Speedyxizmirli hakkında özür
Speedyxizmirli hakkında özür
arkadaşlar malesef çarım çalındı ve çalan kişi arkadaşlarımı ve bazı kişileri akçe satacağım ayağına kandırmış.hepinizden özür dilerim.karakterin artık benimle ilgili bir şeyi yoktur.aktarım hakkı bitti zaten kusura bakmayınız... :|
ops: :shock:
:?
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
- sagocu48
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inception
Re: Speedyxizmirli hakkında özür
Maryhuana yazdı:arkadaşlar malesef çarım çalındı ve çalan kişi arkadaşlarımı ve bazı kişileri akçe satacağım ayağına kandırmış.hepinizden özür dilerim.karakterin artık benimle ilgili bir şeyi yoktur.aktarım hakkı bitti zaten kusura bakmayınız... :|ops: :shock:
![]()
Hadi lan nereden aldn ıkı dk de haberı oyunda olsan bana yazarrdn boyle bolye oldu dıe. Mryhuana' nın senn oldugunu ortaya cıkarınca oyundan hemen kactın ya ne ıs. :?: :?:
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir.
Bertrand Russell
Bertrand Russell
- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
charı ben sattım ona sonra calındı benden iimi bilcen her kımsen :evil: :evil:sagocu48 yazdı:Maryhuana yazdı:arkadaşlar malesef çarım çalındı ve çalan kişi arkadaşlarımı ve bazı kişileri akçe satacağım ayağına kandırmış.hepinizden özür dilerim.karakterin artık benimle ilgili bir şeyi yoktur.aktarım hakkı bitti zaten kusura bakmayınız... :|ops: :shock:
![]()
Hadi lan nereden aldn ıkı dk de haberı oyunda olsan bana yazarrdn boyle bolye oldu dıe. Mryhuana' nın senn oldugunu ortaya cıkarınca oyundan hemen kactın ya ne ıs. :?: :?:
lan yürü bide numara yapıyor ne yalancı insansın be bi oyun için değmez.
Apoclypto