ArkadaşLar biLdiğiniz giBi ikv'nin facebooK sayFasında beğenen sayısı: 15bin
dediKLeRine göRe oyunu 1 miLyon kişi oynuyoR ama bu bana aşıRı saçma geLioR.
haTTa şimdi patch ataRken biLee hayran sayfası çıKıyor.
akıL war matıq waR facebooK gençLerin en az yüzde 80 i kullanıyoR bu ne iştir imkansız giBi qelDi bana bu sayı manTıKLı biR açıKLaması oLan yazabiLiR mi???
eyLuLs yazdı:ilk defa dalga geçmeden birşey yazabilmssn brawo!
[içerik Silinmiştir] Hesabınız 14 gün uzaklaştırılmıştır.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
mine3595 yazdı:ArkadaşLar biLdiğiniz giBi ikv'nin facebooK sayFasında beğenen sayısı: 15bin
akıL war matıq waR facebooK gençLerin en az yüzde 80 i kullanıyoR bu ne iştir imkansız giBi qelDi bana bu sayı manTıKLı biR açıKLaması oLan yazabiLiR mi???
Mantıklı bır acıklamamı ıstıyorsun ?
Sanane ?
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
mine3595 yazdı:ArkadaşLar biLdiğiniz giBi ikv'nin facebooK sayFasında beğenen sayısı: 15bin
Sanane ?
mantık nerde anlamadım kardeş kusura bakma ama saçmalamıssın ve komik değil ayrıca
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum. Serhat
Sanane ?
mantık nerde anlamadım kardeş kusura bakma ama saçmalamıssın ve komik değil ayrıca
İyi duşunursen anlayacaksın kardes. Komıklık olsun dıye yazmadım, yazmamda.
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Hayran kitlesi topluluğunda 700 bin olcak diye bi kaydemi vardı ki toplam üye sayısını belirtsin ??
Ben ve yakın arkadaşlarım Face Book adresimiz olsa dahi üye değiliz olmam içinde bir sebeb yok Boş boş muhabbetler gereksiz bence ona ayırcak vaktımle gider maden cekerim
Kapatalm konuyu mine arjadasımızın sırf bizi gıcık etmek için açtığı konulardan biri bu arada green evet aslında biraz mantikli amaan herneyse kafa yormaya değmez!
Şuan tek karakterim:Liestır.
Herkese iyi forumlar.