Atatürk'ün Tek Suçu.. Bir Ortaokul Öğrencisinin Kaleminden
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Atatürk'ün Tek Suçu.. Bir Ortaokul Öğrencisinin Kaleminden
Gençliğinde kot pantolon giyememiş. Sevgilisinin elinden tutup hasılat rekorları... kiran bir sinema filmine gidememiş...
Padişah ona Trablusgarp Cephesi'nde görev verdiğinde, lüks uçak şirketinin, first class koltuğunda viskisini yudumlayarak görev yerine gidememiş...
Halkına bağımsızlık fikrini anlatabilmek için kortej esliğinde Mercedes'lerle gezememiş Anadolu'yu...
Kurtuluş hareketini başlatmak için 19 Mayıs'ta Samsun'a ayak basan ayağında spor ayakkabısı ya da kovboy çizmesi yokmuş...
Kazandığı her savaştan sonra savaş sahasına fırlayıp moral veren mini etekli ponpon kızlar da yokmuş...
Tarih kitaplarına bakılırsa, Yunanlıları İzmir'den denize döktükten sonra timsah yürüyüşü de yapmamışlar...
Ülkesinde yapacağı devrimleri, unutmamak için not alacağı bir cep bilgisayarı olmadığı gibi, kendisine suikast girişiminde bulunacakları da cep telefonundan öğrenememiş!
Atatürk için üzülüyorum. Dağ gibi adam, bir radyo programına faks çekemeden, İsmet Pasa için Safiye Ayla'dan bir istek parçası isteyemeden gitti ..
Lozan Zaferi'nden sonra veya Cumhuriyet'in ilanından sonra arabaya atlayıp sabahlara kadar korna çalıp, elinde bayraklarla sokaklarda tur atamadı.
Evinin balkonuna çıkıp, bir şarjör mermiyi havaya sıkamadı.
Atatürk'e acıyorum...
Sen kalk, dört kadınla evlenebileceğin bir dönemde dünyaya gel, sonra değerini bilmeyip tek kadınla evlilik sistemini
getir. Aaaah ah...
Çılgın diskolara gitmek, sabahlara kadar içip, içip rock yapmak, babasının mercedesini alıp söyle bir Emirgan turu çekmek dururken... Bunları yapmadı Atatürk... Keyif çatmadı...
Tüm hayatini ülkesinin kurtuluşuna ve uygarlaşmasına harcadı... İşte onun için büyük adamdı Atatürk her fırsat elinde vardı. O ise sadece Bu milletin bağımsızlığını istedi.
Bütün suçu 2 kadeh rakı içmekti O kadar...!
daha önce paylaşılmıştı sanırım tekrar hatırlatmak amacıyla önünüze sundum...
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
-
- Cin Avcısı
Re: Atatürk'ün Tek Suçu.. Bir Ortaokul Öğrencisinin Kaleminden
Töbe töbe sen ne dediğinin farkındamısın (!) Müslüman ülke burası gardaşım içki içilmez günah. (!)
Padişahımın (!) gavur ilan ettiği izmirden selam olsun... bu önemli günde tüm aziz şehitlerimize ve Mustafa Kemal Atatürk' e BİZİM İÇİN yapmaktan fedakarlık ettikleri şeyler için teşekkür ediyorum
Padişahımın (!) gavur ilan ettiği izmirden selam olsun... bu önemli günde tüm aziz şehitlerimize ve Mustafa Kemal Atatürk' e BİZİM İÇİN yapmaktan fedakarlık ettikleri şeyler için teşekkür ediyorum
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
(L. Dumont)
- starMad
- İri Fare Avcısı
Bütün suçu 2 kadeh rakı içmekti O kadar...!
Altefdört
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Delta Force
starMad yazdı:Bütün suçu 2 kadeh rakı içmekti O kadar...!
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
IISehrazatII yazdı:Töbe töbe sen ne dediğinin farkındamısın (!) Müslüman ülke burası gardaşım içki içilmez günah. (!)
:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

- Ultraslanqrsn
- İri Fare Avcısı
BU ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYENLER OYUN İÇERİSİNDE TERÖR ÖRGÜTÜ İÇİN PROPAGANDA YAPANLAR OKUYUN BU ÜLKE SINIRLARI NASIL ÇİZİLMİŞ. SİZE 1 KARIŞ TOPRAK YOK BUNU BÖLE BİLİN.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
TEK TABANCA
Müslüman bi ülkede değiliz layık bi ülkedeyiz içkiyi isteyen içebilirIISehrazatII yazdı:Töbe töbe sen ne dediğinin farkındamısın (!) Müslüman ülke burası gardaşım içki içilmez günah. (!)
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
sonsuzluk yazdı:Müslüman bi ülkede değiliz layık bi ülkedeyiz içkiyi isteyen içebilirIISehrazatII yazdı:Töbe töbe sen ne dediğinin farkındamısın (!) Müslüman ülke burası gardaşım içki içilmez günah. (!)
Padişahımın (!) gavur ilan ettiği izmirden selam olsun... bu önemli günde tüm aziz şehitlerimize ve Mustafa Kemal Atatürk' e BİZİM İÇİN yapmaktan fedakarlık ettikleri şeyler için teşekkür ediyorum![]()
Nasıl müslüman bir ülkede değiliz kardeş ne dediğinin farkındamısın içkiyi istersen uzayda iç o kimseyi bağlamaz senle ALLAH(cc) arasında Müslüman bir ülkede müslüman kardeşlerimiz ve gayri müslim kardeşlerimizle barış içinde huzurla yaşıyoruz içki olayı tamamen senin özelin kimseyi bağlamaz ALLAH (cc) türkü korusun ve yüceltsin konuyu açan arkadaşada teşekkür bu sayede cumhuriyetimizin kurucusu Atatürkü saygıyla ve rahmetle anar tüm şehitlerimizide gururla anıyoruz
İyi forumlar....................
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

-
- Cin Avcısı
Öncelikle ben yazımda mübalağ etmiştim.Estergonxreis yazdı:sonsuzluk yazdı:Müslüman bi ülkede değiliz layık bi ülkedeyiz içkiyi isteyen içebilirIISehrazatII yazdı:Töbe töbe sen ne dediğinin farkındamısın (!) Müslüman ülke burası gardaşım içki içilmez günah. (!)
Padişahımın (!) gavur ilan ettiği izmirden selam olsun... bu önemli günde tüm aziz şehitlerimize ve Mustafa Kemal Atatürk' e BİZİM İÇİN yapmaktan fedakarlık ettikleri şeyler için teşekkür ediyorum![]()
Nasıl müslüman bir ülkede değiliz kardeş ne dediğinin farkındamısın içkiyi istersen uzayda iç o kimseyi bağlamaz senle ALLAH(cc) arasında Müslüman bir ülkede müslüman kardeşlerimiz ve gayri müslim kardeşlerimizle barış içinde huzurla yaşıyoruz içki olayı tamamen senin özelin kimseyi bağlamaz ALLAH (cc) türkü korusun ve yüceltsin konuyu açan arkadaşada teşekkür bu sayede cumhuriyetimizin kurucusu Atatürkü saygıyla ve rahmetle anar tüm şehitlerimizide gururla anıyoruz
Bu ülkenin anayasında bu ülkenin laik bir ülke olduğu yazar, Yani bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti , Türk İslam devleti değil. Yine anayasada yazıyorki Türk olmak isteyen herkes; din, dil,ırk,renk,görüş,düşünce si farketmeden Türk olabilir. İsteyen herkes istediği şeye inanmakta,ibadet etmekte serbesttir. Her vatandaş eşit haklara sahiptir. TÜRKİYENİN MÜSLÜMAN BİR DEVLET OLMASI DEMEK ÇOĞUNLUĞUNUN MÜSLÜMAN OLMASI DEMEK DEĞİLDİR, İREAN ANAYASASINDA BU ÜLKE MÜSLÜMAN BİR DEVLETTİR YAZAR AMA BİZDE YAZMIYOR.
UMARIM SENDE İSTİKLAL MARŞINI FATİH SULTAN MEHMETİN YAZDIĞINI DÜŞÜNMÜYORSUNDUR.
IISeHRaZaTII
Montecarlo
(L. Dumont)
Montecarlo
(L. Dumont)
-
- Cin Avcısı
Bu güzel konun kirlenmemesi için sizden gereksiz yorum yapmamanızı rica ediyorum teşekkürler.
IISeHRaZaTII
Montecarlo
(L. Dumont)
Montecarlo
(L. Dumont)