Nedir Bu Zırh DeRDimİZ:@:@:@:@
- ByKaLpSiZzZ
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Nedir Bu Zırh DeRDimİZ:@:@:@:@
Yeter artık diyorum yeter 150 keredir Junon kesiyorum 1 zırh vermedi nedir bu yönetim size soruyorum......... Desteğe yazı yazıyorum abudik gubidik cevaplar veriyor. Bir cok insan ilk denemede her türlü şaheseri cıkarıyor ben ve benim gibi oyuncuların ne sucu varda bu zırh düşmüyor....... SİZE İLLAKİ PARAMI VERMEK LAZIM ZIRH I ALMAK İCİN...... Nedir sorun Siz cevap verin sıkıldım artık kasamda 289 tane madalya oldu .... Bana destek filanda demeyin destek sadece Bilgisayara otomatik olarak cevapLar veriyor...burdan söyleyin Nedir Sıkıntı Yada İLLaki Paramı Diyorsunuz Acık Acık Yazın.....
Sigara SağLığıma Sen YaŞantıma ZaRaRLıSıNnN.....

Re: Nedir Bu Zırh DeRDimİZ:@:@:@:@
para vermen şart 
ne ka ekmek o ka köfte :mrgreen:
ne ka ekmek o ka köfte :mrgreen:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:evsahibi yazdı: ne ka ekmek o ka köfte :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Yüzde 60 arttırıcı aldık. Gene yok gene yok. Daha ne vermem lazım anlamadım paradan,zamandan başka ? :lol:

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
İKV'de her türlü eşya ve materyal düşürme eylemi bir sisteme dayalı ancak düşüş şekli şansa bağlıdır. Denemelerinizi kesmeyin, çıkacaktır.
Şans artırıcı yayına sürülmeden her sunucuda denenmiş 10/7 cevap vermiştir.
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Death
10/3 kısmı bu gariplere vurmuşKUTLUBEY yazdı:İKV'de her türlü eşya ve materyal düşürme eylemi bir sisteme dayalı ancak düşüş şekli şansa bağlıdır. Denemelerinizi kesmeyin, çıkacaktır.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
çakma yöneticim sen buraya da mı sızdın ?KUTLUBEY yazdı:İKV'de her türlü eşya ve materyal düşürme eylemi bir sisteme dayalı ancak düşüş şekli şansa bağlıdır. Denemelerinizi kesmeyin, çıkacaktır.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
olm aday adayı oCanceazi yazdı:çakma yöneticim sen buraya da mı sızdın ?KUTLUBEY yazdı:İKV'de her türlü eşya ve materyal düşürme eylemi bir sisteme dayalı ancak düşüş şekli şansa bağlıdır. Denemelerinizi kesmeyin, çıkacaktır.
Şans artırıcı yayına sürülmeden her sunucuda denenmiş 10/7 cevap vermiştir.10/7 değil 7/10 .
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
:lol:ErNeSTo yazdı:olm aday adayı oCanceazi yazdı:çakma yöneticim sen buraya da mı sızdın ?KUTLUBEY yazdı:İKV'de her türlü eşya ve materyal düşürme eylemi bir sisteme dayalı ancak düşüş şekli şansa bağlıdır. Denemelerinizi kesmeyin, çıkacaktır.
Şans artırıcı yayına sürülmeden her sunucuda denenmiş 10/7 cevap vermiştir.10/7 değil 7/10 .

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Gökhan'ım öyle bir şey teklif etseler bile verme sakınTryagain yazdı:Yüzde 60 arttırıcı aldık. Gene yok gene yok. Daha ne vermem lazım anlamadım paradan,zamandan başka ? :lol: