Kamera açmadan inanmak saçma bencewaffle yazdı:Aylarca aşkım dedin ve şimdi erkek diyorsun Allahtan cinsel ilişki sırasında doğruyu görmemişsinbyreal yazdı:MEsela Zehr kızım diye butun sunucuyu keklemesı buda buyuk bı yalanadam kendısını kız hissedıyor bölelerıne t0p denır
Bu oyunda söylenen en büyük yalanlar:)
- yenero96
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu oyunda söylenen en büyük yalanlar:)
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Serhat
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
byreal yazdı:MEsela Zehr kızım diye butun sunucuyu keklemesı buda buyuk bı yalanadam kendısını kız hissedıyor bölelerıne t0p denır
Bülent bu durumda sen ne oluyorsun????
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bu oyunda değilde forumda söylenen en büyük yalan "sancakxyazarın yazdığı hikayeler çok güzel ":D :mrgreen: 
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
- zehra
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ÜTOPİA
byreal(burak) adlı şahıs ın bana erkek demesının tek sebebı benım onu reddetmemdır kaldıramadı çocuk cağaz sımdı konusuyo.ısteyen benı erkek bılsın ısteyen kız bılsın kafanıza göre
ben burda sadece oyun oynamak ıcın varım.
SıRDoLu
- yenero96
- Sahaf Yardımcısı
cam açta göreq derim bu ayıp bişi değil aha doğru başka birini geçirebilirzehra yazdı:byreal(burak) adlı şahıs ın bana erkek demesının tek sebebı benım onu reddetmemdır kaldıramadı çocuk cağaz sımdı konusuyo.ısteyen benı erkek bılsın ısteyen kız bılsın kafanıza göreben burda sadece oyun oynamak ıcın varım.
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Serhat
Koçum sanane kız olup olmadığından elizabet maduruyenero96 yazdı:cam açta göreq derim bu ayıp bişi değil aha doğru başka birini geçirebilirzehra yazdı:byreal(burak) adlı şahıs ın bana erkek demesının tek sebebı benım onu reddetmemdır kaldıramadı çocuk cağaz sımdı konusuyo.ısteyen benı erkek bılsın ısteyen kız bılsın kafanıza göreben burda sadece oyun oynamak ıcın varım.
yani hiçbir şekilde kanıtlanmaz
Titxaybala yazdı:byreal yazdı:MEsela Zehr kızım diye butun sunucuyu keklemesı buda buyuk bı yalanadam kendısını kız hissedıyor bölelerıne t0p denır
Bülent bu durumda sen ne oluyorsun????
Dansözzzzzzz
Kıvırrrrr
Waffle
zehra yazdı:byreal(burak) adlı şahıs ın bana erkek demesının tek sebebı benım onu reddetmemdır kaldıramadı çocuk cağaz sımdı konusuyo.ısteyen benı erkek bılsın ısteyen kız bılsın kafanıza göreben burda sadece oyun oynamak ıcın varım.
Eeee zehra abla sözü dinlemedin ama iyi de oldu
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
waffle yazdı:Aylarca aşkım dedin ve şimdi erkek diyorsun Allahtan cinsel ilişki sırasında doğruyu görmemişsinbyreal yazdı:MEsela Zehr kızım diye butun sunucuyu keklemesı buda buyuk bı yalanadam kendısını kız hissedıyor bölelerıne t0p denır
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

Birazdan okuyacağınız cümle İKV'deki en büyük yalan:
İKV dünyasında gerçek para yoktur, olmayacaktır.
Yanlış anlaşılmasın Akçe ve beraberindeki sisteme karşı değilim. Sadece bu bir yalan cümle.
İKV dünyasında gerçek para yoktur, olmayacaktır.
Yanlış anlaşılmasın Akçe ve beraberindeki sisteme karşı değilim. Sadece bu bir yalan cümle.
-
- İri Fare Avcısı
Tartısmaya Gerek Varmı..?yenero96 yazdı:cam açta göreq derim bu ayıp bişi değil aha doğru başka birini geçirebilirzehra yazdı:byreal(burak) adlı şahıs ın bana erkek demesının tek sebebı benım onu reddetmemdır kaldıramadı çocuk cağaz sımdı konusuyo.ısteyen benı erkek bılsın ısteyen kız bılsın kafanıza göreben burda sadece oyun oynamak ıcın varım.
yani hiçbir şekilde kanıtlanmaz
Eylül Öztürk...
Gerçek Adıymış Alev Öztürk Tabi 2 Side Yalan
İstesem İzmirde Tanıdığım Çok Öğrenirim..!
Basit Sıradan Bi Kız Sana Aşkım Der Grubdan
Paran İtemin Çarın Varsa Yanındadır
Para Yoksa Aşkda Yok Diyenelrden
[Burak Özer]