AleykümSelamCANSU yazdı:Öncelikle selamlar,
İsmeti kesme başarısını gösterdiğiniz için sizi can -ı gönülden dostça tebrik ederim.
Ama bir iki eleştiri yapmak istiyorum izin var ise hatam olursa mazur görünüz ;
Öncelikle RoA loncası büyüklük konusunda neden bu kadar takıntılısınız ?
Unutmayınız ki , bir loncanın büyüklüğünü loncadaki oyuncular değil , loncayı gözlemleyen Loo ( loncadan olmayan oyuncular ( kendi uyduruşum) karar verirler.
Bir loncanın üyelerinin kendi lonca hakkında görüşleride önemlidir , çünkü bir loncayı oluşturan unsurlar onlardır. Ama loncayı genel çapında incelemek ve diğer loncalarla kıyaslamak Lonca elemanlarına değil , LOOlar tarafından yapılmalıdır.kanaatimce.
Bizim buralarda kendini öven insanlara egoist diyorlar. Lütfen kendinize bu tip yakıştırmaları yaptırmalarına izin vermeyiniz , oyunda karşılaştığım bir kaç örnek ile bunu daha iyi izah etmek istiyorum.
**** : Ceket düşürdümmm / RoA
***** : ***** Pert / RoA
***** : Sarı akrep kestimm / RoA.
Bu eleştirim sizi yermek için değil , dostça tavsiyeler bulunmak içindir ki içinizden benden büyük ağabeylerim veya benden küçük kardeşlerim bulunuyordur lakin lütfen kendinizi övme alışkanlığınızdan vazgeçin , bu durum beni üzüyorVakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürlerimi sunarım.
İyi Forumlar dilerim. ( Yazım tamamiyle samimidir ve dostça temellere dayanır , lütfen altında başka şeyler aramayınız.)
Öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler ancak Asımın dediği gibi Şunu düşürdüm/RoA yazanların çoğu RoA üyesi bile değil,espri yaptığını sanan kişiler bunu belirteyim.
/RoA yazma olayı nerden çıktı diye soranlar oluyor konusu açılmışken onuda yazıyım.Sanırım 1.5-2 ay önce lonca üyelerimizden KFYGFB ,loncamızdan olmayan Alyy ve birkaç kişi gece bölge kanalından muhabbet ediyolarmış.Muhabbet sırasında /RoA falan yazmışlar.Bu olayın sabahında 'bazı kişiler' dün geceki kişilerle dalga geçtiklerini sanarak bölge kanalından /RoA yazmaya başladılar.O gün cumartesi olduğu için lonca olarak gruplar halinde junon kesicektik.Lonca üyelerimizden Esedullahşifa yazılanlardan rahatsız olmuş oyuna girer girmez bana olanları anlattı.Bende bu kişilere inat olsun diye bütün gruplara junonu kesince Junon pert/RoA yazın dedim.Biz bu kişilere karşı inat edip /RoA yazdıkça onlarda inat edip kendi çaplarında dalga geçmeye devam etti.İster kendinizi büyük görüyosunuz deyin ister bize karşı cephe alın ama bu kişiler /RoA yazmaya devam ettikçe bizde inatlaşmaya devam edicez.Zaten bu inatlaşmayı konu başlığında ve NeFxRoAŞKın yorumunda da görebilirsiniz.
NefsKnowing yazdı:Tebrikler Arkadaşlar !
Konunun Başlığı Çok güzel olmuş![]()
hasretsuskun yazdı:alp içimde bir kötülük olduğundan yazmadım bilirsiniz ben başarıyı her zaman tebrik ederim ama hüseyinin oradaki yazısına az gıcık oldum türkçe nere ye wursan oraya gidiyor biliyorsun..bazı yazıları okunduğu gibi deil görmek istediğin gibi görürsün bende öyle gördüm. Keşke handanı de birileri çıkıp kesse nasıl kesildiği fark etmez tebrik ederdim...
Başarılarınızın devamını dilerim inş bir gün el birliği yapıp handanı kesmeye çalışırsınız...kendinize cici bakınD
Gelelim sizin ve birçok kişinin lonca olarak kendinizi herkesten üstün görüyorsunuz diye kızdığınız mesaja.Konuya tam 16 RoA üyesi yorum yapmış ve nerdeyse bunların tamamı güzel bir haftasonu etkinliği olduğunu daha sonra İsmeti kale içinde kesmeye deniyceğimizi söylemiş.Sadece 1 üyemiz tepki çeken bir yorum yazmış ki bu kişi GM lerin bile kavga etmekten çekindiği sivri diliyle tanınan KFYGFB