Muriscoyagmao yazdı:Oyunu oyun gibi gören her zaman 2 kuruşluk item yerine dostluğu seçen kişiler nice yıllara...
yarar yazdı:Hep beraber nice mutlu huzurlu ve güzel günlere basarılarınızın devamını dileyerek sonsuza kadar var olmanız ümdi ile.
Sancakxyazar yazdı:Takip ettiğim kadarı ile sancakta birlik beraberlik sevgi saygı açısından ileri gelen loncalar arasındasınız. Allah birliğinizi beraberliğinizi bozmamasın. Nice güzel senelere..
Güzel yazılarınız için teşekkür ederim aynı değerlere sizlerde sahipsiniz...
Daha nice senelere hep beraber (ben olmayabilirim ) ulaşırız inş, loncamızın ikinci yaşı kutlu olsun.
İyi dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederiz.
Darthwader Ataxfilozof
"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Olcayto sana bir şikayetim var.
Kardeş sizin loncada bi hırsız var.
Ataxayyıldız.
Dün 45 lwl şifacımı çaldı ve sorna hangi charla yazdıysam yasakladı.
Bende Sobee'yi arayıp anlattım durumu charı geri aldılar.
EVET Şimdi o adamla ilgilenmenizi en azından bana bilgi vermenizi istiyorum.
Bu arada 2. yılınız hayırlı olsun..
Ataxayyıldız carı çalıntırdır.Herkes bilsin alışveriş yapmayınız hiç bi şekilde... Ayrıca Ataxborabeyy carıda çalınmıştır.kesinlikle Alışveriş yapmayınız.
3.yılımıza girerken dostlarımı yanımda görmekten mutlu bi lonca üyesi olarak herkese iyi oyunlar dilerim
Muriscoyagmao yazdı:Oyunu oyun gibi gören her zaman 2 kuruşluk item yerine dostluğu seçen kişiler nice yıllara...
yarar yazdı:Hep beraber nice mutlu huzurlu ve güzel günlere basarılarınızın devamını dileyerek sonsuza kadar var olmanız ümdi ile.
Sancakxyazar yazdı:Takip ettiğim kadarı ile sancakta birlik beraberlik sevgi saygı açısından ileri gelen loncalar arasındasınız. Allah birliğinizi beraberliğinizi bozmamasın. Nice güzel senelere..
Güzel yazılarınız için teşekkür ederim aynı değerlere sizlerde sahipsiniz...