İkv paket sürümünün gelme özelliklerini okuyordum paketle birlikte maden sürelerinin 15 dk ya indirilmesi de yazıyordu.Daha geçenm gün süre tuuttum 20 dk 'da çıktı.Madem yapmıcaktınız neden yazdınız ?
Yetkililerden açıklama beyliyoruz!!!!!!!!!!!
Maden süreleri
Maden süreleri
Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi
Re: Yeter Bu Kadar Yalan!...
Yanlış hesaplamış olmayasın menekşe 15 dakikada bir çıkıyor şuan çekiyorum mesela
AdeLHarD
Bazen madenler geç çıkabiliyor. 16-17 dk da çıkanlar da oluyor...
Maden süreli 12,13,14,15,16,17,18 ... dk lar arasında orantılı bir şekılde değişiyor mesela 18 dk da çıktıysa bir maden bir dahakine 12 de çıkıyor gibi..
- kaan679050
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Odiseus yazdı:Yanlış hesaplamış olmayasın menekşe 15 dakikada bir çıkıyor şuan çekiyorum mesela
akıllı kardeşim o menekşe dir in yeraltına bayaa fark edio
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
Kaynaklar 15 dk'ya indirilmiştir. Fakat daha önceden var olan +/- dk farkı devam etmektedir.
Bilginize.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
+/- farkı var ama hiçbirzaman 20 dk ya çıkmazLathander yazdı:Kaynaklar 15 dk'ya indirilmiştir. Fakat daha önceden var olan +/- dk farkı devam etmektedir.
Bilginize.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
11 ile 19 dk arasında değişmektedir maden süreleri her zman 15 dk da çıkmazByToxic yazdı:İkv paket sürümünün gelme özelliklerini okuyordum paketle birlikte maden sürelerinin 15 dk ya indirilmesi de yazıyordu.Daha geçenm gün süre tuuttum 20 dk 'da çıktı.Madem yapmıcaktınız neden yazdınız ?
Yetkililerden açıklama beyliyoruz!!!!!!!!!!!
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Re: Maden süreleri
2 gündür sarraf şans arttıcı kullanıyorum ve menekşe elmas çıkıs süresinin 30 dk bulduğunu rahatlıkla söleyebilirim bu konuda videoda cekip forma eklicem
Re: Maden süreleri
Ya bende çekim dün gece sabaha kadar en fazla 18 dakika da çıktı.nigthh yazdı:2 gündür sarraf şans arttıcı kullanıyorum ve menekşe elmas çıkıs süresinin 30 dk bulduğunu rahatlıkla söleyebilirim bu konuda videoda cekip forma eklicem