SUNUCU DOLU*
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: SUNUCU DOLU*
1000 TL PC 28 TL İNTERNET ALIYORSUN DİYON ŞEF...! K.B ŞEF KATILMIYORUM BU OYUNU EVDE OYNAYAN KDR İNTERNEK CAFEDE OYNAYANDA VAR ...!

- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı

AMA PLUS ALIRSANIZ BIRAKAMIYORSUNUZ OYUNU BEN TAVSİYE ETMİYORUM BAĞMLILIK YAPIYOR 30 DAKAK 1 SAAT Uqraşıyorsun Sıkılıyon oynamıyon ne güzel ..! Tavsiye Etmem

aslında haklı olabilirsiniz ben giris ekranında 1 saat gecirmek yada oyunda en olmadık yerde dusup baglanamamak olayını yasamamak için plus yukluyorum. oyuna pek vakit ayıramayanlar ve bu yuzden plus almayanlarda var. tek taraflı dusunmemek lazım. plussuzlara sabır diliyorum. iyi forumlar
plus ım yok ama ttnet hesabım var hiç sıkıntı olmuyor varsın örse fazla para veriyim ne olacak sunucuya girme sıkıntım yok...MoSTaR yazdı:aslında haklı olabilirsiniz ben giris ekranında 1 saat gecirmek yada oyunda en olmadık yerde dusup baglanamamak olayını yasamamak için plus yukluyorum. oyuna pek vakit ayıramayanlar ve bu yuzden plus almayanlarda var. tek taraflı dusunmemek lazım. plussuzlara sabır diliyorum. iyi forumlar
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Öle ttnet oyuna girme konusuda baya iyi ben plus almadan ttnette oynuyordum hıc bır kere bıle sunucu dolu yazısı görmedım
gecenlere kadar pyşeydi ama artık ttnet girislerinde sorunyasıyorum
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı