valla artık kimseye güvenemiyorum iyorge kardeşim oyunu bıraktım demiştin hala oyundasın anlamaıdm ben bu işi bi de cvp yazan bir arkadaş grup bölgeleri sığınaklar gelcek diye söylemişler item ve zırh gelcek diye birşey söylememişler o yüzden bana kalırsa kimse inanmasın bir açıklama yapılana kadar bence item fiyatlarını düşürmek veya yükseltmek için yapılan söylemlerden başka birşey değil bunlar lütfen inanmayın bakın çocuk sığınak ve grup bölgeleri gelceğini duymuş fuarda iyorge zırh ve gözlük gelceni duymuş iyorgede bence inanmayın
Özgürbüyücü
Iyorge
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Iyorge
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı

Iyorge yazdı:Selamlar
İsteyen İnansın İsteyen İnanmasın Ama Özürgürbüyücü Yeni Zırhlar Efsunlar Gelince Oyunda Seni Bulurum Hiç Merak Etme Sölediklerimin Sonuna Kadar Arkasındayım Bu arada Evet oyunu Eskilerden Ergnnn Adlı cara İtemlerimi vermiştim çok iyi can dostumdu ancak oda caldırmış saglık olsun önemlide deil alt tarafı 100m luk item ilk defa eşyalarım calınmıştı kafam attı 1 hafta oyuna girmedim ancak daha sonra oyundaki can dostlarım bana 100m verdiler gerçi 100m da deilim dostlarım sagolsun 1 hafta oyuna girmedim forumada bırakıyorum dedim ama hiç kimse kusura bakmasın kimse bırakacagıma karar veremez buna sende neyse onu bunu geçelin bu oyunda oynuyosam CAN DOSTLARIM VE SEVGİLİ AMCA OĞLUMUN oyunu cagırmasıyla oynuyorum Bu can dostlarımdan birisinde Untilforever'dir kimsede bana hesap soramaz buna Özgürbüyücü sende dahilsin...
Saygılarımla
Bu arada geçmiş olsun itemlerin çalınmış ama sana hesap soran yok eğer insanların görüşüne saygı gösterirsen neyin ne olduğunu anlayacaksın bu arada efsane Özgürbüyücü deki itemlerimi sattım kardeşim oynuyor ben şu an Iamlegend i oynuyorum kardeşim söyledi ona oyunda pm atmışsın Iamlegend e pm at konuşalım istersen ya da konuşmak istediğin şeyleri buraya da yazabilirsin!! sana hesap sormak ne alaka onu anlayamadım ben sadece görüşümü belirttim bu kadar yazıyı neden yazdın anlayamadım(!) bence dedim böyle birşey yok inanmayın dedim hesap sormak gibi amacım olamaz ve de senden neyin hesabını sormuşum onu buraya da yazda görsünler
Iamlegend
adımıda yazdım oyunda bana söyleyeceğin 2 çift lafın varsa yanlış yere yazma diye Özgürbüyücü yü kullanırken senlede bi sohbetimiz vardı fakat burda görüşümü yazdım diye hesap sormak olmuş günahım boynuna
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı

Hesapsormak; Birbirine sorumlu kişilerin çeşitli olay ve durumlar karşısında birbirine neden ve nasıl şeklinde açıklama almak üzere sordukları soruların tümüdür.Ozgurbuyucu yazdı:Iyorge yazdı:Selamlar
İsteyen İnansın İsteyen İnanmasın Ama Özürgürbüyücü Yeni Zırhlar Efsunlar Gelince Oyunda Seni Bulurum Hiç Merak Etme Sölediklerimin Sonuna Kadar Arkasındayım Bu arada Evet oyunu Eskilerden Ergnnn Adlı cara İtemlerimi vermiştim çok iyi can dostumdu ancak oda caldırmış saglık olsun önemlide deil alt tarafı 100m luk item ilk defa eşyalarım calınmıştı kafam attı 1 hafta oyuna girmedim ancak daha sonra oyundaki can dostlarım bana 100m verdiler gerçi 100m da deilim dostlarım sagolsun 1 hafta oyuna girmedim forumada bırakıyorum dedim ama hiç kimse kusura bakmasın kimse bırakacagıma karar veremez buna sende neyse onu bunu geçelin bu oyunda oynuyosam CAN DOSTLARIM VE SEVGİLİ AMCA OĞLUMUN oyunu cagırmasıyla oynuyorum Bu can dostlarımdan birisinde Untilforever'dir kimsede bana hesap soramaz buna Özgürbüyücü sende dahilsin...
Saygılarımla
Bu arada geçmiş olsun itemlerin çalınmış ama sana hesap soran yok eğer insanların görüşüne saygı gösterirsen neyin ne olduğunu anlayacaksın bu arada efsane Özgürbüyücü deki itemlerimi sattım kardeşim oynuyor ben şu an Iamlegend i oynuyorum kardeşim söyledi ona oyunda pm atmışsın Iamlegend e pm at konuşalım istersen ya da konuşmak istediğin şeyleri buraya da yazabilirsin!! sana hesap sormak ne alaka onu anlayamadım ben sadece görüşümü belirttim bu kadar yazıyı neden yazdın anlayamadım(!) bence dedim böyle birşey yok inanmayın dedim hesap sormak gibi amacım olamaz ve de senden neyin hesabını sormuşum onu buraya da yazda görsünler
Iamlegend
adımıda yazdım oyunda bana söyleyeceğin 2 çift lafın varsa yanlış yere yazma diye Özgürbüyücü yü kullanırken senlede bi sohbetimiz vardı fakat burda görüşümü yazdım diye hesap sormak olmuş günahım boynuna
İyorgee kardeşim galiba ben sana hesap sormamışım
Görüş belirtmek; Bir olay, varlık veya düşünce üzerinde varılan yargı, fikir.
burdaki varlık itemler olsa onlar hakkında belirttiğim şeyler fikir olsa,
İyorgee kardeşim ben galiba görüşümü yazmışım
Arkadaşlar benim kimseyi yargıamak hesap sormak gibi bir ayrıcalığım yok galiba onlar MAHKEME de oluyor.
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
-
ISagopaKajmerI
- İskele Babası

:?Iyorge yazdı:Selamlar
Öncelikle Herkese Slmlar Arkadaşlar Oyunumuz Gittikçe Gelişiyor Son Zamanlardada Gelişme Hızları Artmış Bulunmaktadır.Ve Gelişeceginden'de Eminim Neyse Gelelim Asıl Meseleme 2'tane Süper Yer Geliyor Ve Mütiş Yerler Belkide Yer Altından Bile Harika Ama Ne Zaman Gelecegi Süpriz Tabiki Fuara Gelecek Arkdaşlar Neler Hangi İtemler Gelecekler Biliyor Ama Gelemeyenler Mslf Bilmiyorlar Şimdi Kısaca Anlatım:
1.Yeni Zırhlar
2.Yeni Efsunlar
3.Şifacıya ve Büyücülere Zırhlar
Ve En SON olarakta Gözlükler Gelecek Tabiki Bu Yeni Gelen 2'Bölümle deil Daha Sonraki Günlerde Gelecek
Şimdi'den Herkese İyi Oyunlar Ve İyi Eğlenceler Dİlerim
Saygılarımla
Iyorge
Eminönü Sunucusu
Hasta boşver..eLeaNoR yazdı:Dostum şu konuları Hortlatmaktan vazgeç !
adama bak taa ne zamanki konuya sadece :? yazıp gun<ellemiş. dostum derdin ne senin