Öncelikle herkese merhabalar.. Umarım keyfiniz yerindedir..Bilindiği üzere aXLonSeXy isimli büyücü charım takriben 1.5 sene önce bir kendini bilmez tarafından çalınmıştı..Bende buna kızgınlıkla oyunu bırakmıştım ve herkesten hakkını helal etmesini istemiştim..Oyunu çok özlediğim için geri döndüm ''JetSosyete'' adında bi char açtım..Ve tekrar aranıza dönmüş bulunuyorum umarım arkadaşlık dostuk çercevesi içinde güzel oyun oynarız.. Hepinizi tekrar selamlıyor oyununuzda başarılar diliyorum..
Mert.
Geri dönüş.. aXLonSeXy
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- JunqenTR
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Geri dönüş.. aXLonSeXy
Oyuna dönmen güzel. Aramıza tekrar hoşgeldin

JunqenTR `
Ayakkabılarımın altı delikti; ama üstü her zaman boyalıydı. ECG
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Eski anılarını tazelemen ; mutlu günler geçirmen dileğiyle
esen kal !
esen kal !
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Mert aramızda senı gormekten mutluluk duyarım ayrıca Senın eskı çarın aXLoNSeXy nıckını değiştirdiler haberın olsun gercı gorsen anlarsın bobmarley felandı dkkat et akskrız e 
Lilreb
-
- Acemi Savaşçı
Hepinize çok teşekkür ederim 
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Senı 39 da cok qörürdüm qecmıs oLsun karakterın caLınmıs aksaraylım mı ne calmıs herhalde aksrız oydu :S
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
-
- Acemi Savaşçı
Olsun çalsın ama hakkımı helal etmediğimi bilsin.. Ben oynadığım zaman zarfı içinde kimsenin malında gözüm olmadı kul hakkıyla işim olmadı.. Fakat o şahıs benim hakkıma girdi HELAL ETMİYORUM..!