Öncelikle herkese kolay gelsin herkesin merakla beklediği Hidra geldi Meran serwerı olarak Hidrayı kesmek için güçlerimizi birleştrmeyi teklif ediyorum Ben Pislijk ve tüm max hasar saldırı setimle bu kısa süreli barışın olmasını istıyorum ve kardeşim Geophalın Max hasar saldırı itmeleri ile katılacagının inacıydayım Arz Klanı olarak kardeşelrimin bu kısa süreli barışta bana destek verecegine inanıyorum Lodos klanı olarak ta sizden destek beklıorum Max hasar saldırı seti olan herkes bana pm atrsa sevinirim
Pislijk
Billabong
Sauveur
Claws
Thebestofxdark
Hayaletxxx
Ufabragasx
Mardinlii
Ben ve arkaşlarımın irtibata geçebileceginiz çarları
Saygılar Mirkan
ARZ VE LODOS Klanlarına çagrı
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Re: ARZ VE LODOS Klanlarına çagrı
LODOSLAR İÇİNDE BEN YAZIYIM
ÖNCELİKLE CHOOSEN
MEGA
sv. loncalardan katılım çok yüksek olacak özellikle lodoslar olacak siz bize dalmazsanız biz size yardımcı olmayı düşünüyoruz
kimse bizim boğazımıza sarılmadan saldırmayacağız benim düşüncem ve inancım bu yönce tüm lodslar ve arzlar yer6 mühürlü kapğı da toplanıyoruz
ÖNCELİKLE CHOOSEN
MEGA
sv. loncalardan katılım çok yüksek olacak özellikle lodoslar olacak siz bize dalmazsanız biz size yardımcı olmayı düşünüyoruz
kimse bizim boğazımıza sarılmadan saldırmayacağız benim düşüncem ve inancım bu yönce tüm lodslar ve arzlar yer6 mühürlü kapğı da toplanıyoruz
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Megax Choosensx Kholpashalix Deathx Lazurix Coldx Loncalarına ve emegi geçen tüm lonca ve bieylere; herkese teşekurler 
Choosensx loncası oalrak elımızden gelenı yapıyoruz fakat bazı uyanıkalr bu olaydan yararlanamya calısıo o yuzden yardım ıstıyosanız oncelıkle bellı bır grup olusturun sırayla herkes saygı ve duzen ıcerısnde gorevını yapsın...
SaYgıLaRıMLa Choosensxwanted
SaYgıLaRıMLa Choosensxwanted
-
- Kadim Hidra Avcısı
Fazla telaş yapmayın
kesilirr
-
- Acemi Savaşçı
Utanmadan bide mega yardımcı oluyo ayağına girmişsiniz onların yüzünden bugün klandan çıkmak zrounda kaldım. Boşyere uğraşmayalım anlaşma insanlarla yapılır itlerle değil bundan sonra klana girmeyi düşünmüyorum bi daha karşı karşıya gelmeyiz ama yinede yazmak istedim megalar ve bazı choosenler kadar onursuz insanlar görmedim. Herkese iyi oyunlar
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Sen aç gözlülük yaparak başkasının sırasını bozarsan sana yardım etmeyiz tabi önce adam ol sonra gelaslangralx yazdı:Utanmadan bide mega yardımcı oluyo ayağına girmişsiniz onların yüzünden bugün klandan çıkmak zrounda kaldım. Boşyere uğraşmayalım anlaşma insanlarla yapılır itlerle değil bundan sonra klana girmeyi düşünmüyorum bi daha karşı karşıya gelmeyiz ama yinede yazmak istedim megalar ve bazı choosenler kadar onursuz insanlar görmedim. Herkese iyi oyunlar

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
-
- Kadim Hidra Avcısı
Biri şu Hıdranın resmini koyabilir mi bugünkü merak ettm 
-
- Acemi Savaşçı
Açgözlülüğün kitabını yazmış adamlar 3 gruba yardım ettim 4.de yine devi keserken karaktersiz megalar bi baktım beni kesiyolar sonrasını zaten orda olanlar biliyo. Yazıktır ya bi oyun için almayın insanlığınızı ayaklar altınaessperanza yazdı:Sen aç gözlülük yaparak başkasının sırasını bozarsan sana yardım etmeyiz tabi önce adam ol sonra gelaslangralx yazdı:Utanmadan bide mega yardımcı oluyo ayağına girmişsiniz onların yüzünden bugün klandan çıkmak zrounda kaldım. Boşyere uğraşmayalım anlaşma insanlarla yapılır itlerle değil bundan sonra klana girmeyi düşünmüyorum bi daha karşı karşıya gelmeyiz ama yinede yazmak istedim megalar ve bazı choosenler kadar onursuz insanlar görmedim. Herkese iyi oyunlar
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
aslangralx yazdı:Utanmadan bide mega yardımcı oluyo ayağına girmişsiniz onların yüzünden bugün klandan çıkmak zrounda kaldım. Boşyere uğraşmayalım anlaşma insanlarla yapılır itlerle değil bundan sonra klana girmeyi düşünmüyorum bi daha karşı karşıya gelmeyiz ama yinede yazmak istedim megalar ve bazı choosenler kadar onursuz insanlar görmedim. Herkese iyi oyunlar
sen sanki kimseye dlamazsın geen görevvar dedim daldın sora komodomu kesemeden öldürmedimmi lan seni??