lanet olsun ne diyeyim çanakkalemleilgili hazırladığım 1 saat emek verdiğim çalışmamı konu dışın a almışsınız ulan utanın kendinizden masa başında oturmak kolay gidinde oralrı görün[İçeril Silinmiştir.]
Hellriders
lanet olsun
lanet olsun

" Genç Bilgililer"
Re: lanet olsun
Merhaba,
Konu içeriğini, bildiriminiz üzerine tekrardan inceledim. Konunuzun mantığı tamamiyle İKV oyunundan uzaktır. Çanakkale hakkında bilgi veren konunuz için Konu Dışı forumları uygundur.
Genel Etkileşim forumlarında İKV oyuncularının oyun ile alakalı ortak paylaşımlarının olmasına dikkat etmeye çalışıyoruz.
İlginiz için teşekkürler
Konu içeriğini, bildiriminiz üzerine tekrardan inceledim. Konunuzun mantığı tamamiyle İKV oyunundan uzaktır. Çanakkale hakkında bilgi veren konunuz için Konu Dışı forumları uygundur.
Genel Etkileşim forumlarında İKV oyuncularının oyun ile alakalı ortak paylaşımlarının olmasına dikkat etmeye çalışıyoruz.
İlginiz için teşekkürler
- kaan679050
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Schiller yazdı:Merhaba,
İlginiz için teşekkürler
bu yöneticiler böyle işte şu an bu yazıyı kimler sayesinde yazdıklarını unutuyolar [İçeril Silinmiştir.]Hellriders
bu yazıdan sonra ban yerim ama bunlar böle dinsiz iman sız olmaya devam ederler
bari 18 mart için durun lan [İçeril Silinmiştir.]Hellriders herşeye para para [İçeril Silinmiştir.]Hellriders
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
saat 12 ye yaklaştığı için bende şehitlerimizi anmak için bir konu açmayı planlıyordum!Schiller yazdı:Merhaba,
İlginiz için teşekkürler
ama genel etkileşimden bu konuların kaldırılmasını hiç olumlu görmüyorum!
ayrıca konu dışı diye nitelendirdiğiniz kategorinin linkinin nerde olduğu bile belli değil!
http://bit.ly/qM7njk
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Bu olayıda konu dışına atıyosan size koskocaman bir alkışSchiller yazdı:Merhaba,
İlginiz için teşekkürler
HADDİNİZİ BİLİN!!!!!!!!!!!!!!!!
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
bu schiller denen şahsı bu tutumundan sonra burda tutuyorsanız yazıklar olsun size.
sasmaz arkadaşımızın açtığı konu lay lay lom bi konu değil ÇANAKKALE hakkında yorum yapmış.
ee yukardaki yönetici sıfatıyla ortalıkda dolaşan şahıs ne yapmış (daha ağır sözler kullanmak istiyorum ama konu kitlenmesin bu konuyu kaldırmayınki herkes schiller denen ???? ne olduğunu bilsin) baksen konun yeri bura değilmiş başka yere taşınmış burası neymiş efendim ikv mantığının olduğu bir bölümmüş böle konular açılamazmış alla alla buranın adı GENEL ETKİLEŞİM değilmi schiller denen ???? tüm ikv oyuncularının ilk olarak göz attığı yer değilmi bundan daha iyi bi yermi var.
hangi konuyo nereye taşıyacağını bilmeyen şahsı gelip yönetici yapmışsınız yönetici alırken ADAM gibi beyazla karayı ayırt edebilen insanlar alın bu ???? de atın yöneticilikten.
saygılarımla demiyorum siz saygıyı hak etmiyosunuz ben patronsam eğer kendi karekterime göre adamlar alırım yanıma.
sasmaz arkadaşımızın açtığı konu lay lay lom bi konu değil ÇANAKKALE hakkında yorum yapmış.
ee yukardaki yönetici sıfatıyla ortalıkda dolaşan şahıs ne yapmış (daha ağır sözler kullanmak istiyorum ama konu kitlenmesin bu konuyu kaldırmayınki herkes schiller denen ???? ne olduğunu bilsin) baksen konun yeri bura değilmiş başka yere taşınmış burası neymiş efendim ikv mantığının olduğu bir bölümmüş böle konular açılamazmış alla alla buranın adı GENEL ETKİLEŞİM değilmi schiller denen ???? tüm ikv oyuncularının ilk olarak göz attığı yer değilmi bundan daha iyi bi yermi var.
hangi konuyo nereye taşıyacağını bilmeyen şahsı gelip yönetici yapmışsınız yönetici alırken ADAM gibi beyazla karayı ayırt edebilen insanlar alın bu ???? de atın yöneticilikten.
saygılarımla demiyorum siz saygıyı hak etmiyosunuz ben patronsam eğer kendi karekterime göre adamlar alırım yanıma.
Kurallara uyuyosunuz, o zaman ne yaptığınızı iyi bilin..
Her gördüğünüz kişiye aynı tavrı sergilemeyin, herkes aynı değildir.. Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.
Her gördüğünüz kişiye aynı tavrı sergilemeyin, herkes aynı değildir.. Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.
- Rapid
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
bari yönetim bir konu açsaydı bu gün için. kendiniz açmıyorsunuz açanlarında konularını siliyorsunuz. doğrusu ikv yönetimine yakıştıramadım. her özel günde mutlaka insanları bilgilendiren ve etkinlikler yapan yönetime yakışmadı bu.

Böyle Bir Konunun, Silinmesini İnanamıyorum. Türk Vatandaşı Degilmi Acapa ?
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII