Selamlar...
Arkadaşlar ben "Iılmagıclıl" adlı karakterimin ismini değiştireceğim; "RaVeN" ismini koymayı düşünüyorum. Sormak istediğim, "RaVen" isminde yada bu isme benzer bir karakter var mıdır sunucuda? Yani değiştirdiğim zaman sorun
yaratsın istemem(Sahte Hesap gibi).
RaVeN İsmi
RaVeN İsmi
2009-2013
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: RaVeN İsmi
BLackRaven Adlı bir karakter mevcut. İstersen oyun içerisinde ona ulaşıp , görüşebilirsiniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Haa.. Evet, bir ara görmüştüm. Oyunda görürsem konuşayım. Teşekkürler arkadaşım.ISTANBULFATIHI yazdı:BLackRaven Adlı bir karakter mevcut. İstersen oyun içerisinde ona ulaşıp , görüşebilirsiniz.
2009-2013
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Rica Ederim..JouRney yazdı:Haa.. Evet, bir ara görmüştüm. Oyunda görürsem konuşayım. Teşekkürler arkadaşım.ISTANBULFATIHI yazdı:BLackRaven Adlı bir karakter mevcut. İstersen oyun içerisinde ona ulaşıp , görüşebilirsiniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Vay akıLLı qeL ben sana BuLuyım Benı enqeLLemek koLay facedenJouRney yazdı:Haa.. Evet, bir ara görmüştüm. Oyunda görürsem konuşayım. Teşekkürler arkadaşım.ISTANBULFATIHI yazdı:BLackRaven Adlı bir karakter mevcut. İstersen oyun içerisinde ona ulaşıp , görüşebilirsiniz.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Serserixkratos kim olduğunu bilmiyorum, ne demeye çalışıyorsun?
Özel Mesaj At
Özel Mesaj At
2009-2013