eğer sağlam bi büyücü yada şifacıysan her türlü kesersin savaşçıyı da.