GM ler türkçeden başka dil bilmiyorlar heralde
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
GM ler türkçeden başka dil bilmiyorlar heralde
bu gmler türçeden başka dil bilmedikleri için oyunda konusulan her yabancı kelimeyi küfürmü sanıyorlar ne ayrıca bu Kholpashalixşah çekememezliği nedir çözmüş değilim.Varsa bana karşı bi sorununuz söleyin de bilelim hepiniz ayrı bi havadan takılıyorsunuz gelip nedir bu kendinizi okadar yükseklerde görmeyin çoğunuzun oynadı oyun kadar benim bu oyunu eskitmişliğim var.Bu arada almanca örenmek isteyeniniz varsa gelsin onlara almanca öretiyimde yazdıklarımın anlamlarını belki size tercüme eder küfür ve hakaret olmadını anlarsınız 
Re: GM ler türkçeden başka dil bilmiyorlar heralde
ne dedin la :mrgreen: doğruyu söle.. :mrgreen:Kholpashalixsah yazdı:bu gmler türçeden başka dil bilmedikleri için oyunda konusulan her yabancı kelimeyi küfürmü sanıyorlar ne ayrıca bu Kholpashalixşah çekememezliği nedir çözmüş değilim.Varsa bana karşı bi sorununuz söleyin de bilelim hepiniz ayrı bi havadan takılıyorsunuz gelip nedir bu kendinizi okadar yükseklerde görmeyin çoğunuzun oynadı oyun kadar benim bu oyunu eskitmişliğim var.Bu arada almanca örenmek isteyeniniz varsa gelsin onlara almanca öretiyimde yazdıklarımın anlamlarını belki size tercüme eder küfür ve hakaret olmadını anlarsınız
biliyormusunuz die Leute sind nichts wert diorum başka bşy demiorum
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
'' Die Leute sind nichts wert . '' İnsanlar değersiz
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
birbirlerine ana avrat sövünce değer kazanıyor demekki okadar zekası var bu milletin küfürle değer kazandırıyorlar ailelerine neden insanlar değer kazanmasınki 
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Forum genel bir plartformdur.
Forum modaratörleri ise kuralların gerektirdiği gibi hareket etmektedir.
İyi Forumlar.
Forum genel bir plartformdur.
Forum modaratörleri ise kuralların gerektirdiği gibi hareket etmektedir.
İyi Forumlar.
Koray YAR