15/mart/2011
Saat: 19.00-19.30 Aralarında Gmlerin Çok Ayıp Yanlışı Ne Yazıkki...
Bugün GM Kadım İçin Yeraltı Girişte Grublar Toplanmasını Ve Bunların Şaheserli Ve Efekt Yapmış Oyuncular Olmasını İstedi !!!
___________________________________________________________________________________________
Buda Şaheseri Olmayanları Çok Üzdü !
Şimdi Bu Konuya Kimse Karışamaz ! Oyuncuların Yorumlarına Bağlıdır !
Ya Kardeşim Şaheserli Olanları Alıyorsunuz Üstüne Onlara Birdaha Şaheser Üretmelerini Sağlıyorsunuz Bu Sayede Ne Oluyor ?
Şahesersizler Alçak (af edersiniz) E**K Yerine Konuluyor !
Keşke Şöyle Yöntem Uygulasaydınız:
*Herkeze 1 Kadım Verin Yada Bu Etkinligi Başlatmadan Önce Düşünün Acaba Onca Kullanıcıyı Nasıl Işınlayacağız Diye ???
Herkez Bir Zevkle Koşarken Gördülerki Şaheserliler Alınıyor Bu Sayede Çoğu Arkadaşımız Oyunu BIrakmak İsteyebilirler.
Benim Kendi Fikrimce Görüşüm Başka Düşünceleri Olursa Saygı Duyarım Ama Çoğu Arkadaşımız Oyundan Zevk Almayacaklar.
İkv'nin Çok Büyük Ayıbı (Fakirlere Oyun Zevki Yok)!
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv'nin Çok Büyük Ayıbı (Fakirlere Oyun Zevki Yok)!
zaten en başından beri eşya(silah) yükseltenlerin katılacağı yazıordu bu sitemi en başta göstermen gerekiordu..

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Foruma Gİrmeyen Arkadaşlarımız Var Onlar İçin Ne Söyleyeceksin ?
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
o onların eksikliği. oyunu bilincli oynamıyorlarsa benim suçum mu ? etkinliğe baksalardıpartor yazdı:Foruma Gİrmeyen Arkadaşlarımız Var Onlar İçin Ne Söyleyeceksin ?

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
haklısınız ama kimsenin görevi olmadık merak etmeyin ilk GM vurdu saçma bir etkinlikti vakit kaybı oldu
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
partor yazdı:Foruma Gİrmeyen Arkadaşlarımız Var Onlar İçin Ne Söyleyeceksin ?
Etkinliğin bir gün öncesinde oyun içinde sarı yazıyla etkinlik hakkında bilgi aktarıldı. Fazla çevrim içi olmamama rağmen ben denk geldim bu yazılara. Plus reklamı zannedip okumadın herhalde.
Etkinlikle ilgili olarak oyuna para akıtanları sanki çok iyi bir iş yapmışlar izlenimiyle ödüllendirilmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Akçe satmak için yolun daha başındaki etkinlik. Bundan önce nasıl ki her şeyde 3 aylık plus gerekiyorsa bundan sonra da akçe gerekecek gibi gözüküyor.
bir varmış bir yokmuşum
-
- Sahaf Yardımcısı
Etkinliğin bir gün öncesinde oyun içinde sarı yazıyla etkinlik hakkında bilgi aktarıldı. Fazla çevrim içi olmamama rağmen ben denk geldim bu yazılara. Plus reklamı zannedip okumadın herhalde.
Etkinlikle ilgili olarak oyuna para akıtanları sanki çok iyi bir iş yapmışlar izlenimiyle ödüllendirilmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Akçe satmak için yolun daha başındaki etkinlik. Bundan önce nasıl ki her şeyde 3 aylık plus gerekiyorsa bundan sonra da akçe gerekecek gibi gözüküyor.
eet bencedE öyLe :twisted:
eet bencedE öyLe :twisted:
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu